صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

توکلی: بعد از ۱۵ سال تلاش حرفه‌ای ۱۵ ثانیه هم به من وقت صحبت ندادند

۲۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۰:۰۱
کد خبر: ۶۶۵۰۸۵
دسته بندی‌: ورزشی ، سایر حوزه ها
رکوردار پرش ارتفاع ایران از نحوه برگزاری مراسم خداحافظی اش گلایه کرد.

سپیده توکلی در گفت‌وگو با میزان، در خصوص خداحافظی‌اش از تیم ملی، اظهار داشت: بعد از ۱۵ سال حضور در تیم ملی، احساس کردم که انگیزه‌های اولیه را ندارم چرا که به همه چیز‌هایی که می‌خواستم رسیدم. از طرفی هم می‌خواستم میدان را برای جوان‌تر‌ها خالی کنم.

وی با گلایه از نحوه برگزاری مراسم خداحافظی‌اش گفت: از چند روز قبل در این خصوص با فدراسیون هماهنگ کرده بودم و قرار بود در پایان جشن اهدای کاپ قهرمانی لیگ برتر، مراسم خداحافظی من نیز برگزار شود، اما ۱۵ ثانیه هم فرصت صحبت به من داده نشد و این موضوع خانواده و دوستانم را خیلی ناراحت کرده بود.

رکورددار پرش ارتفاع، پنجگانه و هفتگانه ایران در واکنش به انتخاب هاشم صیامی به عنوان رییس فدراسیون دوومیدانی عنوان کرد: امیدوارم از ورزش زنان به خوبی حمایت کنند چرا که در این رشته استعداد‌های زیادی بین زنان هستند که نیاز به انگیزه دارند و می‌توانیم با وجود آنها باز هم به مدال‌های رنگارنگ آسیایی دست یابیم.

وی جایگاه دوومیدانی زنان ایران در برابر سایر کشور‌ها را این چنین توصیف کرد: در یک دوره‌ای از زمان پیشرفت خیلی خوبی را شاهد بودیم و هر بار از مسابقات با دست پر برمی گشتیم، اما در دوسال اخیر با وجود اینکه استعداد‌های جوان خوبی در حال تلاش هستند، ولی جای پیشرفت زیادی دارند. چرا که بسیاری از افراد در رده‌های جوانان و نوجوانان به رکورد‌های خوبی می‌رسند، اما با رسیدن به رده‌های بزرگسالان، پیشرفت چندانی از آنان نمی‌بینیم.

رکورددار پرش ارتفاع ایران اصلی‌ترین مشکل کنونی دوومیدانی را عدم وجود برنامه ریزی بلندمدت دانست و گفت: اینکه یک یا دو ماه قبل از مسابقات اردو برگزار شود، فایده‌ای ندارد. جدا از اینکه هر ورزشکار باید حداقل از یک سال قبل برای یک مسابقه به صورت جدی تمرین کند، شرایط اردو‌ها از نظر فضا و سایر امکانات نیز نباید به گونه‌ای باشد که ورزشکار دچار افت شود.

توکلی با تاکید بر پرورش استعداد‌ها از سنین پایه و افزایش زیرساخت‌ها تصریح کرد: خانواده‌ام همیشه در کنار من چه در تمرینات و چه در مسابقاتم حضور داشته‌اند و همه هزینه‌های تمرینات این سال‌ها از سوی آنها تامین می‌شد و من در همه این مدت با همه توان برای اهدافم جنگیدم؛ اما در شهرستان‌ها حمایت‌ها به شکل قابل قبول دیده نمی‌شود و در بسیاری از شهرستان‌ها حتی پیست دوومیدانی هم وجود ندارد. ورزشکار حتی اگر با کمترین امکانات به رکورد‌های خوبی برسد به دلیل نداشتن پشتوانه ممکن است انگیزه خود را از دست بدهد.

وی در خصوص ادامه همکاری با فدراسیون دوومیدانی تصریح کرد: هرجا که بتوانم مفید واقع شوم کمک می‌کنم و دوست دارم تجربیات این ۱۵ سال را در اختیار جوان‌تر‌ها بگذارم.

توکلی در پایان گفت: در این سال‌ها اصلی‌ترین نکته‌ای که درک کردم این بود که هر ورزشکار باید بر اساس استعدادش هدف‌گذاری کند. اینکه در همان ابتدای کار کسب مدال المپیک برای کسی هدف باشد ناراحت کننده است. اهداف دور از دسترس نه تنها باعث انگیزه نمی‌شوند بلکه دلسردی ورزشکاران را هم به دنبال دارد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *