صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اهدای ماکت پهپاد کیان به موزه «مقاومت، ایثار و پیروزی» شهرستان ری

۱۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۸:۱۰
کد خبر: ۶۶۱۱۲۹
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
در هفته دفاع مقدس ماکت «پهپاد انتحاری کیان» که ساخته دست توانمند متخصصان ارتش جمهوری اسلامی ایران است به موزه «مقاومت، ایثار و پیروزی» شهرستان ری اهدا شد.
-  طبق اعلام روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ دوم ستاد شهرام حسن نژاد فرمانده گروه پهپاد حضرت ولیعصر (عج) نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی در آیین اهدای ماکت پهپاد کیان به موزه شهرستان ری گفت: گروه پهپاد حضرت ولیعصر (عج) با هدف شناسایی و مراقبت از مناطق تحت مسئولیت و ماموریت نیروی زمینی ارتش تشکیل شد. این گروه از سال ۱۳۹۶ به شکل یک گروه پهپادی در ۵ قرارگاه منطقه‌ای شروع به کار کرد و از قالب صرفا عملیات، شناسایی و مراقبت خارج شد.

وی افزود: رویکرد نیروی زمینی ارتش با تدابیر فرمانده معظم کل قوا از رویکرد صرفا دفاعی به رویکرد تهاجمی تغییر کرد؛ یعنی ما فقط سامانه شناسایی و مراقبت پهپادی نداریم بلکه دارای سامانه‌های رزمی، انتحاری، فاوا و جنگال (جنگ‌های الکترونیکی) هستیم.
 
 

فرمانده گروه پهپاد حضرت ولیعصر (عج) نزاجا در ادامه به دفاع شبانه‌روزی از مرز‌های جمهوری اسلامی ایران با پهپاد‌ها اشاره و تصریح کرد: در حوزه تولید پهپاد جزو ۵ کشور برتر جهان هستیم، زیرا به علم تولید پهپاد در صنایع دفاعی، مراکز تحقیقات جهاد خودکفایی و شرکت‌های دانش بنیان دسترسی پیدا کرده‌ایم. تمامی پهپاد‌هایی که امروز در ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیرو‌های مسلح مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد، تماما تولید داخل است.

حسن نژاد با بیان اینکه پرنده‌های ما در حوزه‌های رزمی و انتحاری دارای برد‌های بیش از ۲۰۰ کیلومتر و بیش از ۱۰ ساعت مداومت پرواز و با سقفی بالای ۱۸ هزار پا است، تاکید کرد: یکی از مهم‌ترین تجهیزات در شرایط فعلی، پهپاد‌ها هستند که کاملا بومی و ساخت ایران است. سعی داریم در کل مراکز دولتی وابسته به نیرو‌های مسلح حضور پیدا کنیم و بتوانیم حوزه پهپاد را به مردم بشناسانیم؛ چراکه توانایی‌های حوزه پهپاد به عنوان یک علم هایتک به مرحله‌ای رسیده که می‌توانیم قسمتی از امنیت جمهوری اسلامی را از این طریق تضمین کنیم.

وی در ادامه بیان کرد: یکی از محل‌هایی که در آن حضور پیدا می‌کنیم، نمایشگاه‌ها است؛ در همین راستا طی ارتباط خوب و سازنده با رئیس بنیاد شهید شهرستان ری در چندین جلسه گفتگو و مذاکره کردیم و چند ماکت فاخر که نشان دهنده تلاش و مجاهدت شهدا گرانقدر است به این مکان اهدا کردیم.

فرمانده گروه پهپاد نزاجا گفت: ماکتی که امروز به عنوان هدیه به نمایشگاه دفاع مقدس بنیاد شهید شهرستان ری اهدا کردیم «ماکت پهپاد انتحاری کیان» است که به صورت موشک کروز عمل می‌کند. تفاوت پهپاد کیان با موشک در این است که حین برنامه‌ریزی اگر از پرتاب منصرف شویم، می‌توانیم پرنده را برگردانیم.

حسن نژاد با بیان اینکه تعداد تایپ‌های پهپاد در ارتش متنوع است گفت: در نیروی زمینی انواع مختلف پرنده را مورد بهره‌برداری قرار می‌دهیم که توانسته است آمادگی رزمی نیروی زمینی ارتش را تا حدود قابل توجهی افزایش دهد. فرمانده معظم کل قوا در آخرین دستورات به یگان‌های پهپادی نیرو‌های مسلح فرمودند باید به بحث پهپاد در مناطق مرزی بیش از پیش پرداخته شود. بر اساس تدابیر ایشان امروز نیروی زمینی ارتش در کنار سایر نیرو‌های مسلح در مناطق شمال شرق، غرب و جنوب غرب به صورت گسترده از پهپاد‌های شناسایی، مراقبت و رزمی استفاده می‌کند.
 
 
انتهای پیام/ 

برچسب ها: ارتش دفاع مقدس

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *