صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سخنگوی دولت: برنامه «گذار از کرونا» برای حمایت از اشتغال، فرایند تصویب را طی می‌کند

۱۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۴:۱۶
کد خبر: ۶۶۲۶۷۴
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
سخنگوی دولت با بیان اینکه ۱۴ رسته و ۸۵۰ زیر رسته مشمول دریافت تسهیلات مشاغل آسیب دیده از کرونا می‌شدند، گفت: ترجیح دولت آن است که منابع را برای حمایت از بنگاه‌ها و اشتغال در قالب برنامه «گذار از کرونا» که فرایند تصویب را طی می‌کند، اختصاص دهد.
-  علی ربیعی امروز در جریان نشست خبری خود در پاسخ به سؤال میزان، در خصوص میزان تسهیلات کرونایی تخصیص داده شده به مشاغل آسیب دیده از کرونا و تصمیم احتمالی دولت برای افزایش این میزان تسهیلات اظهار داشت: بعد از شیوع کرونا، یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه بیکاری قرار گرفته اند.

وی ادامه داد: تعداد ۵۱۲ واحد با ارزش ۱۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات ثبت نام و به بانک‌های عامل معرفی شدند. از این میزان حدود ۵هزار  میلیارد تومان تاکنون تسهیلات پرداخت شده است. اشخاص حقیقی و حقوقی مشمول این برنامه با تمدید دوره، تا پایان مهرماه همچنان فرصت دارند از این تسهیلات استفاده کنند.
 

ربیعی خاطرنشان کرد: ترجیح دولت آن است که منابع را برای حمایت از بنگاه‌ها و اشتغال در قالب برنامه «گذار از کرونا» که فرایند تصویب را طی می‌کند، اختصاص دهد.

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهور عنوان کرد: از ۴۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات اختصاص یافته برای اشتغال ۲۰هزار میلیارد برای حمایت از اجاره مسکن اختصاص یافت. ۲۰هزار میلیارد تومان هم به حمایت از اشتغال و بنگاه‌های آسیب دیده تخصیص یافت. در این بخش به طور خاص به بخش حمل و نقل هوایی و ریلی نیز مبلغ سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اختصاص یافت.

ربیعی در ادامه تاکید کرد: منابع استفاده نشده  همچنان در ادامه برای فعال کردن اشتغال و کسب و  کار به بنگاه‌ها اختصاص خواهد یافت.

سخنگوی دولت بیان داشت: در مقطعی به دلیل اینکه در فرایند پرداخت این تسهیلات سهل گیری در نظر گرفته شده بود که گا‌ها برای برخی بانک‌ها پیش بینی نشده و خارج از عادت بود، کندی در اقدام به پرداخت وجود داشت که به تدریج رفع شد.

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهور خاطرنشان کرد: ۱۴ رسته و ۸۵۰ زیر رسته مشمول این تسهیلات می‌شدند. اما برخی رسته‌ها استقبال نکردند. به دلیل اینکه اشخاص در شرایط فعلی تمایل به استفاده از تسهیلاتی دارند که بتوانند با آن سرمایه گذاری روی خرید دارایی فیزیکی یا مالی (ارز و سکه ) کننند. در حالی که این منابع به گونه‌ای تنظیم شده است که باید در همان جایی هزینه شود که ادعا می‌شود و به راحتی قابلیت جابه جایی ندارد.

انتهای پیام/ 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *