دانش آموزان مدارس خارج از کشور، بی «شاد» چگونه میآموزند؟
قائممقام وزیر آموزش و پرورش در امور بینالملل گفت: شبکه شاد به دلایل امنیتی به مدارس خارج از کشور راه نیافت، به همین دلیل یک مدرسه مجازی شبیه شاد به نام مدرسه مجازی ایرانیان در خارج از کشور راه اندازی شده است تا دانشآموزان بتوانند محتوای شاد را از این سامانه دریافت کنند.
غلامرضا کریمی رئیس مرکز امور بینالملل و مدارس خارج از کشور در گفتگو با میزان گفت: در خارج از کشور هم سامانهای مطابق سامانه شاد ایجاد شده است تا دانش آموزان خارج از کشور هم بتوانند از این سامانه آموزشی، به صورت آفلاین استفاده کنند، در واقع تمامی دروس از پایه اول تا دوازدهم از تدریس معلمان مجرب و ماهر کشور در سامانه مدرسه مجازی بارگذاری و به صورت آفلاین در اختیار دانش آموزان خارج از کشور میگیرد.
قائممقام وزیر آموزش و پرورش در امور بینالملل ادامه داد: هدف از طراحی این سامانه آموزش ۱۴ هزار دانش آموزان خارج از کشور است تا از تحصیل جا نمانند و برای آنها امکان ارائه فعالیتهای پرورشی، فرهنگی و تربیتی یا دورههای مهارتی در این سامانه بارگذاری میشود.
وی بیان کرد: ظرفیتی برای همه دانش آموزان خارج از کشور ایجاد شده تا بتوانند دروسی از قبیل بینش دینی، جغرافیا، تاریخ، علوم اجتماعی که مربوط به فرهنگ و هویت ایرانی را بخوانند و مطابق ظوابط داخلی نمره دهی میشود، ولی بقیه دروس مطابق نمراتی که در آن مدرسه گذرانده اند، نمره گذاری میشود.
کریمی در ادامه گفت: نکته دیگری که باید به آن توجه شود این است که هیچ ارتباط سازمان یافتهای بین برنامه شاد داخل کشور با برنامه مدرسه مجازی به دلایل امنیتی وجود ندارد.
رییس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور آموزش و پرورش گفت: بازگشایی مدارس ایرانی خارج از کشور و حضور دانشآموزان تابعی از شرایط کشور میزبان است.
کریمی گفت: مدارس خارج از کشور موظف هستند براساس چارچوبهای کشور میزبان فعالیت کنند. از این رو در مناطقی مانند کویت که اجازه بازگشایی مدارس وجود نداشته، مدارس تعطیل هستند و آموزشها به صورت مجازی ادامه پیدا میکند.
رییس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور ادامه داد: همچنین آموزشها در برخی از کشورها مانند قطر و امارات به صورت ترکیبی از حضوری و مجازی دنبال میشود. در برخی از کشورهای دیگر از قبیل آسیای جنوب شرقی و قفقاز که مدارس باز است، دانش آموزان ایرانی هم در مدرسه حضور دارند.
کریمی یادآور شد: همچنین مدرسه مجازی ایرانیان برای آموزش مجازی دانشآموزان راهاندازی شده تا مطالب آموزشی به افراد علاقهمند در این سامانه ارائه شود.
وی خاطرنشان کرد: شبکه شاد به دلایل امنیتی به مدارس خارج از کشور راه نیافت، به همین دلیل یک مدرسه مجازی شبیه شاد به نام مدرسه مجازی ایرانیان در خارج از کشور راه اندازی شده است تا دانشآموزان بتوانند محتوای شاد را از این سامانه دریافت کنند.
رییس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور یادآور شد: استفاده از مدرسه مجازی ایرانیان برای دانش آموزان و علاقهمندان رایگان است.
بیشتر بخوانید:
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *