صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مرز‌های بی قانون اتحادیه اروپا و خشونت سیستماتیک علیه پناهجویان

۱۷ مهر ۱۳۹۹ - ۰۳:۱۵:۰۲
کد خبر: ۶۵۷۷۴۱
گاردین در مطلبی ضمن اشاره به برخورد خشونت آمیز دولت های اروپایی با مهاجران، می‎گوید این دولت ها از موضوع پناهجویان سوءاستفاده سیاسی می‎کنند.

- توافق بین اتحادیه اروپا و ترکیه در سال ۲۰۱۶ و بسته شدن مسیر بالکان غربی، جلوی هجوم گسترده پناهندگان سوری به اروپا را گرفت با این وجود در سال‌های گذشته، سازش ناپذیری اروپا در موضوع مهاجرت گسترده، باعث شده است که اعضای اتحادیه اروپا در مرز‌های خارجی اروپا با استفاده از نیروی خشونت آمیز مرز‌های خود را کنترل کنند.

به گزارش گاردین، موضوع خشونت سیستماتیک و سازمان یافته و فشار‌های شدید توسط پلیس مرزی کرواسی بار‌ها و بار‌ها مطرح شده است؛ امسال نیز یونان به دلیل اخراج بی رویه هزاران مهاجر از مرز‌های سرزمینی و دریایی خود به ترکیه مورد انتقاد شدید قرار گرفت.

نخست وزیر یونان این اتهامات را اطلاعات نادرست توصیف کرد، اما آژانس پناهندگان سازمان ملل می‌گوید که شواهد و گزارش‌های معتبری را در دست دارد.

گزارش‌های حقوق بشری حاکی از آن است که در مرز‌های کشور‌های اروپایی با مهاجران و پناهجویان به درستی رفتار نمی‌شود و در مواقع بسیاری با این افراد با خشونت رفتار می‌شود.

برخی می‌گویند باید ساز و کاری از جمله ایجاد نهاد‌های نظارتی برای رصد رفتار با مهاجران در مرز‌های کشور‌های اروپایی در نظر گرفته شود؛ البته برخی هم این کار را بی فایده می‌دانند.

این نهاد‌ها نباید فقط برای نظارت بر خشونت علیه مهاجران ایجاد شوند؛ بلکه باید برای جلوگیری از سوء استفاده سیاسی از مهاجران و پناهجویان توسط دولت‌های اروپایی برای پیشبرد اهداف خود نیز تشکیل شوند.

بحرانی که امروزه در مرز‌های اروپا در موضوع رفتار با مهاجران و پناهجویان دیده می‌شود تنها مختص زمان حال نیست و این روند چندین سال است که ادامه دارد و چشم پوشی از اینگونه رفتار‌ها در قبال مهاجران و پناهجویان باید پایان یابد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *