صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

انعقاد تفاهم‌نامه مطالعاتی برای تولید انرژی از زباله در 10 منطقه تهران

۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۵:۰۱
کد خبر: ۶۵۸۷۲
خبرگزاری میزان: مدیرعامل شرکت فرا تحقیق سپاهان از انعقاد تفاهم‌نامه مطالعاتی با شهرداری پایتخت برای تولید انرژی از زباله در 10 منطقه تهرا ن خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی ، حسین مجلسی از انعقاد 10 تفاهم نامه با 10 منطقه شهرداری تهران در راستای پروژه مطالعاتی استفاده از زباله برای تولید انرژی خبر داد.

 وی با اشاره به اظهار کرد: این پروژه در ایران کار تازه ای است و تاکنون طرح و برنامه ای با این محور  در کشور ما عملیاتی نشده است.

وی مدیرعامل شرکت فرا تحقیق سپاهان با بیان اینکه مدل دفن زباله و طراحی سایت زباله در قزوین انجام شده است، یادآور شد: امیدواریم پروژه  مطالعاتی استفاده از زباله برای تولید انرژی  به زودی در ایران به مرحله اجرا گذاشته شود.




















انعقاد 6 تفاهمنامه برای نرم افزار "مدیریت اطلاعات ساختمان"
مدیر عامل شرکت فرا عمران نگار از انعقاد 6 تفاهم نامه برای نرم افزار "مدیریت اطلاعات ساختمان" خبر داد.

به گزارش ستاد دومین فن بازار تخصصی مدیریت شهری و نمایشگاه فناوری‌های نوین شهری، سرتیپی به کاربرد نرم افزار "نما ساخت" اشاره کرد و گفت: در این نرم افزار اطلاعات و مشخصات مصالح کاربردی در ساختمان و فضاهای شهری را می توان ثبت و ذخیره کرد.
وی افزود: هدف از ایجاد این نرم افزار نگهداری دقیق اطلاعات مصالح ساختمان در مدت زمان طولانی و همچنین اطلاعات گارانتی مصالح مصرفی ساختمان ها و فضاهای شهری نیز در این نرم افزار وجود دارد.
مدیرعامل شرکت فرا عمران نگار در پایان از برگزاری و شرکت در دومین فن بازار تخصصی شهر تهران ابراز خرسندی کرد و از زحمات مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران تشکر کرد.

*انتهای خبر*

















مدیر عامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران:
ارتباط صنعت و دانشگاه با مدیریت شهری در نمایشگاه فناوری‌های نوین شهری

مدیر عامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران گفت: نمایشگاه فناوری‌های نوین شهری فرصتی برای ارتباط صنعت و دانشگاه با مدیریت شهری فراهم می‌سازد.
به گزارش ستاد خبری دومین فن‌بازار تخصصی مدیریت شهری و نمایشگاه فناوری‌های نوین شهری، خلیل راحتی با حضور در نمایشگاه و بازدید از آخرین دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه مدیریت شهری افزود: امروزه بخش اعظم مدیریت شهری مبتنی بر ارتباط با کارآفرینان و شرکت‌های دانش‌بنیان است.
وی با اشاره به ارتباط صنعت و دانشگاه در زمینه فعالیت‌های دانش‌بنیان تصریح کرد: گسترش پارک‌های علم و فناوری در این نمایشگاه می‌تواند نمود بیشتری داشته باشد. همچنین می‌توانیم با انعقاد قرارداد با وزارت خانه‌های دیگر در جهت گسترش این علوم مجازی گام برداریم.
مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به انعقاد 2 تفاهم‌نامه در زمینه موضوعات فرهنگی شهر تهران اذعان کرد: در آینده نزدیک این طرح‌ها به مرحله اجرا در می‌آید.

*انتهای خبر*














مدیر عامل شرکت شهربان شهرداری تهران در تشریح دستاوردهای نمایشگاه فناوری‌های نوین شهری:
انتقال تجربیات نظارتی شهرداری تهران به کلان‌شهرهای یزد و اصفهان

مدیر عامل شرکت شهربان شهرداری تهران در تشریح دستاوردهای نمایشگاه فناوری‌های نوین شهری از انجام مذاکرات برای انتقال تجربیات نظارتی شهرداری تهران به کلان‌شهرهای یزد و اصفهان خبر داد.
به گزارش ستاد خبری دومین فن بازار تخصصی مدیریت شهری و نمایشگاه فناوری‌های نوین شهری، ابوالقاسم چیذری ضمن بازدید از نمایشگاه و آشنایی با دستاوردهای جدید مدیریت شهری گفت: در دنیای کنونی مدیریت شهری همچون بسیاری از مقوله‌های اجتماعی از حالت سنتی خود خارج شده و به شکلی نامحسوس و مجازی اجرا می‌شود.
وی با بیان اینکه شهرداری تهران نیز در راستای استفاده از تکنولوژی‌های نوین مدیریت شهری در نظر دارد تا با گذر از نظارت میدانی، نظارت مجازی را جایگزین کند، افزود: به باور من، با توجه بر تأکید مقام معظم رهبری بر اقتصاد مقاومتی و استفاده از توانایی‌ها و ظرفیت‌های داخلی، نمایشگاه فناوری‌های نوین شهری را می‌توان فرصتی برای تعامل مدیریت شهری با پارک‌های علم و فناوری دانست.
مدیر عامل شرکت شهربان در پایان از همکاری این سازمان با سایر کلان‌شهرها خبر داد و گفت: یکی از دستاوردهای این نمایشگاه انتقال تجربیات نظارتی شهرداری تهران با کلان‌شهرهای اصفهان و یزد است که امیدواریم در آینده نزدیک این موضوع نیز عملیاتی شود.

*انتهای خبر*














قائم‌مقام منطقه 7 خبر داد:
انعقاد 100 تفاهم‌نامه در حوزه‌های مختلف مدیریت شهری

قائم‌مقام منطقه 7 از انعقاد قریب به 100 تفاهم‌نامه میان شهرداری منطقه و شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف مدیریت شهری خبر داد.
به گزارش ستاد خبری دومین فن بازار تخصصی مدیریت شهری و نمایشگاه فناوری‌های نوین شهری، غلامحسین جهاندار ضمن اعلام این خبر گفت: حضور در نمایشگاه و بازدید از غرفه‌های شرکت‌های دانش‌بنیان فرصتی برای رفع نیازها و مشکلات موجود در منطقه است.
وی با بیان اینکه شهرداری منطقه 7 در دومین روز از نمایشگاه قریب به 100 تفاهم‌نامه را منعقد کرد، افزود: اغلب تفاهم‌نامه‌ها در حوزه محیط‌زیست، نگهداشت شهر، موضوعات عمرانی و ترافیک بود که امیدواریم اکثر این تفاهم‌نامه‌ها عملیاتی شود.
قائم‌مقام منطقه 7 در ادامه با اشاره به تأثیر همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان با شهرداری‌ها عنوان کرد: این امر در بلندمدت به پویایی و ساماندهی هر چه بهتر منطقه می‌انجامد.
جهاندار در پایان با تأکید بر گسترش رابطه مستقیم شرکت‌های دانش‌بنیان و شهرداری‌ها و نقش بی‌بدیل مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران در این امر تصریح کرد: به قطع یقین، این نمایشگاه در مقیاس بین‌المللی از جایگاه قابل قبولی برخوردار است و می‌تواند نقش مؤثری را در توسعه مدیریت شهری ایفا کند.

*انتهای خبر*













شهردار منطقه 15:
نمایشگاه فناوری‌های نوین مدیریت شهری فرصتی برای تعامل کارآفرینان با شهرداری‌هاست

شهردار منطقه 15 شهرداری تهران دومین فن بازار تخصصی مدیریت شهری را فرصتی برای تعامل کارآفرینان با شهرداری‌های سراسر کشور توصیف کرد.
به گزارش ستاد خبری دومین فن بازار تخصصی مدیریت شهری و نمایشگاه فناوری‌های نوین شهری، علی‌اکبر انجمنی با حضور در نمایشگاه فناوری‌های نوین شهری و بازدید از غرفه‌های مختلف ضمن تقدیر از مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران گفت: به اعتقاد من، این دوره از نمایشگاه بسیار پربارتر از سال گذشته برگزار شد چرا که در اولین دوره از نمایشگاه ما تنها شاهد عرضه ایده‌ها و نظرات بودیم و امسال تمامی این ایده‌ها به بار نشست و به تکنولوژی تبدیل شد.
وی افزود: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر تولید علم و تکنولوژی بومی و بهره‌گیری از آن‌ها برای توسعه کشور، اقدام شهرداری تهران را باید گامی مؤثر در راستای اقتصاد مقاومتی معرفی کرد.
شهردار منطقه 15 با بیان اینکه برگزاری چنین نمایشگاهی نشان از رشد و توسعه کم نظیر علم در ایران دارد، تصریح کرد: حال زمان آن فرارسیده است که با همت مسئولان علم موجود را به مرحله عمل برسانیم تا شاهد رشد و بالندگی کشور باشیم.
انجمنی در پایان به تعامل شهرداری منطقه 15 با کلان‌شهرها اشاره کرد و گفت: سعی می‌کنیم تا از داده‌ها و دستاوردهای کلان‌شهرها برای پویایی منطقه استفاده کنیم.

*انتهای خبر*












انعقاد 114 تفاهم نامه در روز اول فن بازار

114 تفاهم‌نامه در اولین روز از دومین فن بازار تخصصی مدیریت شهری و نمایشگاه فناوری‌های نوین شهری در حوزه‌ سازمان‌های دانش‌بنیان منعقد شد.
به گزارش ستاد خبری دومین فن‌بازار تخصصی مدیریت شهری و نمایشگاه فناوری‌های نوین شهری در روز اول دومین فن‌بازار تخصصی مدیریت شهری و نمایشگاه فناوری‌های نوین شهری 114 تفاهم نامه فی‌مابین شرکت‌های دانش‌بنیان و شهرداری‌ها منعقد شد.
این تفاهم نامه‌ها عمدتا ما بین شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه‌های ترافیک و خدمات شهری با مسئولان مدیریت‌های شهری سراسر کشور منعقد شد.

*انتهای خبر*


















فن بازار تخصصی مدیریت شهری؛ مجموعه بی‌نظیری از شرکت‌های دانش‌بنیان

قائم‌مقام سازمان ترافیک شهرداری تهران گفت: دومین فن بازار تخصصی مدیریت شهری، مجموعه‌ای از شرکت‌های دانش‌بنیان است که می‌تواند مدیران شهری را در مدیریت هرچه بهتر شهرها کمک کند.
مهندس محمدیان در گفت‌وگو با ستاد خبری دومین نمایشگاه فن بازار تخصصی مدیریت شهری و نمایشگاه فناوری‌های نوین شهری با بیان اینکه سازمان ترافیک در حوزه کنترل هوشمند نیازمند ایده‌های نو و خلاق است افزود: حوزه کنترل هوشمند اطلاعات و تکنولوژی دائماً در حال پیشرفت است.
وی با بیان اینکه امکانات و تجهیزات سازمان ترافیک نیز باید با توجه به پیشرفت علم بروز و نو شود، ادامه داد: در این رابطه شرکت‌های خارجی ایده و طرح‌هایی ارائه کرده‌اند اما با توجه به هزینه‌های بالا مدیریت شهری مایل است از توان مخترعین و شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی بهره‌مند شود.
محمدیان با بیان اینکه اگر شرکت‌های داخلی دانش‌بنیان بتوانند استاندارهای مدنظر را کسب کنند، سازمان ترافیک قطعاً از توان آن‌ها بهره خواهد برد، تصریح کرد: این نمایشگاه مجموعه‌ای از شرکت‌های دانش‌بنیان است که می‌توانند مدیران شهری را در مدیریت هرچه بهتر شهرها کمک کنند.
قائم‌مقام سازمان ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه در صورت تأمین نیازهای تکنولوژیک سازمان ترافیک و تأمین استاندارهای مد نظر آماده هستیم تا تفاهم‌نامه‌هایی نیز منعقد کنیم، گفت: این نمایشگاه فرصتی فراهم کرده است که شرکت‌های دانش‌بنیان بدون واسطه و مستقیم با مدیران ارتباط برقرار کنند.

*انتهای خبر*












دکتر شیبانی تاکید کرد:
برپایی فن بازارهای مدیریت شهری به تقویت بنیه علمی کشور کمک می‌کند

دکتر شیبانی عضو شورای شهر تهران بر لزوم تقویت و حمایت از فن بازار تخصصی مدیریت شهری در راستای حمایت از مخترعین، مبتکرین و شرکت‌های دانش‌بنیان تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی ستاد خبری دومین نمایشگاه فن بازار تخصصی مدیریت شهری و نمایشگاه فناوری های نوین شهری،‌ عباس شیبانی با بیان اینکه برگزاری این‌گونه بازارها و نمایشگاه‌ها به تقویت تولیدات عملی در داخل کشور کمک می‌کند، گفت: باید شرایطی فراهم شود تا با تکیه بر علم و دانش بومی کشور بتوانیم مشکلات را حل کنیم.
این عضو شورای شهر تهران بر لزوم تقویت و حمایت از فن بازار تخصصی مدیریت شهری در راستای حمایت از مخترعین، مبتکرین و شرکت‌های دانش‌بنیان تأکید کرد.
وی با اشاره به اهمیت حمایت از اختراعات مبتکران این نمایشگاه و شرکت‌های دانش‌بنیان، افزود: باید از ابداعات این شرکت‌ها حمایت شود تا نیازهای داخلی با حمایت آن‌ها رفع شود.
شیبانی ادامه داد: باید مدیران شهری از ابداعات شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کنند تا در مواقع بحران و تحریم به کشورهای خارجی نیازمند نباشیم. این نمایشگاه می‌تواند این فرصت را فراهم کند تا مخترعین و شرکت‌های دانش‌بنیان با مسئولان شهری ارتباط برقرار کنند.

*انتهای خبر*













قائم مقام معاونت خدمات شهری شهرداری تهران:
فن بازار تخصصی مدیریت شهری فرصتی برای بها دادن به تفکرات خلاق است

قائم مقام معاونت خدمات شهری شهرداری تهران فن بازار تخصصی مدیریت شهری را فرصتی برای بها دادن به تفکرات خلاق توصیف کرد.
به گزارش ستاد خبری دومین فن بازار تخصصی مدیریت شهری و نمایشگاه فناوری‌های نوین شهری، منصور باقرصاد با حضور در دومین فن بازار تخصصی مدیریت شهری و نمایشگاه فناوری‌های نوین ضمن مثبت خواندن فعالیت‌های شهرداری تهران در حوزه فناوری‌های نوین مدیریت شهری گفت: در دنیای امروز علم و فناوری موتور محرک توسعه هستند و در این شرایط، طبیعتاً، دستگاه‌ها و سازمان‌هایی می‌توانند موفق عمل کنند که اساس کار خود را بر علم و فناوری‌های نوین قرار دهند.
وی با بیان اینکه برقراری ارتباط میان مسئولان به ویژه مدیران شهری با صاحبان علوم و فنون می‌تواند منجر به بهینه‌سازی مدیریت در شهر شود، افزود: شناسایی استعدادهای موجود و به‌کارگیری آن‌ها در حوزه مدیریت شهری در بلندمدت؛ کاهش هزینه‌های مدیریت شهری و استفاده از پتانسیل‌های داخلی را در بر خواهد داشت.
قائم‌مقام معاونت خدمات شهری شهرداری تهران ادامه داد: شهرداری پایتخت به عنوان سازمان پیشگام در عرصه به‌کارگیری علوم و فنون نوین در مدیریت شهری با راه‌اندازی فن بازار توانسته است حلقه اتصالی میان مدیران شهری و شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کند که این امر در ذات خود اتفاق مبارکی است.
باقرصاد تأکید کرد: به عقیده من، برگزاری دومین فن بازار تخصصی مدیریت شهری فرصتی برای بها دادن به تفکرات خلاق به شمار می‌رود.

*انتهای خبر*




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *