صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تمرکز به مسائل استانی و منطقه‌ای؛ راهبرد مجلس یازدهم در تدوین برنامه هفتم توسعه

۲۳ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۹:۳۵
کد خبر: ۶۶۵۰۸۹
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به تدوین برنامه پنج ساله هفتم توسعه در کشور گفت: ما حتما در برنامه پنج ساله هفتم توسعه احکام را به صورت ملی و منطقه‌ای و استانی پیش خواهیم برد چراکه برخی از احکام نیاز است برای یک منطقه و شهرستان نوشته شود، لذا آن موضوع آنقدر مهم است که ممکن است اثر گذار باشد.
- محمد باقر قالیباف در جلسه نهایی سفر نظارتی خود به استان سیستان و بلوچستان گفت: ما وقتی با یک آسیب شناسی، گذشته را مورد بررسی قرار می‌دهیم می‌بینیم که نمانیدگان موضوعات را فردی و یا حداکثر در حد مجامع استان پیگیری می‌کنند؛ لذا اگر همه ظرفیت مجلس در اختیار کشور قرار گیرد اثرات زیادی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه امر نظارت در مجلس یازدهم بر قانون گذاری اولویت دارد، ادامه داد: ما از کمبود قانون رنج نمی‌بریم و اگر هم رنج ببریم در صورت ضروت قانون تهیه می‌کنیم به عنوان مثال در زمینه بازار سرمایه و ضرورت این مسئله، ما به سرعت لایحه افزایش سرمایه شرکت‌های بورسی را مدنظر قرار دادیم. اما واقعیت این است که ما در بخش قانون متورم هستیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: استان سیستان و بلوچستان نسبت به شاخص‌هایی که مابقی استان‌های کشور دارند، غیر قابل قبول و عقب مانده است. مجلس به عنوان نهادی که در راس امور است نباید از این موضوعات غفلت کند.

قالیباف با بیان اینکه نظارت میدانی بسیار ضروریست اظهارداشت: وقتی یک استان دورتر و محروم‌تر است ما مکلفیم به آن توجه و آن را در اولویت قرار دهیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وقتی موارد را به خوبی بررسی می‌کنیم می‌بینیم استان‌های کمتر برخوردار ظرفیت‌های زیادی در دل خود دارند، بیان داشت: این ظرفیت‌ها می‌تواند این استان‌ها و اقتصاد کشور را متحول کند و در مورد استان سیستان و بلوچستان می‌توان بگویم که این ظرفیت‌ها می‌تواند این استان را به پیشران توسعه کشور تبدیل کند.

عقب ماندگی در سیستان و بلوچستان غیر قابل قبول است. گا‌ها نکاتی را می‌بینیم که این عزیزان در کنار آب هستند و اما تشنه؛ لذا اینجا نشان می‌دهد که ضعف در نظارت است.
قالیباف تصریح کرد: عقب ماندگی در سیستان و بلوچستان غیر قابل قبول است. گا‌ها نکاتی را می‌بینیم که این عزیزان در کنار آب هستند و اما تشنه؛ لذا اینجا نشان می‌دهد که ضعف در نظارت است.

وی تاکید کرد: برخی اوقات قانون هم وجود دارد و بودجه هم تخصیص داده شده و اما بودجه نهایی که باید به کشاورز برای فعالیت برسد تا امنیت غذایی را تامین کند، این اتفاق نمی‌افتد و خروجی ندارد و ما باید به این مسئله در بودجه بپردازیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مصمم هستیم تا اصلاح ساختار بودجه انجام شود، تاکید کرد: این اقدام باید از سال ۱۴۰۰ و با کمک مجلس و دولت نهایی و اجرا شود. البته این مسئله باید از سال ۹۸ و از زمان ابلاغ فرموده مقام معظم رهبری انجام می‌شد.

اصلاح ساختار بودجه می‌تواند بخشی از عقب ماندگی‌های ما را جبران کند. کسری و ساختار غلط بودجه ما را با مشکلاتی همچون گرانی و تورم روبه رو کرده است. اساس و ریشه مشکلات اقتصادی ما به اصلاح ساختار بودجه بازمی گردد.
وی با بیان اینکه البته ممکن اصلاح ساختار بودجه زمان بر باشد، بیان داشت: با این حال اصلاح ساختار بودجه می‌تواند بخشی از عقب ماندگی‌های ما را جبران کند. کسری و ساختار غلط بودجه ما را با مشکلاتی همچون گرانی و تورم روبه رو کرده است. اساس و ریشه مشکلات اقتصادی ما به اصلاح ساختار بودجه بازمی گردد.

رییس مجلش شورای اسلامی تصریح کرد: ما برنامه پنج ساله هفتم توسعه را پیش رو داریم و کاملا با یک رویکرد متفاوتی این موضوع را دنبال خواهیم کرد تا به ثبات اقتصادی برسیم.

رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به تدوین برنامه پنج ساله هفتم توسعه در کشور گفت: ما حتما در برنامه پنج ساله  هفتم توسعه احکام را به صورت ملی و منطقه‌ای و استانی پیش خواهیم برد چراکه برخی از احکام نیاز است برای یک منطقه و شهرستان نوشته شود چراکه آن موضوع آنقدر مهم است که ممکن است اثر گذار باشد.

وی بیان داشت: ما عادت کردیم که اگر می‌خواهیم پروژه‌ای را انجام بدهیم به دنبال ردیف‌های دولت بگردیم و اما از ظرفیت بنگاه‌های اقتصادی غافلیم آنهم در شرایطی که به دلیل تحریم‌ها درآمد‌های محدود داریم. بنده باز هم معتقدم ریشه همه مشکلات ما تحریم نیست.

قالیباف با اشاره به ظرفیت‌های بالقوه استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد: هرکجای این استان را نگاه می‌کنیم میبینیم که این استان ظرفیت‌های بیشماری دارد و در کنار این مزیت‌ها مردم این استان مردم نجیب، شریف، صبور، کم توقع و قانع هستند که با این سختی‌ها این موضوعات را تحمل می‌کنندلذا این مسئله خود بار مسئولیت ما را سنگین می‌کند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *