صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

عدم اتکا به‌درآمدهای نفتی در حال فراموشی/معضل نبودفرهنگ پرداخت‌مالیات

۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۶:۵۵
کد خبر: ۶۶۳۶۵
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
خبرگزاری میزان: عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی برای اصلاح سیستم مالیاتی پیشنهاد داد: کشور باید نیروی متخصص بکار گرفته و بانک اطلاعات کامل و جامعی را راه اندازی کند.
ناصر عاشوری در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی میزان، با اشاره به اتکای دولت به درآمدهای نفتی گفت: وابستگی منابع مالی کشور به درآمدهای نفتی باعث شده فرهنگ پرداخت مالیات در کشور ضعیف باشد.

این نماینده مجلس گفت: در واقع، پرداخت مالیات در بین مؤدیان و اهالی بازار نهادینه نشده است.

وی افزود: دولت نیز در این فرهنگ سازی عملکردی خوبی نداشته و نتوانسته مردم را تشویق کند تا در امر توسعه یافتگی، عمران و آبادانی کشور مشارکت کنند.

نبود بانک اطلاعاتی جامع عامل افزایش فرار مالیاتی
نماینده فومن در مجلس شورای اسلامی درباره فرارهای مالیاتی بیان کرد: مشکلات سیستم مالیاتی در ترویج فرارهای مالیاتی بی تأثیر نیست زیرا اطلاعات این سیستم به روز نبوده واز لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری مشکل دارد.

عاشوری ادامه داد: برای حل این مشکلات سازمان امور مالیاتی باید از نیروی متخصص مشاوره گرفته و بانک اطلاعات کامل و جامعی را راه اندازی کند.

لزوم شفاف سازی اطلاعات
به گفته وی، با شفاف سازی اطلاعات سازمان امور مالیاتی، دولت باید مؤدیان را تشویق کند تا اظهارنامه مالیاتی خود را بدون تأخیر و با صحت ارائه دهند.

درگیری دولت و اصناف
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی برای حل درگیری دولت با برخی اصناف برای دریافت مالیات بیان کرد: اگر چه میزان مالیات را قانونگذار تعیین می کند، با این حال دولت می تواند با مشارکت اصناف و اتحادیه ها سیستمی را طراحی کند که با استقبال مؤدیان همراه باشد به طوری که واحدهای تجاری در دوران رکود مالیات کمتری بپردازند.

عاشوری درباره ناعدالتی سیستم مالیاتی کشور بیان کرد: سیستم مالیاتی درباره کارمندان دولتی سختگیرانه عمل می کند. اما این موضوع در سال های اخیر تعدیل شده است و نرخ مشارکت بخش خصوصی در تحقق درآمدهای مالیاتی افزایش یافته است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *