صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نژادپرستان آزاد، مهاجران در بند؛ حقوق بشر به روایت ژرمن‎ها!

۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۰۰:۱۵:۰۱
کد خبر: ۶۵۸۰۶۴
مقام‎های دولت ائتلافی آلمان بر سر نحوه مواجهه با پلیس‌های نژادپرست دچار اختلاف شده تا جایی که وزیر کشور آلمان بار دیگر مخالفت خود را با بررسی اقدامات نژادپرستانه پلیس شد.

– طی روز‌های اخیر، ظاهرا میان مقام‎های دولت ائتلافی آلمان بر سر نحوه مواجهه با «پلیس‌های نژادپرست» اختلاف نظر به وجود آمده است.

«زیهوفر» وزیر کشور آلمان بار دیگر، از مخالفت خود با بررسی اقدامات نژادپرستانه پلیس آلمان شد.

موضوع بررسی مسائل نژاد پرستانه در پلیس آلمان اخیرا اختلافاتی را در دولت ائتلافی ایجاد کرده است؛ در حالی که «زیهوفر» با این موضوع مخالف است وزیر دادگستری آلمان خواهان بررسی شده است.

ماه گذشته رسوایی‌های نژاد پرستانه زیادی در برخی ایالات آلمان فاش شد که از جمله حدود ۳۰ پلیس در ایالت «نوردراین وست فالن» از خدمت خود تعلیق شدند.

با این حال، آنگلا مرکل و حزب دموکرات مسیحی (حزب حاکم آلمان) معتقدند که نباید با اساسا مزاحمتی برای پلیس آلمان ایجاد کرد، حتی اگر آنها اقدامات نژادپرستانه آشکار و محرزی صورت داده باشند!

حاشیه امنیت دولت آلمان برای نژادپرستان

ممانعت دولت آلمان از بررسی جنایات نژادپرستانه پلیس، به معنای ایجاد حاشیه امنیت برای آنهاست.

حاشیه امنیتی که نه تنها طی ماه‌های اخیر، بلکه طی یک دهه اخیر در این کشور همواره وجود داشته است.

محصول این رویکرد دولت و نهاد‌های امنیتی و قضایی آلمان، بروز صد‌ها حمله نژادپرستانه علیه مهاجرین بوده است.

حتی اعتراضاتی که در برخی شهر‌های آلمان در مخالفت با نژادپرستی (پس از قتل جرج فلوید توسط پلیس آمریکا) صورت گرفت، منجر به بهبود وضعیت مهاجران و رنگین پوستان ساکن آلمان نشده است.

بسیاری از تحلیلگران معتقدند که اصلی‌ترین دلیل وادادگی دولت آلمان در مقابل نژادپرستان، جذب آرای ملی گرایان افراطی (طرفداران حزب جایگزینی برای آلمان یا آ. اف. دی) به سبد رای دموکرات مسیحی هاست.

در این میان، سوسیال دموکرات‌هایی که در دولت ائتلافی آلمان حضور دارند نیز مخالفت محکم و موثری با صدر اعظم آلمان و حزب دموکرات مسیحی صورت نمی‌دهند!

به عبارت بهتر، هر دو حزب سنتی آلمان (سوسیال دموکرات و دموکرات مسیحی) بر روی ایجاد محدودیت‌های بیشتر علیه پناهجویان، مهاجرین و رنگین پوستان در عمل اتفاق نظر دارند.

سوسیال دموکرات‌ها از ترس فروپاشی دولت ائتلافی و خروج از قدرت، آن هم در حالی که در نظرسنجی‌های عمومی محبوبیت زیادی ندارند، حاضر به پذیرش بسیاری از تصمیمات و اقدامات مرکل و همراهانش شده اند.

پلیس‌هایی که عاشق هیتلر هستند!

ماجرایی که اخیرا در ایالت «نورد راین وستفالن» رخ داده، به اندازه کافی برای شهروندان آلمانی تکان دهنده بوده است!

مقام‎های این ایالت در غرب آلمان می‌گویند ۲۹ مامور پلیس این ناحیه را به دلیل پخش محتوای نژادپرستانه و نئونازی در گروه‌های چت واتساپی از کار اخراج کرده اند.

مقام‎های ایالتی «نورد راین وستفالن» در این باره تاکید کرده اند که تصاویری از «هیتلر، صلیب شکسته و پرچم رایش سوم» در این گروه‌ها به اشتراک گذاشته شده است.

قانون آلمان نمایش نماد‌های نازی را جرم دانسته و آن را ممنوع اعلام کرده است؛ با این حال پلیس‌های نژادپرست صرفا از کار تعلیق شده و محاکمه یا برخوردی سخت در قبال آنها صورت نخواهد گرفت.

ضمن آنکه تعلیق آنها از کار نیز به معنای اخراج دائمی آن‌ها از فعالیت در اداره پلیس نخواهد بود و در آینده این موضوع می‌تواند مورد تجدید نظر قرار بگیرد.

ایجاد شبکه نئونازی‌ها در داخل پلیس آلمان!

چنانچه شبکه یورونیوز گزارش داده است، در پی این رخداد پلیس ۳۰ خانه و ایستگاه پلیس را در شهر اسن مورد تفتیش قرار داده است.

وزارت کشور ایالت «نورد راین وستفالن» نیز یک بازرس ویژه را برای تحقیق درباره حضور شبکه‌های نئونازی در داخل نیرو‌های پلیس منصوب کرده است.

«هربرت رول» یکی از مقام‎های ایالتی «نورد راین وستفالن» در این خصوص می‌گوید «من مدت‌ها تصور می‌کردم، در واقع امیدوار بودم، که این‌های مواردی استثنا هستند؛ اما با اتفاقاتی که در شهر‌های هام، آخن و حالا در مولهایم آن در رور افتاده است باید بگویم دیگر تعداد این موراد خیلی زیاد است، خیلی زیاد.»

عمق فاجعه به مراتب عمیق‌تر از آن چیزی است که تصور می‌شود.

شبکه یورو نیوز در گزارش خود تاکید کرده است که از سال میلادی ۲۰۱۵ بدین سو دستکم ۱۷۰ پرونده در آلمان علیه ماموران پلیس متهم به ارتباط با راستگرایان افراطی به جریان افتاده است.

با این حال این پرونده ها، منجر به صدور احکام متناسب و محکم برای ترویج کنندگان نئونازیسم در آلمان می‌شود!

در ابتدای سال جاری پلیس ایالت بایرن در جنوب آلمان دو مامور خود را در جریان تحقیقات بر سر نشان دادن «سلام هیتلری» از کار تعلیق کره بود.

در ماه مارس گذشته نیز مقامات آلمان اعلام کرده بودند ۲۷ نفر از راست‌گرایان را در ارتش این کشور شناسایی کرده‌اند.

بیشتر این افراد در KSK ارتش که مخفی‌ترین نیرو‌های نظامی این کشور در آنجا حضور دارند، مورد شناسایی قرار گرفته‌اند.

به عبارت بهتر، نونازیست‌های در ارتش و نهاد‌های امنیتی المان و در لایه‌های مختلف نفوذ کرده اند.

اگرچه «کارن باوئر»، وزیر دفاع آلمان قول داده بود تحقیقات بیشتری در خصوص شبکه‌های افراطی در ارتش آلمان انجام دهد، اما عملا چین اقدامی صورت نداد.

نگرانی‌ها در خصوص گسترش حضور نیرو‌های نازی در نیرو‌های نظامی و انتظامی آلمان به سال ۲۰۱۷ باز می‌گردد؛ جایی که در پادگان‌های ارتش، نشانه‌های از دوران آلمان نازی پیدا شد.

آیا ماجرا به همین سادگی است؟!

سوال اصلی اینجاست که تشکیل و رشد شبکه‌های نئونازیستی، آن هم در ارتش، پلیس و نیرو‌های امنیتی آلمان چگونه صورت گرفته است؟

باید تاکید کرد که تاسیس و استمرار این شبکه ها، با هدایت و نظارت اولیه همین نهاد‌ها صورت گرفته است.

به عبارت بهتر، ما شاهد ایجاد و تقویت «نژادپرستی سیستماتیک» در سرزمین ژرمن‌ها هستیم.

اصلی‌ترین قربانی این ماجرا، کسانی هستند که رسانه‌های آلمانی قصد ندارند مظلومیت و وضعیت وخیم و بحرانی آنها را انعکاس دهند!

پناهجویانی که دست آنها برای هر گونه مقابله‌ای با نژادپرستان بسته است و در مقابل، دست نژادپرستان برای سرکوب، اخراج و حتی کشتار آنها باز است.

بدون شک با تقویت شبکه‌های نئونازیستی در داخل پلیس و نهاد‌های نظامی- امنیتی آلمان و حاشیه امنیتی که دستگاه قضایی و دولتی این کشور برای این افراد ایجاد می‌کنند، در آینده شاهد بحران‌های بیشتری علیه مهاجرین در آلمان خواهیم بود.

 


برچسب ها: آلمان آنگلا مرکل

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *