صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ضرورت توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان برای افزایش تولید ملی

۲۲ مهر ۱۳۹۹ - ۰۷:۳۰:۲۳
کد خبر: ۶۶۴۴۷۷
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با اشاره به اینکه باید فرصت تولید کالا‌هایی که در کشور وجود ندارد به شرکت‌های دانش‌بنیان سپرده شود، گفت: باید در عرصه واردات نگاه حداقلی داشته باشیم و اقلامی را وارد کنیم که ضرورت بنیادین کشور است.

آیت‌الله غلامعلی صفایی‌بوشهری در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به ضرورت اجتناب از واردات کالا‌های لوکس بیان کرد: در عرصه اقتصادی باید به کالا‌های تولید داخل اتکا و برای آن باید برنامه ریزی کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر ضمن تاکید بر اینکه باید فرصت تولید کالا‌هایی که در کشور وجود ندارد به شرکت‌های دانش‌بنیان سپرده شود، گفت: همچنین باید در عرصه واردات نگاه حداقلی داشته باشیم و اقلامی را وارد کنیم که ضرورت بنیادین کشور است.

وی در پایان اظهار کرد: کالا‌های لوکس مورد توجه بخش خاصی از جامعه است و مصرف عمومی ندارد از سویی ارز بسیار بالایی از بودجه کشور را خارج می‌کند و در صورت جلوگیری از آن باعث افزایش تولید و صرفه جویی ارزی در کشور خواهد شد.

رهبر معظم انقلاب دوم شهریور سال جاری در دیدار با هیئت دولت فرمودند: «یکی مسئله‌ واردات بی‌رویّه است که ما مکرّر روی این تکیه کرده‌ایم. تولیدکنندگان مکرّر نامه می‌نویسند، شکایت می‌کنند، مراجعه می‌کنند، با بعضی از این‌ها در تلویزیون مصاحبه می‌شود و ذکر می‌کنند؛ [مثلاً]کارخانه‌ای است، یک کالایی را که مورد نیاز کشور هم هست دارد تولید می‌کند، چشمش به دست مشتری داخلی است -خیلی از مواقع هم این مشتری خود دولت است- در این هنگام می‌بینند که همین کالا از یک طریقی از خارج وارد می‌شود! حالا ممکن است با امکانات بهتری، مثلاً با قیمت ارزان‌تری، امّا موجب ورشکستگی این تولید می‌شود. این واردات بی‌رویّه چیز خیلی خطرناک و مهمّی است. گاهی اوقات این واردات، واردات لوکس است؛ یعنی هیچ نیازی به آن نیست. شنیدم که برای واردات یک نوع گوشی لوکس آمریکایی در سال ۹۸ حدود نیم میلیارد دلار -این جور گزارش شد به ما- مصرف شده! البتّه بخش خصوصی این کار را میکند، منتها بایستی دولت جلوی این را بگیرد. این یکی از مانعها».



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *