کاهش بار سنگین پروندههای قضایی با کار جهادی محقق میشود
- حجتالاسلام و المسلمین سیدعبدالمهدی موسوی، رییس کل دادگستری استان مرکزی در جریان سفر یک روزه به حوزهی قضائی شازند و در دیدار با امام جمعه شهرستان شازند اظهار داشت: دفاع مقدس چشمه جوشانی از تمام صفات و فضائل عالی و ارزشمند انسانی بود که باید از آن درس گرفت.
وی افزود: شهدا برای حفظ اسلام و ناموس این ملت از حلال دنیا گذشتند و در مقابل تمام استکبار ایستادند که برای ما درسی بزرگ است و آیا ما میتوانیم از حرام دنیا در زمانی که مسئولیت داریم، بگذریم.
رییس کل دادگستری استان مرکزی با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور و تلاش دشمن در جنگ اقتصادی افزود: آنچه میتواند ستونهای فقرات کشور را بشکند، کم و کوتاه کردن از سفره و زندگی مردم است که یکی از توطئههای جدی دشمن به شمار میرود.
حجتالاسلام و المسلمین موسوی با بیان اینکه خدمت خالصانه به مردم رمز موفقیت مدیریت کشور است، بیان داشت: شهید رجایی با اینکه مدت طولانی در کشور مسئولیت نداشت، اما در حوزه اقتصادی و اجتماعی خدمات ارزشمندی از خود بر جای گذاشت که ناشی از اخلاص وی بود که باید از این اخلاص آموخت.
وی تاکید کرد: مشکلات امروز مردم بسیار است و باید تلاش کنیم با خدمات صادقانه از مشکلات این مردم بکاهیم.
رییس دستگاه قضائی استان همراهی و همدلی و همافزایی را موجب تقویت اعتماد عمومی دانست و ادامه داد: ایران به پشتوانه مردم مقابل دنیا ایستاده است.
حجت الاسلام و المسلمین موسوی در ادامه بر لزوم تلاش مسوولان شهرستان شازند در تامین امنیت هرچه بیشتر این شهرستان تاکید کرد و ادامه داد: شازند یکی از شهرهای مهم استان از نظر استقرار صنایع و تاسیسات بزرگ و استراتژیک است، صنایع ملی و مهمی در این شهر مستقر شده که تاثیر ملی و حیاتی دارند و اگر احساس امنیت شکسته شود، صدمات جبران ناپذیری به دنبال خواهد داشت.
وی کاهش ورودی دستگاه قضایی را از سیاستهای تحولی دستگاه قضایی برشمرد و افزود: هماکنون دستگاه قضائی استان با ۴۷ درصد ظرفیت قضائی و با کمتر از ۴۰ درصد ظرفیت اداری فعالیت میکند و طبیعی است که به دلیل حجم بالا و کمبود نیروی انسانی نارضایتی هم وجود داشته باشد.
وی تصریح کرد: کاهش بار سنگین پروندههای قضائی با وجود افزایش ۱۵ درصدی ورودی پروندهها با کار جهادی و تلاش مضاعف صورت میگیرد و جلوگیری از اطاله دادرسی و تقویت شوراهای حل اختلاف با هدف تقویت فرهنگ صلح و سازش به منظور جلوگیری از رسیدگی دعاوی در محاکم قضائی استان در دستور کار دستگاه قضائی قرار دارد.
وی بیان داشت: باید روحیه صلح در دعاوی در مردم افزایش یابد و دفاتر امام جمعه باید تبدیل به دفاتر صلح دعاوی شود تا از این طریق میزان ورودی به دستگاه قضا کاهش یابد.