صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرح وکیل مُعین در دادگستری شهرستان منوجان اجرا می‌شود

۲۴ مهر ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۰:۰۲
کد خبر: ۶۶۵۵۰۶
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس دادگستری منوجان گفت: با هدف کمک به محرومان و افرادی که به دلیل محکومیت‌های مالی در زندان بسر می‌برند، طرح وکیل مُعین اجرا می‌شود.

-  سامان افشارمنش رئیس دادگستری منوجان استان کرمان در جمع وکلای شهرستان منوجان اظهار داشت: با توجه به اینکه در برخی از پرونده‌های حقوقی یا کیفری، افراد دارای محکومیت مالی از وضعیت مالی مناسبی برخوردار نیستند و نیز وکیل ندارند با تفاهم نامه منعقد شده وکلا به عنوان وکلای مُعین، معَیَّن شده‌اند تا در صورت نیاز و بازداشت محکومین مالی، بلافاصله وکالت این گونه افراد را بصورت رایگان جهت تقدیم دادخواست اعسار و پیگیری قانونی آن تا حصول نتیجه بر عهده گیرند.

وی اظهار داشت: در این طرح شرایطی تعیین شده است تا افراد نیازمند دارای محکومیت‌های مالی که در بازداشت بسر می‌برند بتوانند از وکلای مُعین بهره ببرند.

رئیس دادگستری منوجان این حرکت را گامی مثبت در راستای احقاق حقوق محرومان ارزیابی و اظهار امیدواری کرد: با ایجاد این تفاهم نامه ضمن رسیدگی به مشکلات قضایی محرومین و انسان‌های نیازمند این افراد به نوعی تکریم می‌شوند.

افشارمنش در ادامه عنوان کرد: وکلا عضوی از خانواده دستگاه قضایی اند و باید به عنوان یکی از بال‌های عدالت، قضات را یاری کنند.

وی با تبیین جایگاه وکالت، خاطرنشان کرد: وکالت مظهری از صفات الهی است و وکلا فریاد بلند عدالتند و باید از چنان شجاعتی برخوردار باشند که بتوانند سخن خود را به صورت قانونی و محترمانه بیان و از موکل خود دفاع کنند.

این مقام قضایی از وکالت به عنوان تکیه گاه مظلومین در احقاق حق خود یاد کرد و اظهار داشت: مهم‌ترین و سریع‌ترین راه برای قرب الهی، دفاع از مظلومین و محرومین است که باید در تمام مراحل دادرسی مد نظر قرار گیرد.

افشارمنش خواستار تعامل مثبت و سازنده وکلا با دستگاه قضایی شد و تصریح کرد: وکلا باید در راستای سیاست‌های کلی دستگاه قضایی حرکت کرده و قوه قضاییه را در رسیدن به کاهش پرونده‌های وارده، کاهش جمعیت کیفری، کاهش تنازعات مردمی، پیشگیری از وقوع جرم، ارتقاء فرهنگ حقوقی، کاهش اطاله دادرسی و ... یاری دهند.

وی توفیق، کمک و دستگیری از محرومان و نیازمندان را امری مقدس دانست و با اشاره به لزوم همگرایی وکلا با دستگاه قضایی خاطرنشان کرد: توضیحات و دفاعیات وکلا می‌تواند به قاضی کمک کند تا وی از بین مجهولات و ابهامات راهی به سوی حقیقت بیابد و با صدور رای عادلانه از مظلومین حمایت کرده و موجبات خشنودی خدا و خلق خدا را فراهم آورد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *