صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شیوع افسارگسیخته کرونا در اراضی اشغالی در میانه بحران های سیاسی و اجتماعی

۱۱ مهر ۱۳۹۹ - ۰۳:۱۵:۰۱
کد خبر: ۶۶۰۸۶۸
رژیم صهیونیستی در حالی وارد دومین دور قرنطینه سراسری شد که به نظر نمی‌رسد این اقدام تاثیری بر بحران‌های متعدد ناشی از شیوع کرونا در اراضی اشغالی داشته باشد.
اعلام خبر سبقت نرخ مرگ و میر کرونا نسبت به جمعیت در اراضی اشغالی از نرخ مرگ و میر کرونایی در آمریکا، نشان داد که رژیم صهیونیستی در میانه بحران‌ها و چالش‌های متعدد، با بحران بهداشتی مرگباری مواجه شده که سبب شده اراضی اشغالی وارد دوره از محدودیت‌های نامحدود شود.
 
اراضی اشغالی، نخستین منطقه‌ای در جهان است که برای دومین بار قرنطینه کرونایی را اعمال کرد؛ این رژیم، ساعت ۲ بعدازظهر روز ۲۵ سپتامبر (۴ مهر) وارد دومین دور قرنطینه تقریبا کاملی شد که اقدامی ضروری برای کنترل سرعت افسارگسیخته شیوع کروناست.
 
تاکنون هزار و ۵۲۸ نفر از ساکنان اراضی اشغالی بر اثر کرونا جان خود را از دست دادند و بیش از ۲۳۹ هزار نفر نیز به این بیماری مبتلا شدند.
 
کرونا تاکنون با درگیر ساختن حدود هزار نفر از نظامیان صهیونیست و نیاز به همکاری ارتش برای مقابله با شیوع بیماری در سطوح مختلف، دچار خسارات و آسیب‌های قابل ملاحظه‌ای شده است.
 
بیمارستان‌های اراضی اشغالی به تکمیل ظرفیت خود نزدیک می‌شوند و کادر بهداشت و درمان به دلیل دستمزد پایین و نبود تجهیزات محافظتی به صورت دوره‌ای وارد چرخه اعتصاب می‌شوند.
پیامد‌های شیوع کرونا برای رژیم صهیونیستی را می‌توان اینگونه خلاصه کرد:
 
- بهداشتی: تکمیل ظرفیت بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی، افزایش تعداد بیماران بستری در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها، اعتصاب کادر درمان و بهداشت، فروپاشی زیرساخت‌های پزشکی و بهداشتی
 
- اجتماعی: افزایش نرخ خشونت در شکل‌های خودکشی، خشونت خانگی، درگیری و قتل و نیز اعتراض‌ها و شورش‌های پی در پی اجتماع
 
- نظامی: نیاز مبرم به برپایی بیمارستان‌های صحرایی، نرخ صعودی شمار نظامیان مبتلا
 
- اقتصادی: مشکلات مالی متعددی، رشد نرخ بیکاری به بیش از ۲۰ درصد، آسیب شدید به مشاغل در اراضی اشغالی، ناتوانی در تصویب بودجه
 
- سیاسی: به بروز و ظهور اختلافات سیاسی جدید، سوءاستفاده نتانیاهو از شیوع کرونا به عنوان ابزاری سیاسی، نارضایتی‌ها و انتقادات داخلی و خارجی، موج روبه رشد اختلافات درون کابینه و استعفای مقامات رژیم صهیونیستی
 
بازگشایی زودهنگام، تمرکز «بنیامین نتانیاهو»، بر موضوع دادگاه خود به جای کرونا، بحران بودجه، سردرگمی ناشی از شکاف روزافزون و اختلافات متعدد و لاینحل مقام‌های صهیونیست، نبود برنامه مشخص برای مقابله با کرونا و ملاحظات سیاسی نتانیاهو برای حفظ و جلب نظر حامیانش و در نهایت مقاومت برخی از ساکنان اراضی اشغالی در برابر محدودیت‌ها و مقررات کرونایی، را باید مهم‌ترین عوامل بالا گرفتن و تشدید بحران کرونا در اسرائیل دانست.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *