صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

روسیه: رفتار واشنگتن به ایران نه، بلکه به سازمان ملل ضربه می‌زند

۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۱:۴۸
کد خبر: ۶۵۷۷۹۵
رییس مجلس سنای روسیه با اشاره به اقدامات و رفتار‌های آمریکا اظهار کرد: این امر به ایران نه بلکه به سازمان ملل ضربه می‌زند.

– کنستانتین کاساچوف، با انتشار مطللبی در در شبکه اجتماعی فیس بوک، در واکنش به یکجانبه گرایی امریکا در مورد ایران و آسیب رساندن این امر به اصول اساسی سازمان ملل اظهار کرد: ایالات متحده آمریکا با تصمیم یکجانبه خود به دنبال بازگرداندن تحریم‌هایی است که به گفته آن‌ها از طرف سازمان ملل است، اما این موضوع قابل توجه است که؛ پیش از این به اتفاق آرا در شورای امنیت رد شده است.

رییس کمیسیون امور بین الملل شورای فدراسیون (مجلس سنای روسیه) ادامه داد: در این تصمیم آمریکا و در کنار موضوع ایران، در واقع موضع هری ترومن رییس جمهور اسبق آمریکا در ۷۵ سال پیش مورد توجه قرار گرفته است که گفته بود؛ هیچ ساختار بین المللی نمی‌تواند به آمریکا دستور بدهد و از این رو مقامات آمریکایی به گونه‌ای اقدام می‌کنند که برای خود لازم می‌دانند و به موضع جامعه جهانی توجه نخواهند کرد.

وی با بیان این موضوع که به همین دلیل در این تصمیم، آمریکا نه تنها به ایران بلکه به سازمان ملل ضربه نیزمی زند، مدعی شد: واشنگتن با ادعا‌های جنون آمیز خود برای مدیریت جهان نیازی برای موجودیت سازمان ملل نمی‌بیند و بطور پیگیرانه برای نابودی آن اقدام می‌کند.

کنستانتین کاساچوف با اشاره به مواضع سودجویانه آمریکا اظهار کرد: هری ترومن رییس جمهو اسبق آمریکا با جمله‌ای در تاریخ مشهور شده است که دو روز پس از حمله آلمان نازی به اتحاد جماهیر شوروی در ماه ژوئن سال ۱۹۴۱میلادی بیان کرد که گفته بود اگر ما ببینیم آلمان پیروز می‌شود باید به روسیه (شوروی) کمک کنیم و اگر روسیه برنده جنگ شود باید به آلمان کمک کنیم و به این ترتیب آن‌ها تا حدامکان بیشتر یکدیگر را می‌کشند.

رییس کمیسیون امور بین الملل شورای فدراسیون (مجلس سنای روسیه) با اشاره به یکجانبه گرایی آمریکا بیان کرد: همان طور که در تاریخ آمده است ایده تاسیس سازمان ملل در کنفرانس یالتا در ماه فوریه سال ۱۹۴۵ میلادی مورد توافق قرار گرفت و منشور سازمان ملل در کنفرانس سان فرانسیسکو در ماه‌های آوریل-ژوئن سال ۱۹۴۵ تنظیم شد که بین این دو رویداد موضع آمریکا تغییر اساسی کرد و پس از توافق استالین، روزولت و چرچیل در یالتا، که فلسفه وجودی سازمان ملل در خودداری از رویکرد‌های یکجانبه گرایانه در حل مسائل جهانی و امنیت به نفع رویکرد‌های فراملی است ترومن جانشین روزولت شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ترومن با شک و تردید فراوان با اتحاد جماهیر شوروی برخورد می‌کرد و به همین دلیل تلاش کرد تا اصل رای واحد قدرت‌های بزرگ در شورای امنیت را حذف کند و فقط تلاش‌های هیات شوروی در سان فرانسیسکو امکان تاسیس سازمان ملل در شکل کنونی را که برمبنای رویکرد‌های جمعی پایه ریزی شده، فراهم کرده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *