صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

صدور دفترچه‌های سلامت سالانه ۵۰ میلیارد تومان هزینه دارد

۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۰:۰۶
کد خبر: ۶۵۸۴۸
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان: مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با بیان این که صدور دفترچه‌های سلامت سالانه بین ۴۰ تا ۵۰ میلیارد تومان هزینه در بردارد، گفت: طرح الکترونیکی شدن دفترچه‌های درمانی در دست اجرا است.

به گزارش گروه اجتماعی ، محمد جواد کبیر با اشاره به ارائه خدمات بیمه سلامت برای افراد جامعه به ویژه به اقشار محروم اظهار کرد: برای استمرار این خدمات نیازمند اتخاذ تمهیدات ویژه در برنامه ششم توسعه و رعایت و ساماندهی سقف کمی و کیفی خدمات در مراکز دولتی هستیم.

وی منابع مالی صرف شده برای اجرای طرح بیمه سلامت را طی سال گذشته در کشور ۱۸۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

وی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران متذکر شد: در سال جاری نیز با وجود کسری منابع مالی سعی داریم با ساماندهی و بازنگری در فرآیند این طرح خدمات رسانی مطلوب تر را در این نوع نظام بیمه ای کشور ارائه دهیم.

کبیر در ادامه افزود: بر اساس ساختار جامع نظام بیمه‌ای کشور، مکلف به کنترل و مدیریت هزینه‌های درمانی در راستای عملیاتی شدن سیاست‌های وزارت بهداشت و درمان هستیم تا با مدیریت بهینه، شاهد استمرار و ارتقاء خدمات دهی این طرح در کشور طی سال های آینده باشیم.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران در ادامه با بیان این که صدور دفترچه‌های سلامت سالانه بین ۴۰ تا ۵۰ میلیارد تومان هزینه در بردارد، مطرح کرد: طرح الکترونیکی شدن دفترچه‌های درمانی را با بسترسازی‌های در حال انجام در دست اجرا داریم.

کبیر تاکید کرد: اجرای این طرح از گام‌های ارزشمند برای صیانت از منابع و تسهیل ارائه خدمات درمانی به مردم با توجه به استحقاق بیمه شده‌ها در مراکز ارائه خدمت خواهد بود.

به گفته وی هم اینک در حدود هشت بیمارستان کشور این طرح به اجرا درآمده و هر فرد بیمار در قبال ارائه کارت ملی و بارکد موجود از خدمات بیمه‌ای بهره‌مند می‌شود.

وی متذکر شد: دفترچه‌های درمانی طرح بیمه سلامت در اختیار روستائیان مناطق روستایی و در بین عشایر و ساکنان شهرهای کمتر از ۲۰ هزار نفر جمعیت باقی خواهد ماند.

گفتنی است طرح بیمه همگانی سلامت با هدف ارائه و سهولت خدمات درمانی با کمترین هزینه‌ها، از نیمه دوم اردیبهشت ماه سال ۹۳ در مراکز درمانی دولتی به ویژه مناطق محروم سطح کشور به اجرا درآمده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *