صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

واعظی: هفته آینده تحریم تسلیحاتی برداشته می‌شود

۲۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۲:۵۵
کد خبر: ۶۶۵۲۱۹
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه هفته آینده تحریم تسلیحاتی برداشته می‌شود، گفت: این تحریم‌ها بیش از ۱۰ سال است که وجود داشته است و برداشته شدن آن توفیق بزرگی است که نه تنها برای دولت بلکه برای کل مردم و حکومت است.
-  محمود واعظی امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت با اشاره به اینکه مذاکرات جامعی درباره مسایل منطقه ای، دوجانبه، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و توافق ۲۵ ساله در سفر وزیر خارجه به چین صورت گرفت، تاکید کرد: تحولات منطقه و امنیت و ثبات آن، برای هر دو کشور مهم است.

وی در پاسخ به سوالی درباره ارایه لیست اسامی ۵۰۰ مدیر متخلف توسط سازمان بازرسی به نهاد ریاست جمهوری، با اشاره به اینکه همه تخلفات کارمندان در سراسر کشور و از همه دستگاه‌ها براساس قانون رسیدگی به تخلفات مورد بررسی قرار می‌گیرد تا از اعمال نفوذ جلوگیری و به تخلفات به خوبی رسیدگی شود، تاکید کرد: درخصوص این لیست اتفاق جدیدی نیافتاده است و در نهاد ریاست جمهوری ستاد رسیدگی به تخلفات وجود دارد که در همه دولت‌ها به این مسایل رسیدگی می‌شود.

واعظی افزود: این لیست به یکباره و با این تعداد ارسال نشده بلکه به صورت پرونده‌های جداگانه به ستاد رسیدگی به تخلفات اداری نهاد ریاست جمهوری ارسال می‌شود.

رئیس دفتر رئیس جمهور در پاسخ به سوالی درباره پایان تحریم تسلیحاتی ایران در ۲۷ مهرماه، گفت: بعد از ۱۰ سال تحریم تسلیحاتی ایران، یکشنبه هفته آینده این تحریم برداشته می‌شود و ایران می‌تواند سلاح بخرد یا بفروشد و این توفیق بزرگی برای ملت ایران است.

 واعظی با بیان اینکه آمریکا با تمام قوا تلاش کرد تا مانع از لغو تحریم تسلیحاتی ایران شود، اما موفق نشد، افزود: ایران کشوری نیست که آمریکا بخواهد با تکیه بر نفوذ و امکانات خود هر چیزی را به آن تحمیل کند.

خبرنگاری درخصوص نامه رئیس مجلس شورای اسلامی به رئیس جمهور درخصوص لایحه بودجه سال آینده، سوال کرد که  واعظی در پاسخ با بیان اینکه بطور قطع در زمینه بودجه همیشه بین دولت و مجلس تفاهم، تعامل و مذاکره وجود داشته است، گفت: سیاست دولت بر سر بودجه همکاری و تعامل است.

رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به اینکه تعامل و همکاری همواره بین دولت و مجلس و همچنین با قوه قضائیه، نهاد‌های انقلابی و حاکمیتی وجود داشته است، افزود: اینکه اول خبر این نامه را در رسانه‌ها می‌خوانیم و بعد نامه را دریافت می‌کنیم، امر جدیدی است و این روز‌ها مرتب روی هر چیزی تبلیغات می‌شود.

 واعظی در پاسخ به سوالی درخصوص افزایش بی رویه قیمت‌ها و اقدامات دولت در این زمینه، گفت: تحریم و جنگ اقتصادی دشمن علیه ملت ایران شرایط سختی برای کشور ایجاد کرده و بخش قابل توجهی از نوسانات در قیمت کالا‌ها به افزایش قیمت ارز باز می‌گردد.

وی با بیان اینکه این موضوع دغدغه اصلی شخص رئیس جمهور و اعضای دولت است، گفت: رئیس جمهور در هفته ۲ بار قیمت‌های ۱۰۰ قلم کالای مورد نیاز و ضروری مردم را می‌گیرند و دستورات لازم را برای مراقبت بیشتر به دستگاه‌های مختلف صادر می‌کنند.

رئیس دفتر رئیس جمهور در ادامه با اشاره سفر رئیس کل بانک مرکزی به عراق و توافقات بسیار خوب در این سفر، افزود: در این سفر درمورد منابع مسدود شده بحث و بررسی شد و دکتر همتی طرحی را برای آینده ارز ارائه دادند که امیدوارم با اجرایی شدن این طرح، گشایشی بوجود آید، ضمن اینکه تمرکز وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز بر روی طرحی برای تامین کالا‌های اساسی و مورد نیاز مردم است.

واعظی با اشاره به اقدام اخیر آمریکا در تحریم ۱۸ بانک کشور و با بیان اینکه برنامه ریزی‌های لازم برای مقابله با اینگونه اقدامات صورت گرفته است، افزود: تلاش ما این است که با استفاده از روش‌های خاص مشکلات را حل کنیم.

رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه بخاطر اینکه مردم در شرایط سخت قرار دارند و با مشکلات زیادی مواجه هستند، شرمنده هستیم، تصریح کرد: مردم می‌دانند که دولت، حاکمیت و قوای سه گانه با این وضع موافق نیستند و همه تلاش‌َ خود را انجام می‌دهند، ولی بنا ندارند در مقابل فشار‌های دشمن تسلیم شوند و قد خم کنند.

 واعظی در پاسخ به سوالی درباره موضع دولت در مورد ابتکار عمل روسیه درباره قره‌باغ، با تاکید براینکه جمهوری اسلامی ایران از عدم جنگ و خونریزی در منطقه استقبال می‌کند، افزود: معتقدیم اختلافات و بحران‌ها نه از راه نظامی بلکه باید از طریق مذاکره و گفتگو حل و فصل شود.

وی خاطرنشان کرد: براساس اصول شناخته شده بین‌الملل، موضع ما همواره در ارتباط با قره‌باغ این بود که باید تمامیت ارضی کشور‌ها بر اساس مرز‌های بین‌المللی به رسمیت شناخته شده و مورد احترام طرفین قرار بگیرد و ما همیشه ضرورت پایان اشغال را گوشزد کردیم و اگر دو طرف در این چارچوب گام بردارند، می‌توانیم در آینده شاهد استمرار این درگیری و بحران‌ها نباشیم.

 واعظی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران از توافق آتش بس که در روسیه انجام شده و همچنین از میانجیگری این کشور استقبال و تشکر می‌کند و امیدوار هستیم هر دو طرف به این آتش بس و چهار قطعنامه گذشته پایبند بمانند.

رئیس دفتررئیس جمهور در پاسخ به سوالی درباره سامانه جامع تجارت، گفت: رئیس جمهور در چند ماه گذشته دستور دادند که هر دستگاهی سامانه‌ای داشته باشد تا در نهایت این سامانه‌ها به هم متصل شوند و یک سامانه‌ای را ایجاد کنیم که مسوولین ذیربط بتوانند از اطلاعات آن، آنلاین استفاده کنند.

واعظی درباره مذاکرات آقای همتی با مقامات عراقی و آزادسازی منابع مالی ایران، تاکید کرد: رقم قابل توجه بخشی از صادرات به عراق مانده بود که در این سفر خوشبختانه توافق شد، بتوانیم نیازمندی‌هایی همانند کالای اساسی و دارو را با یک سازوکاری که مورد توافق نخست وزیر عراق قرار گرفت، تامین کنیم.

خبرنگار پرسید: آیا صحت دارد که آقای لاریجانی مسوول اجرای سند همکاری ایران و چین هستند؟رئیس دفتر رئیس جمهور پاسخ داد: آقای لاریجانی در زمان ریاست مجلس شورای اسلامی و سفر به چین با جدیت این موضوع را دنبال می‌کرد و دولت نیز از وی خواست تا این کار را ادامه دهد و دکتر لاریجانی نیز در حال پیگیری اجرای این سند است.

خبرنگار پرسید: موضوعی در مورد دانشگاه شهید بهشتی مطرح شد که از بودجه یک میلیارد دلاری برای کرونا برای تاسیس ساختمانی بنام این دانشگاه اختصاص داده شده، آیا این موضوع را تایید می‌کنید؟ رئیس دفتر رئیس جمهور تاکید کرد: آقای نوبخت و آقای ربیعی روز گذشته توضیح دادند و سازمان برنامه و بودجه به خیلی از دانشگاه‌هایی که نیازمند هستند، کمک کرده است و رقم آن هم وجود دارد که قرار بود دیروز دکتر ربیعی آن رقم را اعلام کند.

رئیس دفتر رئیس جمهور در پاسخ به سوالی درباره اختصاص این بودجه از صندوق توسعه ملی، تاکید کرد: هر هزینه در زمینه مبلغ صندوق بر اساس چارچوبی است که خدمت مقام معظم رهبری داشتیم و ایشان بر اساس دستوری که می‌دهند، هزینه می‌شود و امکان ندارد که هر بخشی با میل خود هر کاری را انجام دهد و همچنین فرزند آقای دکتر روحانی عضو هیات علمی این دانشگاه نیست.
 
 
انتهای پیام/ 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *