صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شناسایی دستگاه‌های برقی دستکاری شده به وسیله جوهر نامریی

۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۳:۵۰
کد خبر: ۶۵۹۵۷۱
اختراع جوهر نامریی و استفاده از آن در وسایل برقی این امکان را به مصرف کنندکان می‌دهد که از محصولات غیراصل یا تقلبی مطلع شوند.
_ فارس به نقل از نیواطلس نوشت: تراشه یادشده در یک تراشه خاص جاسازی می‌شود و دستکاری وسایل و ابزار مجهز به این تراشه منجر به پاک شدن اطلاعات ذخیره شده در آن می‌شود. تابش نور بر روی تراشه وسایل دستکاری شده باعث می‌شود هیچ اطلاعات فنی از تراشه‌ها به نمایش درنیاید و همین امر مشخص می‌کند که وسیله دارای آن تراشه دستکاری شده است.
 
تولید این جوهر نامریی جلوی فروش وسایل برقی و الکترونیکی دستکاری شده، قلابی و دارای مارک‌های تقلبی را می‌گیرد و به افراد برای شناسایی محصولات اصل و غیرقلابی کمک می‌کند.
 
برای تولید این جوهر نامریی الکترونیکی از یک لایه نیمه هادی از جنس تنگستن با ضخامت تنها سه اتم استفاده شده است. این لایه بر روی یک لایه از مولکول‌های آزوبنزن قرار می‌گیرد. وقتی آزوبنزن در معرض نور ماوراء بنفش قرار بگیرد، باعث درخشش تنگستن می‌شود و نور آن برای کاربران قابل مشاهده خواهد بود.
 
شرکت سازنده می‌تواند از همین قابلیت برای نگارش پیام‌های خود در تراشه نصب شده در دستگاه استفاده کند. دستکاری یک دستگاه و تراشه‌های آن باعث به هم خوردن تنظیمات ظریف مولکول‌های تنگستن و آزوبنزن شده و باعث می‌شود پیام اصلی درج شده بر روی تراشه پاک شود. انتظار می‌رود محصولات سازگار با این فناوری در آینده نزدیک به بازار بیایند.
 
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *