صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چگونه کرونا، آنفولانزا و سرماخوردگی را از هم تشخیص دهیم؟

۰۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۴:۰۱
کد خبر: ۶۶۰۱۳۸
یک فوق تخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری کودکان به بیان توضیحاتی در خصوص تفاوت علائم بیماری‌های کرونا، آنفولانزا و سرماخوردگی با هم پرداخت.

علیرضا ناطقیان در گفت‌وگو با میزان در خصوص تفاوت‌های اصلی کرونا، آنفولانزا و سرماخوردگی باهم گفت: این سه بیماری از نظر علائم بالینی تا حدی با یکدیگر متفاوت هستند و علائم آنفولانزا خیلی سریع نمایان می‌شوند و این بیماری با تب ناگهانی و بدن درد شدید همراه است و علائم تنفسی اش چند روز بعد ظاهر می‌شود.

وی ادامه داد: نشانه‌های بیماری سرما خوردگی بسیار ملایم و ضعیف است و معمولا فرد مبتلا دچار تب نمی‌شود و این بیماری بیشتر با علائم بینی خودش را نشان می‌دهد.

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری کودکان در خصوص علائم بیماری کرونا متذکر شد: نشانه‌های این بیماری متغیر است و تا حدی می‌تواند شبیه سرماخوردگی باشد، ولی مشکلات بینی در آن شدید نیست و بیشتر با تب متوسط در موارد اولیه، علائم گوارشی و دل‌درد به ویژه در کودکان، گلو درد یا احساس خشکی گلو و سرفه بروز پیدا می‌کند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص ویژگی‌های یک ماسک مناسب توضیح داد: در زندگی روزمره و برای افرادی که بیمار نیستند استفاده از ماسک‌های معمولی و پارچه‌ای کفایت می‌کند و لازم نیست افراد حتما از ماسک‌های خاصی استفاده نمایند، اما افرادی که در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مشغول به کار هستند و یا از بیماران خطرناک مراقبت می‌کنند بهتر است از ماسک‌های مجهز که توانایی فیلتر ذرات ریزتری دارد، استفاده کنند.

وی اظهار کرد: فرقی نمی‌کند افراد از در زندگی روزمره از چه ماسکی استفاده کنند و نکته مهم این است که همه باید ماسک بزنند و در صورتی که ماسکشان آلوده می‌شود و یا مدتی از استفاده می‌گذرد، آن را تعویض نمایند.

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری در خصوص میزان اثربخشی واکسن آنفولانزا افزود: استفاده از این واکسن حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد در پیشگیری از ابتلا به آنفولانزا موثر است و زدن آن برای همه افراد توصیه نمی‌شود، اما اشخاصی که بیماری زمینه‌ای دارند حتما باید از این واکسن استفاده کنند و برای سایر افراد رعایت نکات بهداشتی که برای پیشگیری از ابتلا به کرونا انجام می‌دهند، کافی است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *