صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

غذای دانشجویان چگونه توزیع می‌شود؟

۱۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۷:۳۶
کد خبر: ۶۶۱۲۸۶
رییس صندوق رفاه دانشجویان گفت: غذایی که در رستوران‌های مکمل دانشجویی عرضه می‌شود مانند رستوران دولتی زیاد نیست بنابراین نظارت در خصوص اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی راحت‌تر است.
_ مهر نوشت: ناصر مطیعی درخصوص ارایه غذا از طریق رستوران‌های مکمل و بوفه‌ها در سال تحصیلی جدید گفت:  بحث مدیریت خوابگاه و تغذیه برعهده دانشگاه‌ها است و صندوق رفاه دانشجویان به‌عنوان نهاد حمایتی در حوزه‌های مالی از دانشگاه‌ها حمایت می‌کند.
 
رییس صندوق رفاه دانشجویان ادامه داد: نکته‌ای که وجود دارد این است که بوفه‌های دانشجویی به معنای رایج در جامعه قرار نیست که تامین کننده غذای دانشجویی باشند، درسال‌های قبل که کرونا نبود دو مدل رستوران دانشجویی داشتیم که یک مدل رستوران دولتی بود و یک تا دو مدل منوی غذایی داشت که بخشی از یارانه تامین شده و قیمت غذا با مقداری که صندوق مصوب کرده بود ارایه می‌شد.
 
وی افزود: خیلی وقت‌ها دانشجویان مدعی تنوع کم غذا و کیفیت کم غذا بودند و از طرفی می‌دانید که دانشجویان از قومیت و استان‌های مختلف و سلایق غذایی متفاوت حضور دارند، بنابراین سازمان امور دانشجویان، صندوق رفاه دانشجویان و دانشگاه‌ها راه اندازی رستوران‌های مکمل را پیگیری کردند.
 
رییس صندوق رفاه دانشجویان گفت: این رستوران‌ها غذا‌های متنوع با هزینه‌ای متوسط که در رستوران‌های دولتی عرضه نمی‌شود را ارایه می‌کنند که بخشی از هزینه تمام‌شده را دانشگاه و بخش دیگر را دانشجو می‌دهد.
 
مطیعی ادامه داد: منتهی غذایی که در این رستوران‌ها عرضه می‌شود مانند رستوران دولتی زیاد نیست بنابراین نظارت در خصوص اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی راحت‌تر است.
 
وی تصریح کرد: از طرفی پیمانکار در یک دانشگاهی در سال‌های قبل برای ۳ تا ۴ هزار دانشجو غذا آماده می‌کرد، ولی در حال حاضر به دلیل کرونا و ملاحظات بهداشتی نهایت باید هزار غذا پخت کند، که اگر بخواهد قرارداد منعقد کند، چون پرس غذایی کم شده است قیمت‌ها بسیار بالا می‌رود، بنابراین پیش‌بینی می‌شود در این شرایط توزیع غذا از طریق رستوران‌های مکمل از لحاظ قیمت به نفع دانشجو و دانشگاه است.
 
رییس صندوق رفاه گفت: از لحاظ تنوع غذایی هم می‌تواند متنوع‌تر و کیفیت آن بهتر باشد و امکان نظارت بر آن بیشتر است.
 
وی ادامه داد: حتی گاهی وقت‌ها در این رستوران‌های مکمل غذا برای دانشجو به صورت رایگان تمام می‌شود به این صورت که ممکن است یک غذا پنج هزار تا پنج هزار و پونصد تومن تمام شود دانشگاه این قیمت را با یارانه بپردازد و فقط دانشجو در آن‌جا کارت کشیده و غذا را مصرف می‌کند و پولی پرداخت نمی‌کند.
 
 
 
 

برچسب ها: کرونا غذا دانشجو

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *