صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان؛ رهیافت جدید قوه قضائیه با حضور آیت‌الله رئیسی/ خدمات‌رسانی با فناوری داخلی

۰۳ مهر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰:۲۷
کد خبر: ۶۵۸۸۴۱
دسته بندی‌: اقتصاد ، انرژی
عضو هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری گفت: طی دو سال گذشته شاهد اعمال رویکرد جدید در قوه قضاییه با حضور آیت‌الله رئیسی هستیم که در آن موضوع نوآوری و استفاده از شرکت‌های دانش بنیان برای هوشمندسازی قوه و دانش بنیان شدن این نهاد مورد تاکید قرار گرفته است.
محمدصادق خیاطیان در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به وضعیت فناوری در کشور اظهار کرد: موضوع توسعه فناوری و نوآوری همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است و با توسعه شرکت دانش بنیان شاهد افزایش حضور این شرکت‌های در دستگاه‌های اجرایی بوده‌ایم.

طی دو سال گذشته شاهد اعمال رویکرد جدید در قوه قضاییه با حضور آیت‌الله رئیسی هستیم
عضو هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری تصریح کرد: طی دو سال گذشته شاهد اعمال رویکرد جدید در قوه قضاییه با حضور آیت‌الله رئیسی هستیم که در آن موضوع نوآوری و استفاده از شرکت‌های دانش بنیان برای هوشمندسازی قوه و دانش بنیان شدن این نهاد مورد تاکید قرار گرفته است.

وی افزود: سال گذشته جلسه‌ای با حضور رئیس قوه قضاییه و فعالان زیست بوم نوآوری و فناوری کشور و شرکت‌های دانش بنیان خدمت تشکیل شد و در پایان مقرر شد استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان در مسائل و بخش‌های مختلف قوه قضاییه و خدماتی که قوه قضاییه می‌تواند به شرکت‌های دانش بنیان ارائه دهد، مورد بررسی قرار گیرد.
 
خیاطیان عنوان کرد: این دو محور اصلی با پیگیری‌های صورت گرفته در قالب پردیس نوآوری‌های حقوقی و قضایی روز گذشته افتتاح شد.
 
عضو هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری تصریح کرد: این پردیس سه هدف اصلی را دنبال می‌کند، هدف اول حمایت از ایده ها، تیم و خلاقیتی که مرتبط با نظام حقوقی و قضایی است، کسانی که صاحب ایده و خلاقیت در خصوص کسب و کار‌های دانش بنیان هستند، مورد حمایت از پردیس قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: محور دوم استفاده از طرح‌های نوآورانه است به این معنی که با نیاز سنجی قوه قضاییه فراخوان به شرکت‌های دانش بنیان و فناوری داده می‌شود و از بین طرح‌های پیشنهادی با انتخاب بهترین‌ها طراح‌های نهایی به قوه قضاییه معرفی خواهد شد.

عضو هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری بیان کرد: محور سوم بحث خدماتی که قوه قضاییه به شرکت‌های دانش بنیان و نوآور ارائه می‌دهد مانند خدمات ثبت شرکت، ثبت مالکیت فکری و علائم تجاری به صورت ویژه در پردیس ارائه می‌گیرند.

به گفته وی، یک دبیرخانه به دستور قوه قضاییه در پردیس به عنوان دبیرخانه کارگروه ساماندهی حقوقی و قضایی شرکت‌های دانش بنیان مستقر می‌شود.

وی ادامه داد: شرکت‌های دانش بنیان و نوآفرین مسائل حقوقی و قضایی دارند از طریق این دبیرخانه پیگیری می‌شوند.

خیاطیان با اشاره به رویکرد قوه قضاییه بیان کرد: سال گذشته که نشست شرکت‌های دانش بنیان با حضور آیت الله رئیسی برگزار شد، رئیس قوه قضاییه بحث قوه قضاییۀ هوشمند و دانش بنیان را بسیار مورد تاکید قرار دادند و همواره استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان در بخش‌های مختلف مورد تاکید قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در حوزه ثبت شرکت، ثبت اختراع و کاداستر که یکی از مهترین بخش‌های ثبت املاک است تیم‌های دانش بنیان برای کمک به سازمان ثبت اعلام آمادگی کردند.

خیاطیان ادامه داد: در حوزه تامین تجهیزات پزشک قانونی شرکت‌های بومی دانش بنیان در کشور وجود دارد که می‌توانند این کیت‌ها و تجهیزات را تأمین کنند.

وی تصریح کرد: از اقدامات ملموس برای مردم می‌توان به طرح‌های پیش‌گیری از جرم مانند مشاوره وکیل آنلاین و قرارد‌های هوشمند و امضای الکترونیک که با ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند این خدمات را با قیمت مناسب به دست مردم برسانند.

خیاطیان افزود: بسیاری از این سرویس‌ها آماده خدمات رسانی و بحث توسعه پلتفرم و محصول جدی این شرکت‌های دانش بنیان مورد بحت است که با افزاش آگاهی برای استفاده از عموم مردم است، میزان آشنایی مردم از این خدمات بالا خواهد رفت.

عضو هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری تصریح کرد: آیت الله رئیسی بر دو موضوع استفاده از محصولات شرکت دانش بنیان در پابند الکترونیکی به دلیل حل مسائل اجتماعی خانواده و دور نشدن فرد زندانی از کانون خانواده و موضوع دیگر استفاده از هوش مصنوعی در فرایند قوه قضاییه به عنوان دستیار قاضی و جمع آوری دیتا با تکنولوژی هوش مصنوعی تاکید داشتند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *