صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تقویت عضلات، احتمال کمردرد را 60 درصد کاهش می‌دهد

۱۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۴:۰۳
کد خبر: ۶۶۱۴۸
دسته بندی‌: فضای مجازی ، عمومی
خبرگزاری میزان : تقویت عضلات کمر با کاستن از فشار بر روی دیسک، احتمال بروز مشکلات مربوط به کمر را 30 تا 60 درصد کاهش می‌دهد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبر گزاری میزان به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ مهدی لطفی‌نیا استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: کارمندان و رانندگان و سایر افرادی که در طی روز مدت زیادی را نشسته سپری می‌کنند، بیشتر در معرض کمردرد و عارضه‌های دیگر استخوانی هستند و عضلات آنها نسبت به دیگر حالات ضعیف‌تر می‌شود.

وی با بیان اینکه نشستن طولانی مدت فشار زیادی را به کمر وارد می‌کند، تصریح کرد: برای اینکه از این مشکل رها شویم، باید هر یک ساعت یکبار از جای خود برخاسته و چند قدمی راه برویم و ایستاده کار دیگری را به صورت کوتاه انجام دهیم و سپس بنشینیم و همچنین عضلات بدن خود به ویژه عضلات کمر را تقویت کنیم.

لطفی‌نیا تاکید کرد: تقویت عضلات کمر با کاستن از فشار بر روی دیسک، احتمال بروز مشکلات مربوط به کمر و ستون فقرات به ویژه کمردرد را حدود 30 تا 60 درصد کاهش می‌دهد.

وی گفت: در واقع یک راه مناسب برای جلوگیری از بروز کمردرد ناشی از نشستن طولانی‌مدت این است که فرد پس از حدود یک ساعت رانندگی یا کار نشسته، حداقل 5 دقیقه راه برود و یا به انجام نرمش‌هایی جهت تقویت عضلات کمر خود اقدام کند.

لطفی‌نیا افزود: انجام ورزش‌ها و نرمش‌های تقویت‌کننده کمر موجب می‌شود که فشار وارده بر روی دیسک کمر به میزان قابل ملاحظه‌ای کاهش پیدا کند.

وی یاد‌آور شد: وقتی عضلات بدن ضعیف می‌شوند، تغییراتی در دیسک به وجود می‌آید که دیسک مستعد بیرون زدگی و فشار بر روی پاها می‌شود که این موضوع می‌تواند خود مسبب به وجود آمدن مشکلات دیگری شود.

لطفی‌نیا تصریح کرد: کاهش وزن و جلوگیری از چاقی نیز راهکار دیگری جهت پیشگیری از کمردرد است چراکه افراد چاق و دارای اضافه وزن نیروی به مراتب بیشتری را به کمر خود وارد می‌کنند که این نیرو در هنگام بالارفتن از پله‌ها حدود 3 تا 5 برابر و در هنگام پائین آمدن از پله‌ها 5 تا 7 برابر حالتی است که فرد دارای اضافه وزن طبیعی بوده است.

/

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *