صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رییس کارگروه ارزیابی فرصت‌های کرونا: کرونا شغل بسیاری از مردم را از بین برده و این قشر نیازمند حمایت جدی دولت است

۱۹ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۵:۵۳
کد خبر: ۶۶۳۸۸۴
رییس کارگروه ارزیابی فرصت‌های کرونا با بیان اینکه این ویروس با آثار خاص اجتماعی خودش، شغل قشر مهمی از جامعه را از بین برده و این قشر امروز نیازمند حمایت جدی دولت است، گفت: در این خصوص نیازمند نظام بیمه‌ای قوی هستیم.

- طبق گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، شانزدهمین نشست کارگروه ارزیابی فرصت‌های کرونا با حضور اعضای این کمیته امروز در سالن پیامبر اعظم (ص) در محل وزارت کشور با محوریت بررسی آثار کرونا بر قشر ضعیف افراد جامعه که شغل شان را در ایام کرونا از دست داده اند؛ برگزار شد.

در این نشست علی آقا محمدی رییس کارگروه ارزیابی فرصت‌های کرونا با اشاره به اینکه باید به فکر آن بخش از جامعه کشور که سرپناه و زمینه حمایتی ندارد باشیم؛ گفت: کرونا با آثار خاص اجتماعی خودش، شغل قشر مهمی از جامعه را از بین برده و این قشر امروز نیازمند حمایت جدی دولت است.

وی با اظهار اینکه در این خصوص نیازمند نظام بیمه‌ای قوی هستیم؛ تشریح کرد: از ۲۶ میلیون خانوار کشور، ۷ میلیون خانوار تحت پوشش نظام بیمه‌ای تامین اجتماعی نیستند.

آقا محمدی در این خصوص گفت: ازاین ۷ میلیون هیچ گونه اطلاعات شغلی دقیق و متقنی نداریم و طبیعی است که در شرایط امروز کرونایی، این قشر از جامعه در آسیب جدی قرار دارد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید این ۷ میلیون خانوار فاقد بیمه عموما کسبه‌های خرد، دست فروش ها، افراد شاغل در ساختمان‌ها و باربری‌ها هستند؛ گفت: باید این افراد‌ها را شناسایی و تحت حمایت پوششی بیمه قرار دهیم.

آقا محمدی با اشاره به اینکه موضوع بیمه امری زمان بر و سازمانی است و انتظار رفع این مشکل در کوتاه مدت میسر نیست؛ گفت: نیازمند سرمایه گذاری کلان در حوزه بیمه‌ای هستیم و در زمینه مشاغل خرد هم باید از ایده‌های نو از حضور استارتاپ‌ها گرفته تا نوآوران نهایت بهره را برای تقویت افراد فعال در مشاغل خرد بگیریم.

رییس کارگروه ارزیابی فرصت‌های کرونا در ادامه صحبت هایش به ضرورت انتقال واحد‌های تولیدی و کارآفرینی به روستا‌های کشور اشاره کرد و گفت: در بازدیدی که از یکی از روستا‌های استان همدان داشتم؛ نظاره گر فعالیت اعضای کل روستا در حوزه جوراب بودم.

وی اضافه کرد: تولید کنندگان در این روستا با تولید جوراب با کیفیت توانسته بودند بازار خوبی در عراق و افغانستان پیدا کنند.

اقامحمدی تصریح کرد: در این حوزه هم باید برند سازی کرد و جوراب بافت داخل آن روستا با برند خاص خودش معرفی و صادر شود.

رییس کارگروه ارزیابی فرصت‌های کرونا در پایان خاطر نشان کرد: امروز نیازمند همیاری و همکاری همه دستگاه‌ها در حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه هستیم و باید با شناسایی دقیق این اقشار، افزایش تاب آوری، تخصیص‌های بودجه‌ای و حمایتی را به این بخش سوق دهیم.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *