صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پشت کنکور بمانیم یا خیر؟

۱۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۸:۴۹
کد خبر: ۶۶۱۱۷۶
یک مشاور تحصیلی درباره مزایا و معایب پشت کنکور ماندن توضیحاتی داد.
_ باشگاه خبرنگاران نوشت: یک مشاور تحصیلی و کنکور در رابطه با کنکور و ادامه تحصیل اظهار کرد: هرسال شاهد هستیم که هزاران داوطلب در کنکور شرکت می‌کنند و از این تعداد برخی به اهداف خود دست یافته و برخی دیگر نیز سال بعد حتی سال‌های بعد تلاش می‌کنند تا به هدف خود برسند، اما از دسته دوم عده‌ای بعد از صرف روز‌های ارزشمند عمرشان بازهم به آنچه مطلوبشان است نرسیده و نهایتا به همان رشته‌هایی که شاید در همان سال اول کنکور هم می‌توانستند به راحتی پذیرفته شوند، تن می‌دهند.
 
افشین مسافری ادامه داد: نمی‌توان با قاطعیت گفت که آیا پشت کنکور بمانیم یا خیر. پاسخ به این سوال برای هر داوطلب بسته به شرایط متفاوت است و داوطلب باید شرایط خود را به خوبی بررسی کند.
 
این مشاوره تحصیلی درباره مزایا و معایب پشت کنکور ماندن بیان کرد: اگر داوطلبی تصمیم دارد که پشت کنکور بماند باید ابتدا مزایا و معایب یک سال دیگر درس خواندن و شرکت در یک آزمون سخت را بداند.

مزایای پشت کنکور ماندن 

مسافری افزود: یکی از مزایای پشت کنکور ماندن داشتن زمان بیشتر است، زیرا وقتی که پشت کنکور می‌مانید دیگر مدرسه‌ای در کار نیست. زمانی را که در مدرسه سپری می‌کردید هم اکنون به ساعت مطالعه شما تبدیل می‌شود.
 
او ادامه داد: مزیت دیگر آشنایی کلی با مطالب است. زیرا نقطه پایان داوطلب در کنکور امسال، نقطه آغاز داوطلب برای کنکور سال بعد است که این به سود داوطلب کنکور ۱۴۰۰ است و به این صورت فرد می‌تواند با مرور مطالب مطالعه شده قبلی به تسلط خود بیفزاید.
 
این مشاور تحصیلی گفت: مزیت بعدی پشت کنکور ماندن این است که از شکست خود درس گرفته اید و به سختی‌های مسیر کنکور آشنایی دارید. اما دیگر نباید اشتباهات قبل را تکرار کنید. پیشنهاد میکنم چک لیستی از اشتباهات سال گذشته‌تان تهیه کرده و از تکرار آن‌ها بپرهیزید.

معایب پشت کنکور ماندن

او درباره معایب پشت کنکور ماندن گفت: یکی از معایب آن افت انگیزه و انرژی است، زیرا نرفتن به مدرسه و عدم معاشرت با هم کلاسی‌ها و دوستان در کاهش انگیزه و انرژی شما برای قدم گذاشتن در مسیر کنکور تاثیرگزار است. برای غلبه به این موضوع اول از همه باید اراده‌تان را تقویت کنید. دوم اینکه بین تفریح و مطالعه تعادل ایجاد کنید. حتما برای داشتن یک تفریح مناسب در انتهای هفته برنامه ریزی کنید تا انرژی از دست رفته در طول هفته را بازیابی کنید.
 
مسافری بیان کرد: عیب دیگر فشار خانواده و اطرافیان است. ممکن است در این مسیر از گزند حرف‌های اطرافیان حتی به غیر عمد در امان نباشید، حرف‌هایی از قبیل اینکه «بهتر نبود همین امسال به دانشگاه می‌رفتی یا اگر دوباره نتیجه نگرفتی چی؟!»، و... تنها راه مبارزه با این نیش و کنایه‌ها اراده خودتان است و اینکه باید در عمل پاسخی کوبنده به تمام حرف و حدیث‌ها بدهید.
 
او با بیان اینکه تصور داشتن وقت کافی در کنکور عیب دیگری است که باید به آن توجه کنید، تاکید کرد: این مورد مثل شمشیر دو لبه است. همانطور که در محاسن به آن اشاره کردیم، می‌تواند به یک عیب هم تبدیل شده و باعث سهل انگاری شما شود. تصور اینکه فعلا وقت هست بعدا شروع می‌کنم، قطعا این بعدا هرگز فرا نخواهد رسید و مطالعه مدام را به روز‌های بعد موکول خواهید کرد.

تفاوت پشت کنکور ماندن برای پسران و دختران

مسافری درباره تفاوت پشت کنکور ماندن برای پسران و دختران گفت: پشت کنکور ماندن برای دختران با پسران متفاوت است، زیرا دختران هرچند سال که بخواهند می‌توانند پشت کنکور بمانند، اما  پشت کنکور ماندن برای پسران شرایط متفاوتی دارد. پسر‌ها به دلیل خدمت سربازی دارای محدودیت‌هایی هستند که تنها در دو کنکور متوالی می‌توانند شرکت کنند و بعد از آن باید عازم خدمت سربازی شوند.
 
گفتنی است، انتخاب رشته کنکور سراسری به تازگی به اتمام رسیده است و بیش از نیمی از داوطلبان در این مهلت اقدام به انتخاب رشته نکردند  تا سال بعد در کنکور شرکت کنند. عده زیادی هم که اقدام به انتخاب رشته کرده اند به این فکر می‌کنند که سال بعد در کنکور شرکت کنند.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *