شکست برنامه ۳ ساله انگلستان برای کاهش مصرف قند
سازمان بهداشت انگلستان در سال ۲۰۱۶ با طراحی برنامهای خواستار کاهش ۲۰ درصدی مصرف قند در محصولات غذایی با هدف کاهش چاقی کودکان شد، اما با گذشت سه سال از این طرح، تنها ۳ درصد از مصرف قند کاهش یافته است.
_ گاردین در صفحه اینستاگرامی خود نوشت: یک برنامه کاهش مصرف قند در محصولات غذایی در سال ۲۰۱۶، در انگلیس آغاز شد. ماموریت این برنامه کاهش چاقی کودکان با معرفی داوطلبانه صنایع غذایی برای حذف ۲۰% قند از محصولات تولیدی تا سال ۲۰۲۰ بود.
بر اساس گزارشی از بهداشت عمومی انگلیس تا کنون که سال ۲۰۲۰ است، صنایع غذایی تنها توانسته اند طی سه سال گذشته فقط ۳ ٪ قند محصولات سوپرمارکت، کافه و رستوران را کاهش داده دهند.
در حالی که کاهش قند در نوشابهها و غلات صبحانه موفقیت آمیز بوده است، در بسیاری از گروههای غذایی دیگر "کاهش کمی وجود دارد یا هیچ گونه کاهش" وجود ندارد. سطح قند در شکلات و شیرینی بدون تغییر است و فروش آن افزایش یافته است.
بهداشت عمومی انگلیس اعلام کرده است برای رسیدن به این هدف ۲۰ درصدی تنها از طریق مالیات بیشتر یا اقدامات اجباری ممکن است.سازمان دیابت انگلستان اعلام کرده است روش داوطلبانه موثر نیست و دولت باید برای تحقق این هدف تلاش کند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *