صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پیشنهاد یک کارشناس اقتصادی؛ نهاد‌های مالی کشور «بیمه تحریم» شوند

۱۹ مهر ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۴:۰۸
کد خبر: ۶۶۳۸۷۴
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
کارشناس مسائل اقتصادی معتقد است همانند ورزشکارانی که از رویارویی با نمایندگان رژیم صهیونیستی امتناع ورزیده و مورد حمایت قرار می‌گیرند، باید از نهادهایِ مالیِ تحریم شده در قالب «بیمه تحریم» حمایت شود.
مهدی رستمی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به تحریم ۱۸ نهاد مالی ایران توسط وزارت خزانه‌داری آمریکا، گفت: اخیرا شاهد تحریم ۱۸ بانک و صندوق سرمایه گذاری توسط آمریکا بودیم که محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه نیز، این حرکت را محکوم کرده است.

کارشناس مسائل اقتصادی نسبت به ماجرای تکراریِ تحریم نهاد‌های مالی ایرانی توسط آمریکا بیان ۲ نکته را لازم دانسته و بیان کرد: مطلب اول این است که در مسابقات ورزشی به عنوان سنتی حسنه پذیرفته‌ایم تا اگر ورزشکاری از مبارزه یا مواجهه با نماینده رژیم صهیونیستی خودداری کرد، از این حرکت ورزشکار ایرانی توسط مسئولان کشور تجلیل‌های لازم به عمل آید.

چرا از شرکت‌های تحریم شده نباید حمایت شود؟ و چرا شرکت‌های خصوصی تحریم شده نباید به صورت ویژه از خدمات متناسبِ نظام بهره‌مند شوند؟
وی افزود: امروز که در جنگ تمام عیار اقتصادی به سر می‌بریم، چرا از شرکت‌های تحریم شده نباید حمایت شود؟ و چرا شرکت‌های خصوصی تحریم شده نباید به صورت ویژه از خدمات متناسبِ نظام بهره‌مند شوند؟

رستمی با بیان اینکه می‌توان نام این حمایت لازم و ضروری از نهاد‌های تحریم شده مالی را «بیمه تحریم» گذاشت، ادامه داد: در سایه این حمایت‌ها، شرکت‌های خصوصی باید بتوانند با قدم‌های محکم‌تری به گرداندن چرخ اقتصاد مشغول شوندتا اینکه به سبب تحریم، شالوده‌های اساسی شرکت‌ها به هم بریزد.

این کارشناس مسائل اقتصادی گفت: مطلب دوم، جدا بودن چرخ اقتصاد از چرخ سیاست خارجی است که می‌توان آن را دردی تکراری نامید، در عرصه مبارزات بین‌المللی علیه اقتصاد ایران، بسنده کردن به توئیت محکومیت، توسط سکانداران سیاست خارجی، ناامنی و عدم پوشش حرکت همه جانبه را به دنبال دارد.

رستمی در پایان بیان کرد: بیش از ۴۱ سال از عمر نظام می‌گذرد و هنوز نتوانسته‌ایم چرخ سیاست و اقتصاد را کنار هم مشاهده کنیم و این درد بزرگی است که اثرات سوء آن را در کف جامعه می‌بینیم، امیدواریم روزی این آرزوهایِ کوچک و قابل اجرا به واقعیت بپیوندند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *