صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آیا برگزاری جشنواره فیلم فجر الزامی است؟

۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۰:۵۳
کد خبر: ۶۵۷۴۰۵
بیست و نهمین روز از شهریور ماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به انتقاد عبدالرضا اکبری از وضعیت سینما اشاره کرد.

- بیست و نهمین روز از شهریور ماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به انتقاد عبدالرضا اکبری از وضعیت سینما اشاره کرد.

برگزاری «جشنواره فیلم فجر» در وضعیت کرونایی فایده ندارد

قربان نجفی در گفت‌وگو با ، پیرامون مجموعه فعالیت‌‎های خود در عرصه بازیگری گفت: در حال حاضر بازی در سریال نمایش خانگی «خاتون» به تهیه کنندگی تینا پاکروان را پذیرفته‌ام و قرار است به امید خدا از سه روز دیگر جلوی دوربین بروم. 

وی در همین راستا ادامه داد: طی هفته های گذشته پیشنهادات متفاوتی داشتم اما به دلیل گریم خاصم در سریال «خاتون» نتوانستم حضور در آنها را بپذیرم، در کل بازیگری نیستم که چندین پروژه را به صورت همزمان بازی کنم و ترجیح می دهم تمام تمرکزم را روی یک کار بگذارم. 

بازیگر سریال «خاتون» درباره نقش خود در این سریال اضافه کرد: در خاتون نقش یک ارمنی نیکوکار را بازی می کنم که به شدت محبوب مردم است، هرچند نقش من در این سریال حجم کمی دارد اما از جمله نقش های اصلی و شیرین داستان محسوب می شود.

وی درباره عدم حضورش در سریال «ایل دا» تاکید کرد: در ابتدا برای حضور در سریال ایل دا قرارداد بستم اما هرچه با خودم کلنجار رفتم نتوانستم با کاراکتری که به من پیشنهاد شده بود کنار بیایم، به همین دلیل با راما قویدل صحبت کردم و بابت این اتفاق از وی عذر خواستم که نمی توانم سر پروژه حاضر شوم. 

بازیگر سریال «خانه امن» درباره زمان پخش این سریال اذعان کرد: به تازگی در نقشی بسیار متفاوت در خانه امن بازی کرده ام، که البته پیشتر خبری شده است، با توجه به آخرین خبرهایی که از گروه سازنده به من رسیده این سریال به زودی و در مهرماه روی آنتن می رود. 

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

تمدید مهلت ارسال اثر به رویداد «فصل امید»

 - تئاتر و عرصه هنر‌های نمایشی از ابتدای تیر ماه سال جاری و بعد از نزدیک به پنج ماه تعطیلی بار دیگر آغاز به کار کرد، هر چند بسیاری در ابتدا مخالف بازگشایی زودهنگام سالن‌های نمایش بودند، اما تماشاخانه‌های تئاتر مکلف شدند تا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی میزبان مخاطبان باشند.

در این میان بسیاری از کارگردانان مطرح تئاتر از اجرا سر باز زدند، بسیاری از اجرا‌های مطرح و برخی دیگر از اجرا‌هایی که از حضور بازیگران چهره و سلبریتی‌ها بهره می‌بردند ادامه کار خود را به بعد از پایان بیماری کرونا منتقل کردند، اما در این میان برخی از کارگردانان جوان فرصت را غنیمت شمرده و آثار خود را روی صحنه بردند.

دلیل حضور برخی جوانان در عرصه تئاتر بیشتر این بود که شاید آنها در زمان عادی و طبیعی این هنر هیچگاه امکان دسترسی به برخی سالنهای تئاتر را نداشتند اما با شیوع بیماری کرونا و خالی ماندن بسیاری از تماشاخانه‌ها می توانستند در سالنهایی که برایشان آرزو شده بود اجرا داشته باشند. 

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین اخبار تئاتر طی هفته جاری اینجا کلیک کنید

«کمی از من را ببینید» به مهرگان رسید

«کمی از من را ببینید» عنوان نمایشی است به نویسندگی و کارگردانی امیر عبادی که از ۳۰ شهریور تا ۱۶ مهر ساعت ۲۱ در خانه نمایش مهرگان میزبان علاقه مندان است.

کارگردان در یادداشتی درباره نمایش نوشته است: در جوامع امروز بشری ثروت، فقر، خشونت، جنگ، محبت، دوستی، قدرت و ... وجود دارد. هر کس به دنبال نیازهایش می گردد. حالا نیاز می تواند مالی باشد یا روحی و یا عاطفی و یا قدرت و یا هر چیزی که می تواند وجود داشته باشد. انسان خودش راه زندگی خود را انتخاب می کند ولی شرایط نیز تصمیم گیرنده این زندگی است تا پایان که تنها راه پایانی مرگ است. از این شروع تا پایان تاثیراتی است به نام غریزه، خانواده، فرهنگ و جامعه که نقش اصلی را دارد ولی اجبار در الویت است. اجبار نفس کشیدن.

دیگر عوامل این اثر نمایشی عبارتند از بازیگران: مهسا بان، فرزاد سهرابی، مهناز رضایی، سمن قناد، تقی علی آبادی، امیر عبادی، دستیار کارگردان: پیمان صفر زاده، مدیر صحنه: امید درویش زاده، نور و صدا: داریوش ادهمی، عکاس: مونا شکری، مشاور رسانه ای: محمد حسین عبداللهی.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

روایت احساس نویسنده «مربع‌های قرمز» از دریافت تقریظ «رهبر معظم انقلاب»

زینب عرفانیان در گفت‌وگو با پیرامون احساسش از تقریظ مقام معظم رهبری برای کتاب «مربع‌های قرمز» گفت: پس از شنیدن این خبر که کتاب «مربع‌های قرمز» توسط مقام معظم رهبری مورد تقریظ قرار گرفته بسیار خوشحال شدم زیرا این امر برایم بسیار مهم و ارزشمند بود، از آنجا که یکی از علایق و دغدغه‌های مقام معظم رهبری پیرامون کتاب‌های هشت سال دفاع مقدس است، فکر کردن در مورد اینکه شاید کتاب «مربع‌های قرمز» توانسته لحظاتی جذاب برای ایشان رقم بزند برایم بسیار مهم بود.

وی در پاسخ به این سوال که کدام بخش کتاب جذاب بوده و فکر می‌کنید توانسته مورد نظر مقام معظم رهبری قرار بگیرد بیان کرد: خود کتاب بخش‌های جذاب بسیاری دارد، اما من فکر می‌کنم فصلی که در مورد «آیت الله میانجی» نوشته شده بیشتر مورد توجه مقام معظم رهبری قرار گرفته است، چون این شخصیت فردی بسیار بزرگ و در عین حال بسیار گمنام بود، از سوی دیگر سیر کتاب از روز‌های ابتدایی انقلاب آغاز و تا هشت سال دفاع مقدس ادامه پیدا کرده است.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه معرفى آخرین كتب منتشر شده اینجا کلیک کنید

عرفانیان پیرامون علل انتخاب کتاب «مربع‌های قرمز» و تقریظ مقام معظم رهبری ابراز کرد: در آخرین دیدار نویسندگان با مقام معظم رهبری که در اربعین سال گذشته روی داد ایشان تاکید کردند که کتاب‌های دفاع مقدس باید بتوانند فضای حاکم بر جبهه‌ها را برای مخاطب ترسیم کنند، این موضوع با توجه به سخنان شهید حسن باقری یکی از فرماندهان بزرگ هشت سال دفاع مقدس قابل توجه است، زیرا رزمندگان و فرماندهان در کنار هم سخت‌ترین شرایط را با همراهی هم به لحظه‌های ارزشمند تبدیل می کردند و اینگونه در مقابل دشمن می‌ایستادند، شهید حسن باقری بارها تاکید کرده بود پس از بازگشت از جبهه به تهران تنها ۴۸ ساعت دوری از جبهه را تحمل کرده و برای بازگشتن به جبهه لحظه‌شماری می‌کرده است.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

۱۰ درصد از بازیگران سینما به اندازه همه ما دستمزد می‌گیرند

عبدالرضا اکبری در گفتگو با ، پیرامون آخرین فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری گفت: در حال حاضر تمام فعالیت‌های خود را به دلیل شیوع بیماری کرونا کنار گذاشته ام و ترجیح می‌دهم تا پایان این دوره بیماری سر کار خاصی حاضر نشوم. البته در وضعیت کلی هم تعداد تولیدات بسیار کم شده است.  
 
وی با اشاره به پیشنهادات اخیر خود برای بازیگری اضافه کرد: طی ماه‌های گذشته پیشنهادات مختلفی داشته ام، اما در کل یا آثار ضعیف بودند و یا فیلمبرداری آن‌ها در شهر‌های دیگر بود که با وجود بیماری کرونا این اتفاق ریسک بیشتری هم به همراه داشت.  
  • بیشتر بخوانید:
  • گلایه بازیگر مختارنامه نسبت به وضعیت بازیگری را اینجا مشاهده کنید
بازیگر سریال «معمای شاه» درباره مشکلات پیرامون پرداخت دستمزد بازیگران اضافه کرد: به کل ما بازیگران نسبت به زحمتی که می‌کشیم دستمزدی نمی‌گیریم، در کل کمتر از ۱۰ درصد بازیگران به اندازه کل ۹۰ درصد بازیگران دیگر دستمزد می‌گیرند که البته آن‌ها هم دستمزدشان را از سینما نمی‌گیرند و مناسبات دیگری با اسپانسر‌ها و سرمایه گذاران دارند و اگر نه من فکر می‌کنم حتی بیشتر از ۹۰ درصد بازیگران علنا دستمزدی دریافت نمی‌کنند.  
 
وی در همین راستا ادامه داد: به طور کلی وضعیت دستمزد بازیگران اصلا خوب نیست، به جز آن عده معدود که جزو بازیگران سینما هم محسوب نمی‌شوند، مابقی با مشکلات بیشماری زندگی خود را سپری می‌کنند.  
 
بازیگر سریال «آنام» درباره عدم سندیت قرارداد بازیگران سینما اظهار کرد: به طور معمول در بند آخر قرارداد بازیگران یک حکم مطرح می‌شود که در صورت بروز مشکلات مالی بین دو طرف داوری می‌کند، برخی مواقع بازیگران با حضور همین حکم به حقشان می‌رسند و در برخی مواقع آنقدر دوندگی می‌کنند که قید دستمزدشان را می‌زنند.  
 
وی درباره تجربه شخصی خود نسبت به عدم تعهد تهیه کنندگان ادامه داد: در کارنامه کاری من موارد بسیار زیادی وجود داشته که تهیه کننده دستمزدم را نداده و طلب من از پروژه‌های مختلف بسیار زیاد است، برخی از مبالغ را گرفتم، ولی بسیاری از این مبالغ را نگرفتم، گا‌ها آنقدر زمان از طلب من گذشته که یادم رفته پولی را از یک تهیه کننده طلبکارم.  
 
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
 
 
فروش ۵ میلیونی فیلم «روزهاى نارنجى» در افتتاحیه
 
- سینمای کشور بعد از شیوع بیماری کرونا روزهای تیره‌ای را پشت سر گذاشته است، سینمایی که بعد از ماه‌های طولانی تعطیلات به امید بازگشایی مانده بود اما بعد از بازگشایی با فروش بسیار اندکی در اکران تابستان روبرو شد. 
 
تیر ماه امسال سالنهای سینما بعد از چهار ماه تعطیلی بار دیگر میزبان مخاطبان شدند اما پس از سه ماه تنها عایدی بازگشایی سینماها شکست فجیع تمامی آثار در گیشه بود، اتفاقی که بدون شک تهیه کنندگان را در شرایط بدی قرار می دهد، از سویی اکثر سازندگان آثار نسبت به نبود حمایت های مالی گلایه می کنند.
با این وجود چرخه سینما همچنان شاهد اکران آثار است، آثار سینمایی هر هفته به چرخه اکران اضافه می شوند و یکی پس از دیگری با شکست در گیشه روبرو می شوند، با این حال سازمان سینمایی و شورای صنفی بدون ارائه راهکاری تازه تنها به اکران آثار می پردازد.
  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

فیلم سینمایی «روز‌های نارنجی» به کارگردانی «آرش لاهوتی» از چهارشنبه وارد چرخه اکران سینما‌ها شده و در افتتاحیه فروشی معادل ۵ میلیون تومان را برای خود به ثبت رسانده است، فروشی که بدون شک با وجود حضور بازیگران چهره نشان از شکستی زودهنگام می‌دهد.

البته اکران این فیلم شاید در جای خود شانسی خوب برای کارگردانی کار اولی باشد اما باید دید این اثر تا چه حد می تواند در ادامه راه به سینمای بحرانی و کرونازده کمک کند، سینمایی که در فصل تابستان مخاطب نداشته شاید برای تغییر در رویه باید فیلم‌های مهمتری را به چرخه اکران معرفی کند اما آثاری چون «روزهای نارنجی» با وجود حضور بازیگرانی خوب بعید است در گیشه موفق باشند.

«روز‌های نارنجی» اولین اثر سینمایی آرش لاهوتی، درباره «آبان» زنی ۴۵ ساله است که واسطه استخدام کارگران فصلی است. این فیلم نخستین بار در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر اکران شد و به نوعی با نقدهای متناقضی روبرو شد.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *