تاکید قالیباف بر احصاء و تصمیمگیری درباره پروژههای نیمه تمام کشور
رئیس مجلس در دهمین جلسه شورای هماهنگی هیئت رئیسه و رؤسای کمیسیونهای تخصصی مجلس بر احصاء و دسته بندی همه پروژههای نیمه تمام کشور و تصمیم گیری موردی نسبت به هر یک و تکیه بر توان بخش خصوصی برای تکمیل و بهره برداری از آنها تاکید کرد.
- بابک نگاهداری در تشریح جزئیات دهمین جلسه شورای هماهنگی هیئت رئیسه و رؤسای کمیسیونهای تخصصی مجلس که صبح امروز (دوشنبه ۷ مهر) از ساعت ۶ تا ۸ در کمیسیون تلفیق برگزار شد، گفت: در این جلسه اولویتهای پیشنهادی کمیسیون عمران مورد بحث و تبادل نظر اعضای جلسه قرار گرفت.
نگاهداری بیان داشت: ارائه طرح دو فوریتی جهش تولید و رونق مسکن، الزام دولت به بازنگری طرح جامع مسکن، اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم در بخش مالیات بر خانههای خالی، اختصاص منابع لازم در بودجه ۱۴۰۰ برای حمایت از طرح اقدام ملی مسکن، تقویت اعتبارات طرحهای عمرانی در بودجه ۱۴۰۰ و پیشبینی اعتبارات لازم از محل منابع مدیریت بحران برای بازسازی خسارات ناشی از حوادث طبیعی، از جمله موارد مدنظر کمیسیون عمران به عنوان اولویت پیشنهادی است که در جلسه امروز مطرح شد.
رئیس حوزه ریاست مجلس، با بیان اینکه دکتر قالیباف در این جلسه تمرکزگرایی بیش ازحد در کشور و وجود برخی مشکلات ساختاری را عاملی دانست که سازمانها را از انجام وظایف ذاتی شان دور میکند، افزود: رییس مجلس همچنین تعیین تکلیف ساختار شهرداریها در کشور را امر مهمی برشمرد که باید در دستور کار مرکز پژوهشها، کمیسیون امور داخلی و کمیسیون عمران قرار گیرد.
نگاهداری تاکید کرد: رییس مجلس در این جلسه با اشاره به پروژههای ناتمام عمرانی کشور و بودجه سال ۱۴۰۰، بر احصاء و دسته بندی همه پروژههای نیمه تمام کشور و تصمیم گیری موردی نسبت به هر یک و تکیه بر توان بخش خصوصی برای تکمیل و بهره برداری از آنها تاکید کرد.
وی افزود: دکتر قالیباف وجود حدود ۷۰۰ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام در کشور و نیاز به نقدینگی تقریبا برابر با همین مقدار برای تکمیل پروژهها، ساماندهی و رسیدگی به وضعیت این پروژهها را کار بین بخشی کمیسیونها دانست و شناسایی پروژههای پیشران و اثرگذار ملی و محلی و توجه ویژه به آنها در بودجه سال ۱۴۰۰ را مورد تاکید قرار داد.
رئیس حوزه ریاست مجلس در ادامه گفت: همچنین رئیس مجلس با اشاره به این موضوع که در کمیسیونها، مرکز پژوهشها، دستگاههای اجرایی و توسط برخی افراد صاحب نظر، نظرات و پیشنهاداتی برای اولویتهای مجلس ارائه شده است، خواست که مجموع این نظرات و پیشنهادات در جلسات مشترک رئیس کمیسیون مربوطه، مرکز پژوهشها و هیأت رئیسه با دو برش زمانی یک ساله و چهارساله نهایی شود.
جلسات مشترک هیئت رئیسه و رؤسای کمیسیونها با هدف رسیدن به برنامه راهبردی مجلس یازدهم و از طریق احصای اولویتهای هر کمیسیون با نظر کمیسیون مربوطه، پیشنهادات مرکز پژوهشها، نظرات دستگاههای اجرایی و مرتبط با موضوعات و نظر حاضران مورد بحث و بررسی قرار میگیرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *