صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه شیرینی ماکارون همراه با ترفند‌های حرفه‌ای

۱۳ مهر ۱۳۹۹ - ۰۲:۵۰:۰۱
کد خبر: ۶۵۹۲۳۱
ماکارون یک شیرینی فرانسوی نرم و پفی است که به سرعت در دهان آب می‌شود و در اصل با سفیده تخم مرغ و شکر تهیه می‌شود.

- ایرنا نوشت: شیرینی ماکارون را با این دستور پخت مو به مو اجرا کنید و تبدیل به یک قناد فرانسوی شوید.

مواد لازم:

بادام بدون پوست پودر شده: ۱۲۰ گرم
سفیده تخم مرغ: ۲ عدد حدود ۶۰ گرم
وانیل درسته: ۱ عدد یا وانیل پودری مقداری
پودر قند: ۱۵۰ گرم
نمک: کمی

مواد لازم با انتخاب شما:

پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
رنگ زرد: ۱۰ قطره
پسته پودر شده: ۲ قاشق غذا خوری
وانیل درسته: ۱ عدد یا وانیل پودری مقداری
رنگ سبز: ۱۰ قطره
پودر نارگیل: ۲ قاشق غذا خوری
رنگ قرمز: ۱۰ قطره

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. بادام را آسیاب کنید و از الک رد کنید تا کاملا حالت پودر باشد. بعد سفیده تخم مرغ را به همراه کمی نمک با هم زن برقی خوب هم بزنید و بعد پودرقند را کم کم به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کاملا پف کند و سبک شود. سپس پودر بادام را به سفیده اضافه کنید و با چنگال در حد مخلوط شدن هم بزنید تا پف سفیده نخوابد. برای رنگ‌های مختلف باید از رنگ‌های خوراکی مجاز استفاده کنید؛ مثلا برای رنگ قهوه‌ای باید پودر کاکائو الک شده را روی سفیده بریزید و با مفتول یا چنگال هم بزنید تا رنگ ماکارون‌ها شکلاتی شود.

۲. برای رنگی کردن ماکارون‌ها باید مایه آماده شده را به چند قسمت تقسیم کنید و با رنگ‌های مختلف مخلوط کنید.

۳. کف دو عدد سینی را با کاغذ پوستی بپوشانید و مایه ماکارون را داخل قیف با ماسوره گرد بریزید یا سر قیف یا همان ماسوره را به اندازه ۸ میلی‌متر ببرید و با فاصله خمیر‌ها را به اندازه یک سکه ۵۰۰ تومانی روی کاغذ بریزید؛ طوری که قطر هر ماکارون بعد از پخت دو و نیم سانتی متر بشود و به همین ترتیب تمام دو سینی را پر کنید. بهتر است وقتی تمام سینی پر شد دو طرف سینی را بگیرید و چند بار سینی را آرام به زمین بکوبید تا خمیر در سینی پخش شود و در واقعه شره کند.

۴. سینی‌های پر شده را در فر ۱۴۹ درجه سانتی گراد یا ۳۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار دهید تا ماکارون‌ها پف کنند و بپزند. بعد از اینکه از فر خارج کردید اجازه دهید تا کاملا سرد شوند.

مواد میانی شیرینی ماکارون:

کره بدون نمک: ۴ ق غ
پنیر خامه‌ای: ۱/۲ پیمانه
آب نبات نعناع: ۱/۴ پیمانه

۵. کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود سپس با هم زن دستی آن را هم بزنید تا نرم نرم شود. بعد پنیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا باهم مخلوط شوند.

۶. آب نبات‌ها را بکوبید تا کاملا پودر شوند و تکه‌ای درشت از آن نماند. بعد پودر آب نبات را به کره و پنیر مخلوط شده اضافه کنید و کاملا در هم مخلوط کنید. مواد آماده شده را داخل قیف بریزید و سر قیف را سوراخ کوچکی ایجاد کنید. ماکارون‌ها را برگردانید و از مواد به مقدار مناسب روی قسمت صاف و درونی ماکارون‌ها بریزید و ماکارون دومی را رویش قرار دهید.

۶. تا موقعی که بخواهید سرو کنید در یخچال و یا جای خنک نگهدارید. البته ماکارون‌ها را نمی‌توان بیشتر از ۲ روز نگهداری کرد، ولی می‌توان در یک ظرف در بسته و در لابه لای کاغذ پوستی در فریزر به مدت ۱ تا ۲ هفته نگهداری کرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *