صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مسعود نجابتی: استکبارستیزی، دغدغه همیشگی جشنواره هنر مقاومت است

۰۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۴:۰۷
کد خبر: ۶۶۰۳۳۸
نشست رسانه‌ای ششمین جشنواره هنر مقاومت باحضور دبیرکل و دبیر اجرایی این جشنواره برگزارشد.

- طبق اعلام ستاد ارتباطات و روابط عمومی ششمین جشنواره هنرمقاومت درنشستی که صبح امروز و در محل معراج شهدای تهران و درجوارشهیدان گمنام باحضور مسعود نجابتی دبیرکل و محمد حبیبی دبیراجرایی جشنواره و مهدی علی بخشی مدیرروابط عمومی جشنواره برگزار شد، مهمترین اهداف جشنواره و رویکرد‌های جدید این جشنواره تبیین و تشریح شد.

در ابتدای این نشست رسانه‌ای مسعود نجابتی گفت:در ششمین جشنواره هنر مقاومت شاهد حضور پیشکسوتان و جوانان در ترکیب شورای سیاست گذاری، داوری و دبیری هستیم و موضوعات این جشنواره مثل استکبارستیزی و حمایت از مظلوم نیز که از دوره نخست این جشنواره جزو موضوعات این جشنواره بوده اند در این دوره نیز موضوعیت دارند. امسال علاوه بر موضوعیت شهادت ابرمرد مقاومت سردار سلیمانی و ابومهدی که در واقع یک حادثه با ابعاد بین المللی بود دو موضوع کمک مومنانه و مدافعان سلامت نیز به موضوعات جشنواره اضافه گردید.

مدیر کانون هنر شیعی افزود:یکی از موضوعات همیشگی جشنواره هنر مقاومت موضوع رژیم صهیونیستی است که تاکنون با نگاه‌های مختلفی به آن پرداخته شده است، اما در این دوره سعی داریم به این موضوع بپردازیم که داعیه داران دموکراسی در غرب چرا این نسخه را برای رژیم غاصب صهیونیستی تجویز نمی‌کنند و چرا با برگزاری رفراندوم ملی در فلسطین و تعیین نوع حکومت از جانب صاحبان اصلی آن سرزمین، مخالفند؟

نجابتی همچنین عنوان کرد:امسال شهار بخش ویژه رژیم صهیونیستی "مقاومت تا رفراندوم": و شعار بخش آمریکا نیز "زاویه افول امریکا" می‌باشد. علاوه بر این موضوعات ما در بخش داخلی هم بحث مدافعان سلامت را به طور ویژه در دستور کار داریم. ما در این دوره بر خلاف دوره گذشته سعی داریم که به موضوع نقاشی کلاسیک بپردازیم. ما در این دوره مجددا بخش مجسمه سازی و حجم سازی را در جشنواره خواهیم داشت.

یک نکته مهم هم این است که ما امسال در همه بخش‌ها موشن گرافی را خواهیم داشت، ولی به صورت مستقل نیست، اما هنرمندان می‌توانند در همه بخش‌ها آثار خود را به صورت موشن گرافی به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
نجابتی در خصوص نحوه اهدای جوایز نیست گفت:باتوجه به شرایط اقتصادی کشور و لزوم عمل کردن به شعاراقتصاد مقاومتی و توجه به تولیدات داخلی و نیز باهدف جلوگیری از خروج ارز از کشورو حمایت از کالا‌های ایرانی در صدد هستیم که جوایز بخش‌های بین المللی جشنواره را به صورت ریالی و با تولیدات و صنایع دستی هنری ایرانی منحصر به فرد جایگزین نمائیم.

بخش‌های کارتون، تایپوگرافی، پوستر و پرچم و کتیبه جشنواره به صورت بین المللی و بخش‌های عکاسی و نقاشی به صورت داخلی برگزار می‌شود.

وی همچنین افزود:ما در بخش جذب و افزایش مخاطبان خود به دنبال این هستیم که آثارتولیدی جشنواره در وهله اول دیده شود و برای فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی تمهیدات خوبی اندیشیده شده است. البته امیدوارم که با همکاری صداوسیما و شبکه‌های تلویزیونی بتوانیم طرحی نو در این خصوص دراندازیم.

این استاد دانشگاه همچنین در خصوص زمان بندی جشنواره ششم عنوان کرد: هنرمندان تا ۱۵ آذر ماه مهلت دارند تا در پایگاه رسمی جشنواره ثبت نام کنند و آثار خود را ثبت و کد رهگیری دریافت نمایند. داوری آثار در دی ماه و اعلام نتایج نهایی نیز در بهمن ماه انجام خواهد شد.

در ادامه محمد حبیبی مدیرانجمن هنر‌های تجسمی انقلاب و دفاع مقدس و دبیر اجرایی این جشنواره طی سخنانی گفت: استاد غلامعلی طاهری دبیر بخش نقاشی دیواری و نقاشی جشنواره است و موضوعات بخش نقاشی دیواری، مشارکت مردمی، وحدت ملی و اتحاد، و موضوع نقاشی کلاسیک هم دفاع و مقاومت است. استاد طاهر شیخ الحکمایی دبیری رشته مجسمه سازی با موضوع دفاع مقدس و مقاومت را برعهده دارد.

دبیر رشته کارتون سید مسعود شجاعی طباطبایی و موضوع این بخش هم افول آمریکاست.

در بخش عکس، حسن قائدی به عنوان دبیر، آثار را در دو موضوع مدافعان سلامت و کمک‌های مومنانه هدایت می‌کند و دبیر بخش تصویرسازی هم استاد محمدرضا دوست محمدی می‌باشند که موضوع این بخش هم داستان‌های کوتاه مقاومت و زندگی و سیره شهدای دفاع مقدس و انقلاب اسلامی است.

وی افزود: دبیری بخش پوستر با موضوع تحقق عدالت و سردار سلیمانی، مقاومت ملی و جهانی در برابر کرونا را استاد محمدرضا میری برعهده دارد و دبیر بخش کتیبه هم علی حیاتی است. این بخش در قالب پرچم‌های بزرگ شهری با موضوع شهید بدون مرز و کتیبه کوچک یادمانی با موضوع «منتقمت خواهیم بود» و کتیبه روایت «فتح نصر من الله و فتح القریب» برگزار می‌شود. دبیر قسمت تایپوگرافی سید مهدی حسینی و موضوع آن هم راه حل اساسی فلسطین و همه پرسی فلسطین است، صابر شیخ رضایی هم دبیر فضای مجازی هنر مقاومت خواهد بود.

دبیر اجرایی این رویداد در پاسخ به سوالی در خصوص برپایی نمایشگاه آثار هنر مقاومت گفت: قطعا تلاش خواهیم کرد نمایشگاه فیزیکی برای آثار جشنواره هنر مقاومت داشته باشیم؛ البته شرایط و زمان آن مشخص نیست.
ششمین جشنواره جهانی هنر مقاومت به همت انجمن هنر‌های تجسمی انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح بهمن ماه سال جاری در هشت بخش «نقاشی»، «کارتون»، «حجم»، «عکس»، «پرچم و کتیبه»، «تایپوگرافی»، «تصویرسازی» و «عکس» برگزار می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *