طرز تهیه آش کشک خوشمزه برای فصل پاییز
- نمناک نوشت: آش کشک پاییزی از غذاهای محلی فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه و از جمله مناطق باصفا و دیدنی ایران است.
مواد لازم:
اسفناج یا برگ چغندر: یک کیلو
گوشت: به مقدار لازم (مقدار گوشت بستگی به سلیقه دارد)
پیاز سرخشده: ۲ عدد
جو پختهشده: یک و نیم لیوان
کشک: یک کیلو
پونه کوهی: یک قاشق غذاخوری
زمان پخت و انتظار: حدود ۳ ساعت
مقدار مواد اولیه برای ۸ نفر مناسب است.
طرز تهیه آش برگ مو؛ جدید و بسیار خوشمزه
طرز تهیه:
جو را بپزید و با چرخ گوشت یا مخلوطکن آن را له کنید.
اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو لهشده بپزد.
سپس کشک را به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید.
نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا آش شور نشود.
بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخشده و نعناع داغ تزئین کنید.