صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فرمانده نداجا: جهش تولید در نیرو‌های مسلح، جهش در تولید امنیت است

۲۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۴:۱۳
کد خبر: ۶۶۴۴۰۱
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه جهش تولید در نیرو‌های مسلح به معنای جهش در تولید امنیت است، گفت: اگر امنیت عاریه‌ای باشد، بسیار شکننده خواهد بود. تسلیحات، تجهیزات، مهمات و هر چیزی که برای برقراری امنیت نیاز باشد، تا زمانی که از کشوری ثالث خریداری شود و آن کشور تجهیزات دهد، امکان پذیر است؛ در غیر این صورت، امنیت از دست رفتنی است.
- بنا بر اعلام روابط عمومی ارتش؛ امیر دریادار حسین خانزاده فرمانده نیروی دریایی ارتش درباره نام‌گذاری سال با عنوان جهش تولید از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، گفت: جهش تولید در نیرو‌های مسلح به معنای جهش در تولید امنیت است.
 
امنیت عاریه ای شکننده است
وی ادامه داد: اگر امنیت عاریه‌ای باشد، بسیار شکننده خواهد بود. تسلیحات، تجهیزات، مهمات و هر چیزی که برای برقراری امنیت نیاز باشد، تا زمانی که از کشوری ثالث خریداری شود و آن کشور تجهیزات دهد، امکان پذیر است؛ در غیر این صورت، امنیت از دست رفتنی است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با تاکید بر اهمیت بومی بودن امنیت، تصریح کرد: امنیت نباید عاریه‌ای باشد. وقتی می‌گوییم جهش تولید در کار ما وجود دارد، یعنی موضوع جهش قدرت دفاعی است؛ جهش توان رزم و جهش در تولید امنیت به عنوان کالایی ارزشمند است، که اگر نباشد بسیاری از دستاورد‌ها از بین می‌رود.

 خانزادی ادامه داد: مصادیق جهش تولید در امنیت را امسال حتماً مشاهده خواهید کرد، چراکه تلاش فراوانی به کار گرفته شده است.

وی ادامه داد: در همه حوزه‌ها از جمله شناور‌های سطحی، پروازی‌ها، پرنده‌های بدون سرنشین تلاش‌های فراوانی صورت گرفته است، تا پایان سال به تناوب اخبار خوبی در مورد یک سامانه جدید می‌شنوید.

فرمانده نیروی دریایی ارتش اظهار کرد: این دستاورد‌ها نشان می‌دهد موضوع جهش تولید در نیرو‌های مسلح، ارتش جمهوری اسلامی ایران به ویژه نیروی دریایی با چه اهتمامی دنبال می‌شود.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *