صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

روایت رحیم مخدومی از خاطرات شهید علیرضا توسلی در رمان «پروانه سوم»

۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۵:۰۱
کد خبر: ۶۶۵۷۲۰
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
یک نویسنده کتاب گفت: رویداد‌ها و خاطرات کتاب «پروانه سوم» از زبان فرزند ارشد شهید علیرضا توسلی بیان شده، در این خاطرات به مصاحبه و گفت‌وگو‌های تک تک اعضای خانواده و همچنین شاگردان پرورش یافته شهید علیرضا توسلی تکیه شده است،.
رحیم مخدومی در گفت‌وگو با پیرامون مضمون کتاب «پروانه سوم» گفت: کتاب «پروانه سوم» پیرامون شهید فرمانده علیرضا توسلی فرمانده لشکر فاطمیون است که در انتشارات خط مقدم به چاپ خواهد رسید و تا یک ماه دیگر وارد بازار نشر خواهد شد.
 
دبیر هفدهمین دوره جشنواره قلم زرین در مورد کتاب «پروانه سوم» ابراز کرد: رویداد‌ها و خاطرات کتاب «پروانه سوم» از زبان فرزند ارشد شهید علیرضا توسلی بیان شده، در این خاطرات به مصاحبه و گفت‌وگو‌های تک تک اعضای خانواده و همچنین شاگردان پرورش یافته شهید علیرضا توسلی تکیه شده است، زاویه دید انتخاب شده برای این کتاب بسیار جذاب است و می‌تواند مخاطب را به خوبی به خود جذب کند.
 
مخدومی روند نگارش کتاب «پروانه سوم» را مورد بررسی قرار داد و افزود: روندی که در رمان «پروانه سوم» دنبال شده به شکل‌گیری ابتدایی لشکر فاطمیون پرداخته و این روند تا زمان شهادت ابوحامد یا همان شهید علیرضا توسلی ادامه دارد، ابوحامد نام مستعاری است که شهید علیرضا توسلی برای خود انتخاب کرده بود، جذابیت‌های این رمان را در بخش‌هایی می‌توان دید که  ارتباط این شهید بزرگوار با دخترش مورد بررسی قرار گرفته و در این اثر مطرح می‌شود.
وی با اشاره به لقب شهید علیرضا توسلی بیان کرد: مدافعان حرم و رزمندگانی که برای دفاع از اسلام به سوریه می‌روند برای حفظ مسائل امنیتی برای خود نام مستعار انتخاب می‌کنند شهید علیرضا توسلی هم نام ابوحامد را بر خود گذاشته بود. این نام عموماً برگرفته از نام نخستین فرزندان هر رزمنده است.
 
نویسنده کتاب «فرمانده من» پیرامون سبک نگارش کتاب «پروانه سوم» بیان کرد: سبک نگارش کتاب «پروانه سوم» به صورت رئال و در قالب رمان نوشته شده است، این کتاب بسیار ساده و در عین حال جذاب به رشته تحریر در آمده و نکاتی هیجان‌انگیز را در خود گنجانده است که شامل ۲۲ فصل می‌شود.
 
دبیر هفدهمین دوره جشنواره قلم زرین پیرامون پیام رمان «پروانه سوم» ابراز کرد: با نگاهی به شخصیت ابوحامد و بن بست‌هایی که پیش روی زندگی و مبارزات این شهید بزرگوار ایجاد می‌شود باید تاکید کرد که وی فردی بسیار با استقامت و در عین حال دارای تدابیری ارزنده در طول زندگی خود بوده است، چنانچه افراد دیگری جای وی بودند قطعاً در همان بن بست‌های ابتدایی دست از ادامه فعالیت‌های خود می‌کشیدند، اما شهید ابوحامد قهرمانی ارزشمند و در عین حال جستجوگر بود لذا توانست نسبت به بسیاری از قهرمانان دیگر جایگاهی ارزنده را به خود اختصاص دهد،ۀ او سخت‌ترین لحظات را پشت سر گذاشت و توانست قوانینی پیچیده که راه حلی ظاهرا نداشت را حل کند.
 
نویسنده کتاب «فرماندهان ورود ممنوع» به نامگذاری کتاب «پروانه سوم» اشاره و تصریح کرد: نام کتابم را «پروانه سوم» گذاشتم زیرا موضوعات و فصل‌هایی که در این کتاب آمده جذاب است و مخاطب را به آسانی در دریافت پیام‌هایی که در ورای نام این کتاب قرار گرفته هدایت می‌کند و قطعاً مخاطبان با خواندن این کتاب می‌توانند افقی بلند برای بسیاری از اهداف ارزشمند خود ترسیم کنند و از این شهید بزرگوار الگوبرداری کند باید تاکید کنم که راز نام «پروانه سوم» در داستان کتاب نهفته و مخاطب با خواندن آن می‌تواند به علت نامگذاری کتاب دست یابد.
 
مخدومی پیرامون شخصیت شهید علیرضا توسلی خاطرنشان کرد: شهید علیرضا توسلی شخصیت درونگرا، کم حرف، آرام و در عین حال بسیار جنگنده و مقاوم داشت اما با این همه بسیاری از موانع سخت را به راحتی کنار می‌زد، کتاب «پروانه سوم» درس‌های ارزشمندی را برای نوجوانان امروز به دنبال دارد.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *