صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بیستمین سالروز شهادت محمد الدُره؛ سریال بی پایان کشتار و بازداشت نوجوانان فلسطینی به دست اشغالگران قدس

۰۹ مهر ۱۳۹۹ - ۰۰:۱۵:۰۱
کد خبر: ۶۶۰۶۳۷
امروز چهارشنبه، بیستمین سالروز شهادت محمد الدره، نوجوان ۱۲ ساله فلسطینی است که به دست نظامیان صهیونیستی در نوار غزه به شهادت رسیده ست.

روز سی ام سپتامبر سال ۲۰۰۰ میلادی، نظامیان رژیم صهیونیستی در اقدامی وحشیانه «محمد الدُره»، کودک ۱۲ ساله فلسطینی را به شهادت رساندند.

«جمال» پدر «محمد الدره»، که تلاش می‌کرد کودک خود را از گلوله‌های نظامیان رژیم صهیونیستی محافظت کند، در جریان این حادثه مجروح شد، اما عاملان این جنایت نیز مانند جنایت‌های دیگر رژیم صهیونیستی هیچگاه به پای میز محاکمه کشانده نشدند.

«محمد الدره» که به همراه پدر خود برای خرید به بازار می‌رفت هدف حمله نظامیان صهیونیست قرار گرفت؛ آنها در کنار یک بلوک بتنی پناه گرفتند.

پدر این کودک ۱۲ ساله فلسطینی برای جلوگیری از حمله نظامیان صهیونیست فریاد می‌کرد، اما نظامیان صهیونیست آنها را به گلوله بستند و در نهایت «محمد الدره»، در آغوش پدر خود به شهادت رسید.

تصاویر مربوط به لحظه شهادت این کودک فلسطینی بازتاب بسیار گسترده‌ای در جهان حتی تا به امروز داشته تا مُهر تایید دیگری بر جنایات رژیم صهیونیستی باشد.

جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان، زن و مرد، پیر و جوان و کودک نمی‌شناسد.

یک نهاد بین‌المللی گزارش داده که از سال ۲۰۰۰ میلادی تاکنون ۸ هزار کودک فلسطینی از سوی ارتش رژیم صهیونیستی بازداشت شده‌اند.

سازمان بین‌المللی «دفاع برای کودکان» گزارش داده است که از سال ۲۰۰۰ میلادی تاکنون دست‌کم ۸ هزار کودک فلسطینی در یک سیستم بازداشت ارتش رژیم صهیونیستی که به دلیل شکنجه و سوء رفتار علیه کودکان فلسطینی بدنام شده است بازداشت و محاکمه شده‌اند.

سازمان غیردولتی بین المللی دفاع از کودکان فلسطین اعلام کرد سال ۲۰۱۸ یکی از مرگبارترین و خونین‌ترین سال‌ها برای کودکان فلسطینی بوده است.
 
رژیم صهیونیستی با تغییر در قوانین، حبس کودکان زیر ۱۴ سال را تا ۲۰ سال افزایش داده و این قانون را در کنست به تصویب رساند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *