صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سیاست‌های بهداشتی دولت جانسون و سونامی مرگ‌های کرونایی در مراکز سالمندان انگلیس

۱۳ مهر ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۵:۰۱
کد خبر: ۶۶۱۹۶۹
عفو بین الملل در جدیدترین بررسی خود در مورد سیاست ضد کرونایی دولت انگلیس، اقدامات کابینه جانسون را غیرانسانی و تحقیرآمیز و در بهترین حالت اهمال خواند.
بررسی جدید سازمان عفو بین الملل از «غیرانسانی، تحقیرآمیز و غیرقابل توجیه بودن سیاست‌های دولت انگلیس در زمینه مبارزه با کرونا در قبال خانه‌ های سالمندان و مراقبتی» خبر می‌دهد.
 
به گزارش «دیلی میل»، سازمان عفو بین الملل در جدیدترین بررسی خود از رویکرد مقابله با کرونای دولت انگلیس به عنوان نقض بنیادین حقوق اساسی سالمندان آسیب پذیر تحت مراقبت یاد کرد و اعلام کرد این اقدامات سبب شد ساکنان سالخورده خانه‌های سالمندان و خانه‌های مراقبتی در معرض کووید- ۱۹ قرار بگیرند و مانعی در مسیر مراقبت آنها ایجاد شود.
 
در این گزارش تاکید شده، وزرای کابینه «بوریس جانسون»، نخست وزیر انگلیس، از همان ابتدا می‌دانستند که کرونا برای ۴۰۰ هزار ساکن خانه‌های سالمندان و مراکز مراقبتی انگلیس با توجه به آسیب پذیریشان، خطری خاص محسوب می‌شود؛ ضمن اینکه تصمیمات توجیه ناپذیری اتخاذ شدند، که در بهترین حالت نوعی غفلت بودند.
 
سازمان عفو بین الملل در گزارش خود سیاست‌های کرونایی دولت انگلیس را هم عامل در معرض خطر گرفتن ساکنان سالمند خانه‌های سالمندان و مراکز مراقبتی دانسته و هم مانعی برای رسیدن مراقبت‌های پزشکی نجات دهنده‌ها به آنها که در نهایت منجر به مرگ ده‌ها هزار نفر شد.
 
براساس این گزارش که به صورت اختصاصی در اختیار دیلی میل قرار گرفت، دولت انگلیس مسئول مستقیم مرگ سالمندان و رقم خوردن یک تراژدی معرفی شده است.
 
این در حالی است که بار‌ها و بار‌ها دولت ادعا کرد که حمایت از این افراد آسیب پذیر درقلب و مرکز سیاست دولت قرار دارد؛ اما آن چه که در عمل روی داد، کاملا برعکس بود.
خانه‌های سالمندان در طول سه ماه با سونامی مرگ مواجه شدند و ۴۰ درصد مرگ و میر ناشی از کرونا را به خود اختصاص دادند.
 
در این بازه زمانی ۲۸ هزار و ۱۸۶ سالمند جان خود را از دست دادند که ۱۸ هزار و ۵۶۲ مورد ناشی از کرونا بود.
 
اعتقاد بر این است که حدود ۱۰ هزار سالمند دیگر بر اثر کرونا جان خود را از دست دادند که به دلیل عدم آزمایش وارد آمار مذکور نشدند.
 
اوج این رویکرد دولت انگلیس در اواسط ماه مارس رخ داد که سرویس سلامت همگانی انگلیس به بیمارستان‌ها دستور داد بیماران سالمند حتی مبتلا به کرونا را سریعا مرخص کنند که در نتیجه آن ۲۵ هزار سالمند مرخص و به خانه‌های سالمندان منتقل شدند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *