صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ترغیب شهروندان به ثبت‌نام در سامانه ثنا باید در دستور کار قرار گیرد

۲۳ مهر ۱۳۹۹ - ۰۳:۰۰:۰۱
کد خبر: ۶۶۴۷۰۸
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رییس کل دادگستری استان مرکزی گفت: درصد ابلاغ الکترونیک و افزایش امتیازات باید مدنظر باشد، همچنین ارتقاء ابلاغ الکترونیک اوراق قضایی در شعب و ترغیب شهروندان به ثبت‌نام در سامانه ثنا باید در دستور کار قرار گیرد.

- حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید عبدالمهدی موسوی در دیدار با قضات و کارکنان دادگستری آشتیان اظهار داشت: کار کردن در عدلیه یکی از سخت‌ترین کارهاست چراکه برای هر قلم زدن و قدم زدن باید ابتدا فکر کرد تا حقی ضایع نشود و عدالت به درستی اجرا شود. تکریم ارباب رجوع و رفتار مطلوب با مردم در بررسی پرونده ها، یکی از مهمترین مواردی است که باید در دستگاه قضایی مورد توجه باشد.

وی افزود: توجه به نظم و انضباط و متعهد بودن کارکنان دستگاه قضایی همواره باید مورد توجه باشد چراکه رسیدگی به امورات مردم از اهمیت بالایی برخوردار است و باید در اولویت امور قرار گیرد، همه باید در ساعت اداری در محل کار خود حاضر شوند تا از بروز هرج و مرج جلوگیری شود.

رییس کل دادگستری استان مرکزی با تاکید بر سلامت مجموعه‌ی قضایی تصریح کرد: شعار قوه قضاییه مبارزه با فساد است که این مهم ابتدا باید درون سازمان رعایت شود، حفاظت از سرمایه و منابع انسانی هنرمندانه‌ترین کاراست، در نتیجه روسا باید رفتار و کردار کارکنان را مورد توجه داشته باشند تا آبروی مجموعه به خطر نیفتد.

حجت الاسلام و المسلمین موسوی بیان کرد: درصد ابلاغ الکترونیک و افزایش امتیازات باید مدنظر باشد، ارتقا ابلاغ الکترونیک اوراق قضایی در شعب و ترغیب شهروندان به ثبت نام در سامانه ثنا باید در دستور کار باشد. تشویق مردم به ثبت نام و استفاده از سامانه ثنا جهت دریافت خدمات قضایی به صورت الکترونیکی می‌تواند در برخورداری مطلوب از خدمات قضایی و صرفه جویی در هزینه‌های دستگاه قضایی موثر باشد.

وی اضافه کرد: تسریع در مختومه نمودن باقیمانده پرونده‌های معوق نیز در اولویت و دستور کار محاکم و واحد‌های اجرای احکام می‌باشد و برنامه ریزی‌های شورای حل اختلاف باید به گونه‌ای باشد که محور عملکرد‌ها بیشتر به سمت صلح و سازش قرار گیرد، چراکه اقدامات قضایی در این شورا‌ها ممکن است تعداد پرونده‌ها را افزایش دهد و هدف راه اندازی شورا‌های حل اختلاف فصل خصومت بوده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *