برای تسهیل ازدواج و تثبیت و تحکیم خانواده باید شبکه سازی اجتماعی صورت گیرد
- غلامعلی دهشیری در نشست با تشکل مردمی کانون محبت خانواده، اظهار داشت: باید آسیبهای حوزه خانواده را به صورت جدی مورد توجه قرار داد و برای مشکلات جامعه راه حلهای ریشهای و اثرگذار در نظر گرفت.
این مقام قضایی، حضور فعال و اثرگذار حوزههای علمیه، دانشگاهها و سایر مراکز علمی و پژوهشی را ضروری برشمرد و گفت: باید واقعیتها و شرایط کنونی جامعه را درنظر گرفت و بر مبنای آن سند تحول و برنامه جامع و هدفمند تنظیم کرد.
وی بر آموزشهای قبل، حین و بعد از ازدواج وحین اختلاف زوجین تأکید کرد و ابراز داشت: آموزشهای اثرگذار باید تاب آوری، مدیریت و مهارت حل مسئله را در زوجین ارتقاء بخشد تا هر زوج به محض رخ دادن یک اتفاق کوچک، راه دادگاه و محکمه را پیش نگیرند.
رییس کل دادگستری استان یزد تقویت بنیه اقتصادی و ایجاد منابع مالی پایدار را خواستار شد و گفت: بیکاری، فقر و مشکلات مردم در مسائل معیتشی در تداوم و استحکام زندگی مشترک اثرگذار است.
وی حضور برخی از افراد اندیشمند، ذی و خلاق در امور اجتماعی را به عنوان افراد دغدغهمند در حوزه خانواده به فال نیک گرفت و بیان داشت: اینکه برخی افراد با اهداف خیر و عام المنفعه به حوزه خانواده و آسیبهای آن وارد میشوند، اقدام قابل تحسین و ارزشمندی است، اما جای خالی یک نهاد رسمی مستقل برای سامان دهی به اصلیترین نهاد اجتماعی، احساس میشود.
دهشیری افزود: امروز بسیاری از امور در کشور دارای وزارتخانه و یا سازمان یا نهاد مستقل با چارت رسمی و بودجه مصوب هستند، اما نهاد خانواده به عنوان مبنای شکل گیری یک نظام اجتماعی از یک سازمان و نهاد مشخص برای رتق و فتق امور و برنامه ریزی و هدف گذار و با بودجه مصوب برخوردار نیست.
رییس کل دادگستری استان یزد به برنامههای دشمن برای ضربه به نظام مقدس جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت: بسیاری از تئوریسینهای معاند نظام اسلامی انهدام نهاد خانواده را از اصلیترین و محوریترین برنامههای خود قرار داده اند و در این راستا شاید وقت آن است در کشور با سازمان متولی خانواده امور این نهاد مقدس را در یک چارچوب هدفمند تعریف و دنبال کرد.