صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فروتن: به دلیل پایان مأموریتم مجبور به قطع همکاری با فدراسیون کشتی شدم

۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۹:۲۸
کد خبر: ۶۵۷۶۰۲
رییس پیشین کمیسیون داوران کشتی گفت: به‌عنوان مأمور در فدراسیون کشتی حضور داشتم و چند ماهی بود که به دلیل حساسیت شغلی، باید به کار قبلی خود باز می‌گشتم.
- به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، ناصر فروتن رییس پیشین کمیسیون داوران کشتی با بیان این مطلب افزود: در ابتدای حضورم در کمیسیون داوران به دنبال ارتقاء جایگاه داوران بودم و سعی کردیم در زمان حضور داوران در مسابقات امکانات مناسبی همچون خوابگاه، تغذیه و ترانسفر در اختیار آنها باشد.

وی ادامه داد: در مورد افزایش حق الزحمه داوران در مسابقات مصوباتی را داشتیم که حدود ۳۵ درصد به حق الزحمه داوران در رقابت‌ها اضافه شد. از زمانی‌که در کمیسیون داوران حضور یافتم به دنبال ایجاد آرامش در جامعه داوری و دوری از هرگونه حاشیه بودم که خوشبختانه این امر اتفاق افتاد ضمن اینکه توانستیم انتخابات کمیسیون داوران را به صورت عادلانه‌ای برگزار کنیم.

رییس پیشین کمیسیون داوران تصریح کرد: مسابقات مهمی از جمله رقابت‌های انتخابی تیم ملی را با حضور داوران داخلی و بدون استفاده از داوران خارجی بدون هیچ گونه حاشیه‌ای برگزار کردیم و رقابت‌های لیگ برتر و رقابت‌های بین‌المللی نیز با حضور داوران ایرانی به شکل مطلوبی برگزار شد.

فروتن با اشاره به کنترل درجه اکثر داوران در مسابقات بین‌المللی سال ۲۰۲۰ اظهار داشت: با برنامه ریزی که انجام شد در ابتدای سال جاری میلادی بیش از ۸۰ درصد داوران درجه یک، درجه ۲ و سه با حضور نمایندگان اتحادیه جهانی کشتی کنترل درجه شدند و این کار کمک شایانی را به لحاظ هزینه‌ای به فدراسیون کشتی و داوران کرد.

فروتن گفت: در مدت زمانی که فعالیت‌های ورزشی به دلیل شیوع ویروس کرونا به حالت تعلیق درآمده است، اولین کاری که انجام شد اطلاع رسانی موارد مورد نظر به داورانمان از طریق شبکه‌های مجازی بود و این اقدام به اطلاع رئیس کمیسیون داوران اتحادیه جهانی نیز گزارش داده شد.

وی گفت: در این مدت اتحادیه جهانی نیز بیش از ۲۰ وبینار آموزشی داوری با حضور اساتید برجسته از جمله سیلوستری رئیس کمیسیون داوران دنیا و سایر مدرسان داوری برگزار کردند و ما هم در این زمینه با استفاده از ظرفیت داوران توانمند خود از لحاظ قوانین و ترجمه، موارد مطرح شده در این وبینار‌ها را برای اینکه داوران، مربیان و کشتی گیران کشورمان از نظر اطلاعات داوری به روز باشند در سایت فدراسیون کشتی قرار دادیم و در این زمینه اطلاع رسانی کاملی انجام دادیم که تقریبا تهیه و تنظیم هرکدام از این وبینار‌ها ۱۵ الی ۱۶ ساعت زمان می‌برد.

فروتن تصریح کرد: همچنین دو وبینار نیز از طریق فدراسیون کشتی توسط محمد ابرهیم امامی مسئول آموزش کمیسیون داوران و دکتر بابک شادگان رئیس کمیسیون پزشکی اتحادیه جهانی برای داوران داخلی برگزار کردیم که مورد رضایت اتحادیه جهانی کشتی قرار گرفت.

فروتن در مورد برنامه‌های دیگر کمیسیون داوران گفت: با رئیس کمیسیون داوران دنیا در ارتباط بودیم و پیشنهاداتی هم از طریق روابط بین الملل به آن‌ها اعلام کردیم. همچنین در این فرصت محدودی که داشتیم با همکاری انستیتو کشتی برای آینده داوری کار‌های خوبی انجام داده ایم که می‌توان به تنظیم کردن شاخص‌های مدرسان داوری، بررسی ارزیابی عملکرد داوران در طول سال و تهیه شاخص‌ها در این زمینه، برنامه ریزی برای اعزام داوران ممتاز به کلاس‌های استاژ بین المللی و اعزام داوران بین المللی جهت ارتقاء درجه به رقابت‌های دارای تایپ اشاره کرد.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اهداف ما ارتقای جایگاه داوری در اتحادیه جهانی می‌باشد که انتخاب مصلایی‌پور بسیار مناسب و بجا بود و ان‌شالله داوری ما با وجود ایشان و حمایت فدراسیون کشتی به حایگاه واقعی خود برسد.

رئیس کمیسیون داوران کشتی کشورمان گفت: برای اینکه اعزام داوران به صورت شفاف و عادلانه باشد نسبت به طراحی یک اپلیکیشن با حمایت فدراسیون و مساعدت و کمک هیئت کشتی منطقه آزاد اروند برای داوران اقدام کردیم که در این سیستم چیدمان داوران قابلیت انجام به سه روش نوبتی، منطقه‌ای و حساسیت مسابقات از جمله انتخابی تیم ملی و لیگ‌ها را خواهد داشت. ضمن اینکه یک بانک اطلاعات قوی از اطلاعات فردی و داوری داوران نیز در دسترس خواهد بود.

وی گفت تجلیل از پیشکسوتان داوری کشور، سرکشی و دلجویی از داورانی که در بستر بیماری هستند، برگزاری سیمنار روسای کمیسیون داوران، گردهم آیی پایان سال داوران بین‌المللی فعال و آموزش قوانین و مقررات داوری کشتی توسط داوران بین المللی در استان‌ها از دیگر اهداف این کمیسیون از دیگر برنامه‌های ما بود که برخی از آن‌ها عملیاتی شد و برخی دیگر به دلیل شیوع ویروس کرونا به بعد موکول شد. سال گذشته ۳۸ داور به مسابقات مختلف جهانی، آسیایی و تورنمنت‌های بین المللی اعزام شدند که از این تعداد یک نفر المپیکی، ۶ نفر درجه یک و ۹ نفر هم درجه سه بین المللی شدند.

رییس اسبق کمیسیون داوران در مورد جدایی خود از این کمیسیون گفت: بعنوان مأمور در فدراسیون کشتی حضور داشتم و چند ماهی بود که به دلیل حساسیت شغلی، می‌بایست به کار قبلی خود باز می‌گشتم، اما با اصرار دبیر تا به امروز با فدراسیون همکاری کردم و نهایت تشکر و قدردانی را از وی دارم. از زمانی که دبیر ۲۸ کیلوگرم بود کشتی‌های او را سوت زدم و کشتی‌های سوریان را نیز سوت زدم و تا به امروز هم با دبیر همکاری داشتم و در آینده هم در کنار وی خواهم بود و تنها دلیل قطع همکاری من پایان مأموریتم و پافشاری محل کار قبلی برای بازگشتم بود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *