صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آنچه در اولین نمایشگاه «دستاورد‌های دوران دفاع مقدس و مقاومت قوه قضاییه» گذشت؛ از استقبال گسترده بازدیدکنندگان تا ماجرای نجات اسناد ثبتی آبادان

۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۰:۴۲
کد خبر: ۶۶۱۰۸۸
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
اولین نمایشگاه دستاورد‌های دفاع مقدس و مقاومت قوه قضاییه در حالی به پایان رسید که با حضور فعال ۱۴ غرفه از سازمان‌های تابعه این نهاد و با ارائه اسناد و مدارک درباره فعالیت رزمندگان و کارکنان قوه قضاییه در دوران جنگ تحمیلی مورد استقبال عموم مردم و نخبگان قرار گرفت.

- اولین نمایشگاه دستاورد‌های دوران دفاع مقدس و مقاومت قوه قضاییه دوم مهرماه سال جاری با حضور حجت‌الاسلام شکرالله بهرامی رییس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح و سید محمد تقوی معاون قضایی دادگاه‌های انقلاب اسلامی تهران افتتاح شد.

در حالی اولین نمایشگاه دستاورد‌های دوران دفاع مقدس و مقاومت قوه قضاییه با حضور ۱۴ غرفه  از ۲ تا نهم مهر از ساعت ۹ صبح تا ۵ عصر برگزار شد که با استقبال پرشکوه بازدیدکنندکان، مسئولین و نخبگان قرار گرفت و تا ۱۱ مهرماه تمدید شد.

برگزاری نمایشگاه دستاوردهای دفاع مقدس و مقاومت قوه قضاییه در بحبوبه پدیده منحوس کرونا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تعبیه ۲ دستگاه تونل ورودی برای ضدعفونی کردن برگزار شد. در ابتدای نمایشگاه مواد ضدعفونی کننده و ماسک در دسترس عموم و بازدیدکنندگان قرار داشت و محل نمایشگاه نیز در طول شبانه‌روز ۲ الی ۳ بار به صورت کامل ضدعفونی می‌شد تا سلامت کارکنان و مراجعین تضمین شود.

محمدرضا صارمی با اشاره به برگزاری نمایشگاه دستاوردهای دفاع مقدس قوه قضاییه گفت: این نمایشگاه با شعار «ما قوی هستیم» امسال رنگ و جلوه دیگری به خود گرفته است. دستگاه‌های مختلف کشور نقش و عملکرد خود را در این نمایشگاه به معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده تا پژوهشگران، محققان و افرادی که دنبال حقایق هستند تاریخ انقلاب و دفاع مقدس را با توجه به اسناد و مدارک پیگیری کنند و از این نمایشگاه و اسنادی که ارائه می‌شود بهره‌های خوبی ببرند.

به گفته رییس ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس در قوه قضاییه این نمایشگاه طبق دستور رییس قوه قضاییه نقش و عملکرد دستگاه قضایی در دوران دفاع مقدس و انقلاب ارائه شده است. در نگاه اول هر فردی ممکن است حضور دستگاه قضایی را در دوران دفاع مقدس محصور در حضور پرسنل این دستگاه به عنوان نیرو‌های داوطلب، بسیجی و رزمنده یا جمع‌آوری و ارسال کمک‌های نقدی و غیرنقدی در جهت پشتیبانی از دفاع مقدس تصور کند البته این موارد نیز درست است، اما در کنار این اقدامات وظایفی هم بر عهده دستگاه قضایی بوده است.

وی گفت: قوه قضاییه در دوران دفاع مقدس با جواسیس، کودتاچیان، گروه‌های تروریست و تجزیه طلب و ضددین مواجه بود که برخی از آن‌ها برای به شکست رساندن انقلاب مأموریت داشتند. پرونده‌های این افراد در محاکم انقلاب اسلامی، سازمان قضایی نیرو‌های مسلح یا در دادگستری‌ها مورد رسیدگی قرار گرفت.

به گفته مستثشار دیوان عالی کشور در دوران انقلاب و دفاع مقدس سودجویانی از طریق احتکار، گروانفروشی و توزیع کالا‌ها خارج از چرخه توزیع سعی در ایجاد مشکل برای مردم داشتند. پرونده‌های این افراد در دادگاه‌های اصناف و بعضا در تعزیرات حکومتی مورد رسیدگی قرار گرفت.

 
هر روز از برگزاری نمایشگاه دفاع مقدس قوه قضاییه که می‌گذشت علاوه بر حضور پرشور عموم مردم و بازدیدکنندگان مسئولان نهادهای مختلف نیز در این نمایشگاه حاضر می‌شدند و از غرفه‌های آن بازدید می‌کردند. 
 
محمدجواد حشمتی، رییس کل دادگستری استان تهران در حاشیه نمایشگاه اقتدار ۴۰ سالگی دفاع مقدس گفت: امروز توفیقی شد که از بخش نمایشگاهی قوه قضاییه بازدید داشته باشیم، همکاران با تلاش خود، بخشی از دستاورد‌های قوه قضاییه را به نمایش گذاشته بودند که قابل قدردانی است.

به گفته رییس کل دادگستری استان تهران چنین اقداماتی برای خدمت رسانی به مردم در راستای پاسداشت هفته دفاع مقدس است و ما نیز پیرو رزمندگان و ایثارگران برای مردم عزیز کشور باید آرامش و امنیت فراهم کنیم.

 
حشمتی اقتدار و قدرت دفاعی نیرو‌های مسلح کشور را شاهکار دانسته و بیان کرد: به یاد داریم در زمان دفاع مقدس از لحاظ تجهیزات واقعا کمبود داشتیم و نبود وسایل و تجهیزات دفاعی را شاهد بودیم. دفاع مقدس باعث شد تا جوانان به توانمندی و استعداد‌های داخلی و ملی پی ببرند و امروز بر اساس تلاش جوانان و شهیدان عزیز از جمله شهید طهرانی مقدم، با سلاح‌های پیشرفته و موشک‌های مدرن به پایگاه تروریست‌ها و متجاوزان حمله می‌کنیم و آن‌ها جوابی برای گفتن ندارند.

 حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد مصدق معاون حقوقی قوه قضاییه نیز در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای دفاع مقدس قوه قضاییه در گفت‌وگو با میزان، ضمن تاکید بر اهمیت برگزاری نمایشگاه دفاع مقدس قوه قضاییه از دست اندرکاران این نمایشگاه تشکر و بیان کرد: در این نمایشگاه غرفه‌های مختلف از سازمان‌های ذیربط این قوه به صورت فعال حضور دارند.

به گفته معاون حقوقی قوه قضاییه برگزاری نمایشگاه دفاع مقدس اقدام ارزشمندی است که امروز شاهد آن هستیم و و هر سه قوا وظیفه دارند فرهنگ و ادبیات دفاع مقدس را به نسل سوم و چهارم منتقل کنند و یکی از راه‌های آن برگزاری این گونه نمایشگاه‌هاست.

سردار علی‌حسین پازدار در بازدید از نمایشگاه دستاورد‌های دفاع مقدس گفت: دفاع مقدس دستاورد‌های متعددی داست که یکی از آن خودباوری، استکبارستیزی، مقابله محکم و پایدار مردم در برابر دشمن سراپا تجهیز شده به ابزار باطل بود. اکنون در ایام چهلمین سالگرد دفاع مقدس می‌بینیم همه مردم آماده دفاع همه جانبه از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند.

به گفته معاون اجرایی سازمان بسیج مستضعفین کشور طی سال‌های گذشته دستگاه قضایی که دیده‌بان قوی است، صادقانه در خدمت رسانی به مردم تلاش کرده به ویژه در این مقطع با مقابله با مفاسد از انقلاب اسلامی نگهبانی می‌کنند.

سعید عمرانی معاون قضایی دادستان کل کشور و محسن برزویی معاون دادستان تهران نیز در نمایشگاه دستاوردهای دفاع مقدس قوه قضاییه حاضر شدند و از غرفه‌های آن بازدید کردند. 

معاون قضایی دادستان کل کشور ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای به ویژه شهدای قوه قضاییه و گفت‌وگوی صمیمی با خانواده‌های معظم شهیدان «اسدالله لاجوردی»، «حسن احمدی مقدس»، شهید «مجید بیات»، شهید مدافع حرم «سجاد زبرجدی» و شهید «انگنا امیری» طی مراسمی از مقام شامخ شهدا و خانواده‌های وی قدردانی کرد.

به گفته عمرانی برگزاری این گونه نمایشگاه‌ها موجب می‌شود که ارتباط بین نسل‌ها گم نشود چرا که نسل سوم و چهارم از جنگ و دستاورد‌های آن به طور دقیق اطلاع ندارند.

در چهارمین از روزهای برگزاری نمایشگاه دستاورد‌های دفاع مقدس قوه قضاییه همسر شهید اسدالله لاجوردی در این نمایشگاه حضور یافت و از غرفه‌های این نمایشگاه بازدید کرد. «زهرا گل‌گل» همسر شهید لاجوردی که در نمایشگاه حاضر شده بود در غرفه سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور حضور یافت و مورد تجلیل مسئولان حاضر در نمایشگاه قرار گرفت.

همسر شهید لاجوردی در بیان خاطره‌ای از شهید لاجوری اظهار کرد: برای کاری به یک مرکز درمانی رفته بودم یکی از کارمندان آنجا وقتی متوجه شد من همسر شهید لاجوردی هستم اشک از چشمانش جاری شد و گفت: «من قبل از انقلاب از اعضای منافقین بودم. راهنمایی شهید لاجودری باعث تغییر مسیر زندگی من شد و در جهت مثبت قرار گرفت».

همچنین در این مراسم عبدالصمد خرم آبادی معاون نظارت و هماهنگی امور دادسرا‌ها و ضابطین دادستانی کل کشور و حجت الاسلام و المسلمین علی تهامی سرپرست دفتر امور فرهنگی و تربیتی سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی در این مراسم حضور داشتند و ضمن احترام به مقام شامخ شهید لاجوردی از همسر وی تقدیر کردند.

 عباس مسجدی‌آرانی رییس سازمان پزشکی قانونی کشور نیز در بازدید از نمایشگاه دفاع مقدس قوه قضاییه گفت: عموم مردم کمتر با دستاورد‌های قوه قضاییه در همه ابعاد آشنا هستند. برگزاری اینگونه نمایشگاه‌ها می‌تواند نقش مهمی در شناساندن تلاش‌های همکاران در قوه قضاییه طی ۴۰ سال گذشته برای احقاق حقوق عامه و عدالت ملموس‌تر ایفا کند.

رییس سازمان پزشکی قانونی کشور با اشاره به اینکه امروز از تجربیات دوران دفاع مقدس باید پند بگیریم، می‌گوید: ارزش‌های دفاع مقدس اعم از دلسوزی، ایمان، استفاده از ظرفیت‌های داخلی و خودباوری در جنگ که باعث پیروزی رزمندگان اسلام شده است باید مد نظر قرار داشته باشد.

معاون حقوق مالکیت فکری مجلس دادگستری و مشاوره امور ایثارگران وزارت دادگستری نیز در حاشیه نمایشگاه دفاع مقدس قوه قضاییه به میزان گفت: این نمایشگاه برای من تجدیدخاطره نسبت به زمان دوران دفاع مقدس بود، آن زمان من در بسیج بودم و امور فنی و تخصصی دوران دفاع مقدس را کمتر به چشم دیدم.

به گفته ‌حکمت‌نیا برگزاری نمایشگاه دفاع مقدس قوه قضاییه باعث شد مجاهدت‌ها و تلاش‌های همکاران این قوه دوران دفاع مقدس را به طور ملموس مشاهد کنم و متوجه شدم در دوران دفاع مقدس اقدامات بزرگی انجام شده که کمتر دیده شده است.ک

همچنین در نهمین روز از برپایی نمایشگاه دفاع مقدس قوه قضاییه با حضور ذبیح الله خداییان رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و محمدکاظم بهرامی رییس دیوان عدالت اداری کشور از دو کتاب حوزه دفاع مقدس اعم از «شرح صدر» و «ستارگان قضا» رونمایی شد.

رییس دیوان عدالت اداری ضمن تشکر از اقدام قوه قضاییه در برپایی نمایشگاه دفاع مقدس گفت: امید است این گونه برنامه‌ها دوام پیدا کند. قضات و کارکنان قوه قضاییه در دوران دفاع مقدس پا به پای همه شرکت داشتند و ملت و همه قوا در تحکیم مبانی انقلاب نقش داشتند.

خداییان نیز در این مراسم با بیان اینکه شهدا الگوی ملت ایران هستند گفت: پاسداشت زحمات همه عزیزانی که در طول دوران دفاع مقدس جان خود را فدا کردند و شهید شدند و همه جانبازان و آزادگان وظیفه ماست تا آن ارزش‌ها را به نسل آینده منتقل کنیم و یکی از آن زندگی نامه شهداست.

به گفته رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، اگر بخواهیم در برابر ظلم ایستادگی و بر مدار حق حرکت کنیم باید با پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت و بسیجی امانت‌دار خون شهیدان باشیم و علاوه بر اینکه فرهنگ ایثار و شهادت را حفظ می‌کنیم باید به نسل آینده که در عصر دفاع مقدس و در فضای جنگ تحمیلی حضور نداشتند منتقل کنیم.

سیدمرتضی صدر پسر شهید «سیدصدرالدین صدر» نیز که در مراسم حضور داشت در بیان شخصیت پدر گفت: کتاب «شرح صدر» از چند وجه به شخصیت پدر می‌پردازد و به مخاطبان توصیه می‌کنم آن را مطالعه کنند. شهدای ما در همه ابعاد ایمان، ولایت مداری، مردم سالاری و ... خدمات شاخصی به انقلاب ارائه کرده اند و شهید صدر نیز از قضات برجسته و با بصیرت بود که در شرایط ابتدای انقلاب توانست برای تمامی دوستداران انقلاب عامل وحدت باشد.

در ایام ۱۱ روزه برگزاری نمایشگاه دفاع مقدس قوه قضاییه که در باغ موزه دفاع مقدس برپا بود مجموعه‌های تابعه قوه قضاییه در ۱۴ غرفه‌ به ارائه خدمات خود در ایام دفاع مقدس و 40 سال انقلاب پرداختند.

به گفته جعفر عطارزاده مسئول کمیته اجرایی و کمیته هماهنگی غرفه‌های نمایشگاه و دستاورد‌های دوران دفاع مقدس قوه قضاییه، ۱۴ غرفه اعم از غرفه ستاد، دادگستری استان تهران، دادستانی کل کشور و دیوان عالی کشور، دیوان عدالت اداری، دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری، سازمان پزشکی قانون کشور، معاونت حقوقی و امور مجلس در روزنامه رسمی، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، سازمان زندان‌های کل کشور، سازمان بازرسی کل کشور، دادگاه انقلاب اسلامی تهران، سازمان قضایی نیرو‌های مسلح، وزارت دادگستری و سازمان تعزیرات حکومتی و غرفه معاضدت قضایی در این نمایشگاه شرکت کردند.

همچنین سیدمحمد تقوی معاون قضایی دادگاه‌های انقلاب با اشاره به غرفه سازمان مطبوع خود گفت: در غرفه دادگاه انقلاب اسلامی تهران به نقش دادسرا و دادگاه‌های اسلامی تهران در دوران دفاع مقدس اشاره می‌شود و مردم را با اتفاقات آن دوران آشنا می‌کنیم.

مسئول غرفه دادگاه‌ انقلاب اسلامی تهران با اشاره به نقش مستقیم و غیرمستقیم دادگاه انقلاب اسلامی در دوران دفاع مقدس بیان کرد: به طور مستقیم ۱۵ کاروان با مجموع ۷۵۰ نفر در سنوات ۸ ساله دفاع مقدس به جهبه اعزام شدند. از این تعداد ۱۳ کاروان رزمی و پشتیبانی بودند و مجموعاً ۷۱۱ نفر را تشکیل می‌دادند.

حسین سلیمی مسئول غرفه معاونت حقوقی قوه قضاییه و امور مجلس گفت: معاونت حقوقی و امور مجلس این قوه به عنوان متولی شناسایی و ساماندهی اسناد قوه قضاییه و رابط بین دستگاه قضا و سازمان اسناد و کتاب‌خانه ملی (متولی کلی ساماندهی اسناد در کشور) وظیفه ساماندهی اسناد قضایی اداری و مالی قوه قضاییه و حفظ این اسناد را به عهده دارد.

 

به گفته سلیمی، در غرفه معاونت حقوقی قوه قضاییه و امور مجلس پرونده‌های مهم و ملی این سازمان به صورت مجموعه‌ای گردآوری شده است تا زوایای مختلفی از دفاع مقدس را به نمایش بگذارد.

همچنین در ایام برگزاری نمایشگاه دستاوردهای دفاع مقدس قوه قضاییه غرفه معاضدت حقوقی با حضور وکیل «خانم و آقا» به طور رایگان به ارائه مشاوره رایگان پرداخت. همچنین سامانه ثنا (ارائه خدمات الکترونیک قضایی) و سامانه سجام (سامانه جامع اطلاعات مردمی) در داخل نمایشگاه دایر بود و به بازدیدکنندگان خدمات رایگان ارائه می‌کرد.

در طول برگزاری نمایشگاه دفاع مقدس قوه قضاییه بازدیدکنندگان بی‌شماری در این نمایشگاه حاضر و علاوه بر اینکه با تلاش‌های این قوه در طول سالهای گذشته و دوران دفاع مقدس آشنا شدند از خدمات رایگان در غرفه‌های مختلف این نمایشگاه استفاده کردند و بهره بردند.

محمد کمالی کارشناس ارشد فقه و کارشناس حقوق از جمله مراجعه کنندگان به نمایشگاه دستاورد‌های دفاع مقدس قوه قضاییه بود که در غرفه ثبت سامانه ثنا حضور یافت.

کمالی در گفت‌وگو با میزان بیان کرد: من به سامانه ثبت نام الکترونیک ثنا مراجعه کردم، چون برای پیگیری‌های قضاییی و سیستم الکترونیک قوه قضاییه آن را لازم داشتم تا بتوانم درخواست شکایات خود را در مراکز دعاوی پیگیری کنم.

به گفته این بازدیدکننده، سیستم الکترونیکی ثنا، سیستم جالبی است الان می‌توانم با ثبت نام در این سامانه مشکل خود را پیگیری کنم. قبل از این من چندین بار به دادسرا مراجعه کرده بودم و به خاطر اینکه در سامانه ثنا ثبت نام نداشتم ارجاع قضایی من به تعویق می‌افتد.

دوران دفاع مقدس سرشار از خاطرات تلخ و شیرین است که رزمندگان جامانده از شهادت در کوله‌بار خود حمل می‌کنند و به نسل آینده انتقال می‌دهند. اولین نمایشگاه دفاع مقدس قوه قضاییه نیز از این قاعده مستثنی نبود؛ عزیزالله ناصری در حاشیه نمایشگاه دستاورد‌های دوران دفاع مقدس قوه قضاییه و در غرفه این سازمان به خبرنگار میزان گفت: اگر قبل از جنگ تحمیلی قانون کاداستر تصویب شده بود شاهد از بین رفتن پرونده‌های ثبتی برخی از نواحی درگیر با این پدیده شوم نبودیم.

وی به بیان خاطرات دوران جنگ تحمیلی پرداخت و گفت: موقع جنگ تحمیلی مدیرکل ثبت اسناد و املاک خوزستان بودم، در آن زمان آبادان محاصره شد و تمام پرونده‌های خرمشهر و شادگان به جز یک کارتن از اسناد از بین رفت.

مدیرکل اسبق اداره ثبت اسناد و املاک خوزستان گفت: در زمان جنگ تحمیلی آبادان در محاصره بود و تصور می‌کردیم که به سرنوشت خرمشهر دچار می‌شود. همکاران ما در اداره ثبت اسناد در اهواز پرونده‌های ثبتی خوزستان را به وسیله لنج در عرض ۴۸ ساعت شبانه از ماهشهر به آبادان رفتند چرا که در طول روز در تیررس نیرو‌های بعثی قرار می‌گرفتند.

ناصری افزود: در آبادان با همکاری شرکت نفت گونی پرونده‌های ثبتی را تحویل گرفته و پرونده ثبت اهواز را شماره گذاری کردند و در مسیر برگشت کلیه پرونده‌ها از آبادان به ماهشهر منتقل شود. اما ماهشهر نیز در خطر بود. سپس به بهبهان منتقل شد و بعد از جنگ پرونده‌ها به آبادان برگشت.

وی گفت: پرونده‌های ثبتی در خرمشهر و شادگان از بین رفته بود و ما نمی‌توانستیم آن‌ها را نیز نجات بدهیم به جز یک کارتن که اکنون در غرفه سازمان ثبت اسناد و املاک در معرض دید عموم قرار دارد.

بعد از اتمام جنگ و پدیدار شدن مشکلات و درخواست‌های مردم برای سند مالکیت قانون مناطق جنگی در مجلس تصویب و برای اجرا ابلاغ شد.

رییس ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس در قوه قضاییه در اختتامیه این نمایشگاه گفت: امسال اولین سالی بود که قوه قضاییه در یک نمایشگاه ملی حاضر شد و تمام بخش‌های این قوه به ارائه نقش و عملکرد خود در دوران دفاع مقدس پرداختند.

وی با اشاره به پیام مقام معظم رهبری به مناسبت هفته قوه قضاییه در سال 98 که بر تبلیغات و اطلاع رسانی با وصف هنرمندانه تاکید کرده بودند؛ افزود: برگزاری اولین نمایشگاه دستاوردهای دفاع مقدس قوه قضاییه می‌تواند از مصادیق اجرای این فرمان معظم له باشد.

صارمی گفت: طی 10 روز برگزاری نمایشگاه دستاوردهای دفاع مقدس قوه قضاییه افراد زیادی از غرفه‌های آن دیدن کردند که بنا به گفته بازدیدکنندگان بسیاری از مطالب غرفه‌ها برای آنها جالب بود و تصور نمی‌کردند دستگاه قضایی در دوران دفاع مقدس به غیر از اعزام نیرو و کمک‌های نقدی و غیرنقدی اقدام دیگری در پرونده خود داشته باشد؛ اما به گفته عموم مردم حجم عظیم و بی‌بدیلی از اقدامات بخش‌های مختلف قوه قضاییه در عرصه دفاع مقدس را در این نمایشگاه شاهد بودند.

وی در پایان افزود: طی دوران 8 ساله دفاع مقدس در سازمان‌ها و نهادهای تابعه قوه قضاییه از جمله سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، سازمان پزشکی قانونی، سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور، دادگستری‌ها، دادگاه‌های انقلاب و … اقدامات زیادی انجام شده که همگی بیانگر نقش قوه قضاییه در دوران دفاع مقدس است که دوشادوش نیروهای مسلح وظیفه خود را در جنگ تحمیلی انجام داد.

در طول جنگ تحمیلی و ۸ سال دفاع مقدس رزمندگان اسلام در جای جای کشورمان با از خودگذشتگی و تلاش بی‌وقفه در جبهه‌های جنگ حق علیه باطل شرکت کردند و بدون هیچ گونه چشمداشتی جان شیرین خود را برای سربلندی و اقتدار اسلام و ملت ایران تقدیم کردند. قوه قضاییه نیز با تقدیم ۲۵۷ شهید به ساحت انقلاب اسلامی و ارائه خدمات در عرصه‌های مختلف نقش بی‌نظیری در اعتلای نظام جمهوری اسلامی ایران ایفا کرده است.

این خدمات در اولین نمایشگاه دستاوردهای دفاع مقدس و مقاومت در مهرماه ۱۳۹۹ با تلاش گروهی و جهادی دست‌اندرکاران و  برگزار کنندگان آن در معرض دید همگان قرار گرفت تا به عنوان گامی مهم برای زنده نگهداشتن یاد و خاطرات شهدا، جانبازان، ایثارگران و کارکنان این قوه در طول دوران ۸  سال دفاع مقدس ثبت و ضبط شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *