واردات بیرویه، تولید ملی را نابود کرده است
خبرگزاری میزان: جمعی از فعالان اقتصادی و صنعتگران با انتشار نامه ای نسبت به عملکرد وزارت صنعت، معدن و تجارت در خصوص واردات بی رویه و بی توجهی به معضل قاچاق انتقاد کردند.
همچنین از یاد ما نرفته حضرتعالی در روزهایی که در مجلس شورای اسلامی مقابل نمایندگان ملت قرار گرفتید برنامه های خود را برای تحقق اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید داخلی را به عنوان یکی از اصلی ترین دغدغه های خود عنوان کردید.
حضور پررنگ شرکتهای خارجی در ایران به جای توجه به تولید داخل
باید با نهایت تاسف اعلام کرد در طول دو سالی که ازعمر دولت تدبیر و امید گذشته است تنها چیزی که شاهد آن بودیم حضور پررنگ تر شرکت های خارجی در بازار مصرف داخلی است که هر روز عرصه را برای تولید ملی و داخلی تنگتر و تنگتر می کنند. در این بین، خبر کاهش تعرفه واردات لوازم خانگی نیز مزید علت برای نگرانی تولیدکنندگان و صنعتگران ملی است.
بد نیست به یاد آوریم برخی از این شرکتهای خارجی در زمان تحریم های ناجوانمردانه و ظالمانه، حتی از قوانین ظالمانه وضع تحریم نیز فراتر رفته و با استنکاف از هرگونه همکاری با مشتریان و مصرف کنندگان ایرانی، حتی از ارائه سرویس خدمات پس از فروش نیز به مردم نجیب و سرافراز کشورمان استنکاف کردند.
آنها هم اکنون نیز در دورانی که نوید فروریزی دیوارهای تحریم شنیده می شود، برای مشتریان نجیب و مردم شریف ایران، خوابهای طلایی دیده اند و به بهانه وارد کردن تکنولوژی روز، عرصه را برای یکه تازی در بازار مصرف داخلی و سرازیرکردن محصولات خود به ایران، مهیا می کنند.
پیش بینی جهادگران خط مقدم تولید ملی، این است که بال و پردادن دولت تدبیر و امید پس از اجرای توافق نهایی و حل شدن موضوع تحریم ها به واردات کار را به جایی خواهد رساند که تولید کنندگان داخلی دیگر جایی برای عرض اندام در مقابل واردات بی رویه با تعرفه گمرکی ناچیز نخواهند داشت و نتیجه این وضعیت کاملا متفاوت از آنچه در شعارهای رئیس جمهور با عنوان صیانت از تولید ملی و بازگشت به اقتصاد مقاومتی مطرح شده است خواهد بود.
روحانی در سخنرانی های اخیر خود درباب باز شدن درهای واردات و تجارت با دنیا تاکید و اشاره کرد: واردات باید از کشورهای خارجی به صورت واردات تکنولوژی و فناوری روز دنیا باشد ولی می بینیم در عرصه ای مانند تولید و بازار فرش، لوازم خانگی، آنچه شرکتهای بیگانه به ایران وارد می کنند، بازار کشور را به انباری از اجناس بی کیفیت آسیای شرقی بدل خواهد کرد.
در پایان از آن مقام عالی خواهشمند است طبق شعارها و برنامه ها، شرایط به گونه ای فراهم شود تا عدالت در هنگام حضور برندهای داخلی و خارجی در بازارهای کشور اجرا شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *