کرونا در جهان؛ «از هر ۵ مورد تلفات، بیش از یک نفر آمریکایی است»
شیوع بیماری کرونا در جهان وارد مرحلهای جدید شده و نرخ ابتلای روزانه را در نقاط مختلف جهان افزایش داده است.
– بیماری «کرونا» که تا روز دوشنبه، ۳۱ شهریور، جان بیش از ۹۶۵ هزار نفر را گرفته و بیش از ۳۱ میلیون و ۲۶۲ هزار نفر را در سراسر مبتلا کرده، سبب شده نگرانی همگانی در مورد فرا رسیدن فصول سرد همگان را فرابگیرد.
به گزارش «گاردین»، مهمترین خبرهای کرونایی جهان در ساعات گذشته عبارتند از:
- استعفای وزیر بهداشت چک: وزیر بهداشت کشور چک در پی رشد شمار مبتلایان به بیماری کرونا در این کشور از سمت خود استعفا داد.
وی در بحبوهه اعتراضها به بروز موج دوم کرونا در این کشور از سمت خود استعفا داد.
- انتقال تستهای ایرلند به آلمان: ایرلند قصد دارد آزمایشهای کرونای انجام شده در این کشور را برای بررسی به آلمان بفرستد. این تصمیم در پی آن اتخاذ شد که شمار مبتلایان به کرونا در این کشور در روند صعودی قرار گرفت.
- طرح آلمان برای راه اندازی کلینیک تب در فصل زمستان: آلمان قصد دارد در فصل سرد سال، کلینیکهای تب سنجی راه اندازی میکند.
هدف از ایجاد چنین کلینیکهایی، تحت کنترل داشتن علائم مشابه آنفلوآنزا در فصل سرد سال است.
- از هر ۵ مورد تلفات جهانی کرونا، بیش از یک نفر، آمریکایی است: آمریکا که با ثبت ۲۰۴ هزار مورد تلفات ناشی از کرونا در صدر کرونازدهترین کشورهای جهان قرار دارد، بیش از یک مورد مرگ از هر پنج مورد مرگ و میر کرونایی را به خود اختصاص داده است.
- مقاومت انگلیسیها در برابر قرنطینه دوم: رییس حزب کمیته ۱۹۲۲ به عنوان یکی از احزاب با نفوذ در پارلمان انگلیس میگوید «بررسیها نشان داده اعضای حزب ما با قرنطینه سراسری دوم مخالف هستند.»
- «تاج محل» بعد از ۶ ماه تعطیلی، بازگشایی شد: بنای تاریخی «تاج محل» در هند پس از ۶ ماه تعطیلی امروز مشروط به رعایت محدودیتهای کرونایی مانند اجباری شدن پوشیدن ماسک، رعایت فاصله اجتماعی بازگشایی شد.
- برنامه ردیابی در انگلیس و ولز سبب از دست رفتن اعتماد عمومی میشود: برنامه ردیابی کرونا در انگلیس که از ۲۴ سپتامبر (۳ مهر) در انگلیس و ولز اجرایی میشود، سبب از دست رفتن اعتماد عمومی خواهد شد.
- ایالت ویکتوریا استرالیا، کمترین میزان ابتلا به کرونا از ماه ژوئن را ثبت کرد: دومین ایالت پرجمعیت استرالیا و محل زندگی یک چهارم از جمعیت ۲۵ میلیون نفری این کشور، امروز کمترین میزان موارد ابتلای روزانه از ماه ژوئن را ثبت کرد.
- جنجال پیرامون سفر مخفیانه جانسون به ایتالیا ۲ هفته پیش: یکی از وزرای کابینه جانسون ضمن رد شایعه سفر مخفیانه «بوریس جانسون»، نخست وزیر انگلیس به ایتالیا در ۲ هفته پیش، آن را گزارشی کاملا غیرواقعی خواند.
- وخامت اوضاع پناهندگان: براساس بیانیه شورای پناهندگان نروژ، بیش از سه چهارم آوارگان و پناهجویان در پی شیوع کرونا، درآمد خود را از دست داده اند و به گرسنگی، بی خانمانی و عدم آموزش دچار شده اند.
- بهبودی یک زن ۱۰۲ ساله آمریکایی از کرونا: یک زن ۱۰۲ ساله آمریکایی اهل «ماساچوست» که از آنفلوآنزای ۱۹۱۸ نیز جان سالم به در برده بود، اخیرا پس از ابتلا به کرونا بهبود یافت. وی در خانه سالمندان به کرونا مبتلا شد.
- کاهش ارزش بازار سهام در نقاط مختلف جهان: بازار سهام در سراسر جهان در پی افزایش مجدد شیوع کرونا و تنشهای سیاسی آمریکا، شاهد روند نزولی هستند.
- ثبت بیش از ۶۰ درصد موارد فعال ابتلای هند در ۵ ایالت این کشور: بیش از ۶۰ درصد موارد ابتلای فعال کرونا در ۵ ایالت از ۲۸ ایالت هند ثبت شده اند.
این کشور که تاکنون بیش از ۵.۴ میلیون مورد ابتلا به کرونا را ثبت کرده، احتمالا در هفتههای آینده از آمریکا پیشی بگیرد.
- اعتراضها در اراضی اشغالی به رغم قرنطینه ادامه دارد: ساکنان معترض اراضی اشغالی شب گذشته برای نخستین بار از زمان اعلام قرنطینه در اعتراض به اقدامات کابینه و «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در خیابانها حضور یافتند.
اراضی اشغالی در ۲ هفته گذشته شاهد یکی از بالاترین نرخهای ابتلا به کرونا در جهان بوده است.
- اتمام قرنطینه در نیوزیلند برای دومین بار: به جز «آوکلند»، بقیه شهرهای نیوزیلند امروز شاهد پایان یافتن دومین قرنطینه سراسری هستند. میزان ابتلا در این کشور مجددا به صفر رسید.
- اسرائیل و بحرین در صدر بالاترین نرخ ابتلا به کرونا در جهان: طی ۲ هفته گذشته، اسرائیل و بحرین بالاترین نرخ ابتلای روزانه به کرونا را در جهان به خود اختصاص دادند.
- عزادار بودن یک میلیون و ۸۰۰ هزار آمریکایی: براساس بررسیهای انجام شده، اگر بر اثر فوت هر یک نفر بر اثر کرونا، به طور متوسط ۹ نفر از اعضای خانواده زنده بمانند، اکنون یک میلیون و ۸۰۰ هزار آمریکایی عزادار هستند.
- کرونا چهار برابر مواد مخدر در آمریکا قربانی گرفت: بیماری کرونا در کمتر از یک سال در آمریکا، چهار برابر بیشتر از بحران مواد مخدر، قربانی گرفت.
- از سرگرفتن لیگ فوتبال غنا: لیگ فوتبال غنا به عنوان بخشی از برنامه کاهش محدودیتهای کرونایی از سر گرفته شد، اما پوشیدن ماسک تا ۱۴ دسامبر (۲۴ آذر) در این کشور اجباری خواهد بود.
- دهها هزار مستاجر انگلیسی در معرض خطر بی خانمانی
- هشدار دولت انگلیس در مورد تداوم محدودیتهای کرونایی تا ۶ ماه دیگر
- محدود شدن اجتماعات خصوصی به ۱۰ نفر در اتریش
- موارد تلفات روزانه کرونایی در فیلیپین برای نخستین بار در ۲ هفته گذشته به کمترین میزان خود رسید.
- از بیش از ۲۰۰ هزار مورد تلفات کرونایی آمریکا، هزار مورد مربوط به کادر بهداشت و درمان این کشور است.
- افزایش قابل توجه شمار مبتلایان در انگلیس، آلمان و فرانسه
- شمار مبتلایان به کرونا در «مادرید»، پایتخت اسپانیا، ۲ برابر بیشتر از میانگین ملی است.
- آغاز کلاسهای حضوری مدارس «سئول»، پایتخت کره جنوبی و مناطق اطراف آن
- ادامه قرنطینه در ملبورن تا ۲۸ سپتامبر (۷ مهر)
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *