صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مهارت‌هایی که در آکادمی «چنگیز» آموزش داده می‌شود

۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۵:۳۸
کد خبر: ۶۵۸۲۹۶
با افزایش روز افزون ثروتمندان چینی تقاضا برای محافظ شخصی افزایش یافته است و به دنبال افرادی هستند که جان و مال‌شان را به دست آن‌ها بسپارند.

- یورونیوز نوشت: ثروتمندان چین هر روز بیشتر می‌شوند و همین، نیاز به محافظ شخصی را در این کشور افزایش داده است.

میلیونر‌های نو‌رسیده افراد قابل‌اعتمادی می‌خواهند که جان و مال‌شان را به دست آن‌ها بسپارند و «آکادمی امنیتی چنگیز» یکی از مؤسساتی است که وعدهٔ تربیت و معرفی چنین محافظانی را می‌دهد.

آموزش دفاع شخصی، کار با سلاح و رانندگی سریع

شاگردان این دانشکدهٔ خصوصی که در شهر تیانجین در شرق چین واقع شده، از سحر تا نیمه‌شب مشغول یادگیری مهارت‌های مختلف‌اند، از جمله: نبرد تن‌به‌تن، استفاده از سلاح گرم و سرد، رانندگی سریع و غیره.

تمرینات نبرد تن‌به‌تن با لباس سیاه انجام می‌شود حال آنکه شاگردان در دیگر کلاس‌ها و سالن بدنسازی تی‌شرت سرخ به تن دارند. سلاح‌های آکادمی پلاستیکی هستند، چون داشتن اسلحه گرم در چین ممنوع است و برای کار با اسلحهٔ واقعی، شاگردان را به اردویی در لائوس می‌برند.

حفظ اطلاعات شخصی و نبرد با هکر‌ها

دولت چین نظارت همه‌جانبه‌ای بر شهروندان دارد و از همین رو جرائم خیابانی کمی در کار است، و بیشتر متقاضیانِ محافظ شخصی صاحبان املاک و شرکت‌های فناوری‌اند پس محافظ شخصی هم وظیفهٔ متفاوتی دارد.

گردانندگان این آکادمی به دانشجو می‌گویند که ارباب آینده از او چندان انتظار ندارد که بجنگد، بلکه بیشتر ممکن است بخواهد که او یک ویدئو را فوراً حذف و ردّ آن را هم پاک کند.

پس دانشجویان مهارت‌های دیگری نیز می‌آموزند که عبارت است از مقابله با هک‌شدن تلفن هوشمند، امنیت شبکه، تشخیصِ شنودِ دولتی و غیردولتی، پاک کردن اطلاعات و غیره.

هزینه‌های و درآمد‌های یک محافظ

گذراندن این دورهٔ محافظت شخصی حدود ۳۰۰۰ دلار برای دانشجویان آب می‌خورد که در چین رقم کمی نیست. اما همهٔ این دانشجویان، که نیمی‌شان قبلا نظامی بوده اند، علاوه بر هیجان کار، به درآمد پروپیمان آن هم نظر دارند، که به ۷۰ هزار دلار در سال، یعنی چند برابر حقوق یک کارمند در چین، می‌رسد.

حتی کار‌هایی نظیر همراهیِ کودکان ثروتمندان در رفتن به مدرسه درآمدی حدود ۲۶ هزار دلار در سال دارد که رقم قابل‌توجهی است. برخی از دانشجویان هم می‌خواهند خارج از چین کار کنند که درآمد بیشتری هم دارد.

شمار ثروتمندان تازه در چین روبه‌افزایش است و این آکادمی جوابگوی تقاضا برای محافظان شخصی نیست. طبق آمار سال ۲۰۱۹ موسسهٔ «کِرِدیت سوییس»، چین بیش از ۴/۴ میلیون نفر میلیونر دارد که از ایالات متحده هم بیشتر است.


برچسب ها: چین محافظ شخصی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *