صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

یک دیپلمات: وجوه الهام‌بخش ما آمریکایی‌ها را بهم می‌ریزد

۰۸ مهر ۱۳۹۹ - ۰۳:۰۱:۰۱
کد خبر: ۶۵۹۹۲۸
دسته بندی‌: سیاست
سفیر پیشین ایران در ایتالیا و افغانستان با اشاره به اینکه وجوه الهام بخشی ماست که آمریکایی‌ها را بهم می‌ریزد، گفت: اگر تمام افعال و تصمیمی گیری‌های ایران در پارادایم تعریف شده آن‌ها بود، تا این حد با ایران به مخاصمت و مقابله بر نمی‌خواستند.
ابوالفضل ظهره‌وند در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در تاریخ ۱۳ آبان‌ماه اظهار داشت: انتخاب هر کدام از نمایندگان احزاب دموکرات و جمهوریخواه در این دوره از انتخابات آمریکا نباید برای ما اهمیتی داشته باشد. چه بایدن و چه ترامپ روی کار بیاید، ایران برای آن‌ها یک تهدید پارادایمی محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه تهدید پارادایمی، تهدید معتبری است که می‌تواند زیستار طرف مقابل را بر هم بزند، افزود: وقتی آن‌ها در حوزه  داخلی ایران درباره مسائلی همچون حجاب، شهادت و مدافعان حرم حساس هستند بدین سبب است که آن‌ها را تهدیدی پارادایمی می‌دانند.
 
سفیر پیشین ایران در ایتالیا و افغانستان با اشاره به اینکه وجوه الهام بخشی ماست که آمریکایی‌ها را بهم می‌ریزد، عنوان کرد: اگر تمام افعال و تصمیمی گیری‌های ایران در پارادایم تعریف شده آن‌ها بود، تا این حد با ایران به مخاصمت و مقابله بر نمی‌خواستند. 
 

وی با تاکید بر اینکه تعارض پارادایمی قابل معامله نیست، بیان داشت: آنها مدام از نرمالایزه کردن ایران سخن می‌رانند و این جمله بدان معناست که ایران را از پارادایم خود بیرون بیاورند، در آن صورت شاخص‌های ارزشیابی‌ ما سکولار می‌شود که چنین چیزی به‌هیچ عنوان قابل پذیرش نیست. 


ظهره‌وند گفت: آمریکایی‌ها با خرج چند ده تریلیون دلار و پس از دو دهه با شکست مفتضحانه در حال خروج از عراق هستند، اما ایران بعد از ۶ سال توانست شر داعش را از منطقه کم کند. همین مقایسه کوچک تفاوت پارادایم تفکر انقلابی و  سکولار  را نشان می‌دهد.

سفیر پیشین ایران در ایتالیا و افغانستان اضافه کرد: عملکرد آنها در افغانستان را نیز می‌بینیم که با طالبان  پای میز مذاکره می‌نشینند و این طرف قضیه سردار شهید سلیمانی داریم که با بضاعت مالی کم توانست ریشه جرثومه فساد را بکند. لذا اگر همین پارامتر تفکر انقلابی را در حوزه اقتصاد و سازندگی کشور وارد کنیم، توانایی تغییر همه معادلات جهانی را همانند معادلات منطقه‌ای خواهیم داشت.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *