صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بومی سازی ۸۲۰ قطعه توسط شرکت فولاد مبارکه

۲۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۰:۰۱
کد خبر: ۶۶۴۳۵۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
معاون برنامه ریزی و توانمندسازی ایمیدرو، با تاکید بر اهمیت نقش بومی‌سازی در اشتغال‌سازی و جلوگیری از خروج ارز، از بومی سازی ۸۲۰ قطعه و تجهیز استراتژیک در شش ماه نخست امسال توسط شرکت فولاد مبارکه خبر داد.
- بنا به اعلام شاتا، امیر خرمی شاد در جلسه کنترل مدیریت گروه فولاد مبارکه گفت: این شرکت تاکنون ۱۲۲۰ پروژه تحقیقاتی از طریق ارتباط با ۲۰ دانشگاه و مراکز پژوهشی کشور در حال اجرا دارد.

معاون برنامه ریزی و توانمندسازی ایمیدرو با اشاره به اقدامات مطلوب شرکت فولاد مبارکه در زمینه بومی سازی در شرایط تحریمی گفت: طی ۶ ماهه نخست امسال، ۸۲۰ قطعه و تجهیز استراتژیک برای نخستین بار در این شرکت بومی سازی شده است. سال گذشته نیز در ۶ ماهه اول ۵۲۰ قطعه و تجهیز استراتژیک در شرکت مذکور بومی سازی شده بود.

وی ادامه داد: میزان صرفه جویی ناشی از قطعات و تجهیزات بومی سازی شده در نیمه نخست سال ۹۸ حدود ۵۶.۵ میلیارد تومان بوده که این رقم در نیمه نخست سال ۹۹ به ۱۷۸.۸ میلیارد تومان افزایش یافت. همچنین میزان صرفه جویی ناشی از خرید داخلی قطعات و تجهیزات طی ۶ ماهه نخست امسال، ۱۵۰۰ میلیارد تومان بود.

خرمی شاد از اقدامات انجام شده در زمینه بومی سازی در سایر شرکت‌های گروه فولاد مبارکه را کاملا مهم توصیف کرد و گفت: این اقدامات از یکسو، ایجاد باور و اهمیت دادن به توان مهندسان کشورمان است که با امکانات موجود، گام‌های ارزنده‌ای در برابر شرایط تحریمی انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: بومی سازی قطعات و تجهیزات صنایع در داخل، سبب ایجاد کسب و کار‌های جدید شده و درنهایت، از خروج ارز از کشور جلوگیری می‌کند. البته اقدامات بومی سازی توسط شرکت‌ها باید در یک شبکه واحد قرار گیرد تا از دوباره کاری‌ها ممانعت شود.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با اشاره طرح‌های در حال اجرای این شرکت گفت: این شرکت در سال جاری ۹ طرح به ارزش ۹۲۱.۵ میلیون یورو و ۱۸۵۰۰ میلیارد تومان در حال اجرا دارد که برای ۶۵۴۰ نفر اشتغال مستقیم و برای ۴۱ هزار نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد می‌کند. این طرح ها، طی سال‌های ۹۹ تا ۱۴۰۲ تکمیل خواهند شد.

حمیدرضا عظیمیان ادامه داد: طرح ۵ میلیون تنی کنسانتره سنگان در خرداد امسال توسط رئیس جمهور افتتاح رسمی شد. فاز نخست طرح الکترود گرافیتی اردکان نیز با ۳۳۰ میلیون یورو امسال افتتاح می‌شود.

وی تصریح کرد: مشارکت در اجرای طرح‌های ۱۰ میلیون تنی فولاد در منطقه آزاد چابهار و منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس، از دیگر برنامه‌های این شرکت است.

در ادامه جلسه، سیدمهدی نقوی، معاون تکنولوژی و فناوری شرکت فولاد مبارکه، گزارشی از میزان تولید و فروش این شرکت و شرکت‌های زیرمجموعه ارائه داد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *