صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

روحانی: کاهش مراعات مردم از ۸۲ به ۶۲ درصد نگران کننده است

۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۵:۳۸
کد خبر: ۶۵۷۱۸۲
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
رییس جمهور با بیان اینکه کاهش آمار میزان مراعات مردم از ۸۲ درصد به ۶۲ درصد در هفته گذشته بسیار نگران کننده است، گفت: باید دوگانه انگاری سلامت و معیشت را کنار بگذاریم، این دوگانه‌ها، دوگانه‌های نادرست است.

- حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی امروز در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: هم اکنون در برخی از استا‌ن‌ها افرادی بستری هستند که چند ماه پیش بستری شده بودند و دو مرتبه مبتلا شده اند.

وی تاکید کرد: مردم باید اصول بهداشتی را رعایت و از ترددهای غیر ضرور پرهیز کنند. باید دوگانه انگاری سلامت و معیشت را کنار بگذاریم،این دوگانه ها، دوگانه های نادرست است.

روحانی با اشاره به انتقادات مربوط به برگزاری کنکور گفت: بیماری کووید ۱۹ تعلق به مکان وتجمع خاص ندارد؛ همه جا هست آنجایی که ما همه پروتکل‌های بهداشتی و فاصله اجتماعی را رعایت کردیم، بیماری در ما اثر نخواهد کرد.

رییس جمهور خاطر نشان کرد: ویروس کرونا حتماً وجود دارد و خاطری بالقوه است؛ این خطر زمانی بالفعل می‌شود که ما اصول بهداشتی را کنار بگذاریم، بنابراین شغل خاص در ابتلای به بیماری کرونا مهم نیست.

روحانی افزود: آمار و ارقام نشان می‌دهد آن مشاغلی که کارمند یا کارگر زیادی داشتند و مراعات کردند، کمتر به این بیماری مبتلا شدند و آن مشاغلی که تعداد کارمندان کمتر بوده، اما افراد رعایت نکردند، تعداد مبتلایان بیشتر شده است.

وی تاکید کرد: اینکه آموزش را در مدرسه و یا در خانه به فرزندان بدهیم، چندان اهمیتی ندارد بلکه مهم آن است که اصول و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنیم، چنانچه در ایام محرم، هیئت‌های بزرگ پروتکل‌های بهداشتی را بهتر رعایت کردند و هیئت‌های کوچکتر کمتر پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کرده و گرفتاری‌هایی ایجاد کردند.

رییس جمهور اضافه کرد: نمونه بارز و کامل هم برگزاری کنکور سراسری بود که برخی عزیزان نگران بودند و برای من نامه نوشته بودند که ما از برگزاری این آزمون بسیار نگرانیم؛ شما یک میلیون جوان را از کنار هم می‌نشانید و آزمون می‌گیرید امسال این آزمون را رها کنید. خب شما می‌دانید اگر این آزمون برگزار نمی شد چه حالت روحی، روانی واضطرابی برای داوطلبان ایجاد می‌شد، اینجا همان دوگانه‌ سلامت یا کنکور بود که ما نمی‌پذیریم.

روحانی افزود: ۹۴۰ هزار نفر در کنکور شرکت کردند و هیچ ابتلایی گزارش نشد؛ این از عجایب است. بعد که غربالگری کردند، تعداد افرادی که احتمال می‌دادند مشکلی داشته باشند ۵۶ نفر بودند که  از آن‌ها تست گرفتتند و تست‌ها منفی شد و معلوم شد این کار کاملا با پروتکل‌های بهداشتی به سلامت صورت گرفته است.

وی افزود: اصل برای ما اجرای پروتکل‌های بهداشت است نه اینکه کجا و چگونه و چه شغلی و با چه شرایطی و در چه سنی باشد چرا که در اوایل این طور تلقی می‌شد افراد از ۶۰ سال به بالا به این بیماری مبتلا می‌شوند، ولی این بیماری مختص سن خاصی نیست. افراد از هر سنی باید اصول را تا هر زمانی که از این بیماری مصون می‌شویم، حراست کنند.

روحانی گفت: آماری از وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در این جلسه ارائه شد که نگران کننده بود مبنی بر اینکه پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم در کشور ۸۲ درصد بوده و به ۶۲ درصد رسیده اگر مردم بخواهند این مسئله مراقبت را کنار بگذارند و به هشدار‌ها و آموزش‌ها توجه نکنند ما با یک مشکل بزرگی مواجه می‌شویم این گراف‌ها و نمودار‌هایی که کشیده می‌شود شرایط را به خوبی نشان می‌دهد هر کجا رعایت موارد بهداشتی کم می‌شود، از هفته‌های بعد تعداد مبتلایان بیشتر می‌شود این یک زنجیره است.

رییس جمهور خاطر نشان کرد: از صدا و سیما می‌خواهیم آموزش ملموس تری را با شیوه‌های مختلف برای مردم در نظر بگیرند و از این به بعد که وارد فصول سرد سال می‌شویم همه باید شرایط بدتر را در نظر بگیریم و اگر شواهد بیماری داشتیم حتما به مراکز درمانی مراجعه کنیم.

وی بیان کرد: بیماری کروناه علایم متعددی دارد لذا افراد با مشاهده این علایم باید سریع خودش را موظف قانونی و شرعی بداند که خود را ایزوله کند و ۲ هفته در خانه حتی با افراد خانواده‌اش در تماس نباشد.

روحانی عنوان کرد: مسئله قاچاق کالا متاسفانه در کشور ما وجود دارد همه ما مسئول هستیم در برابر قاچاق کالا، حال مرزبانی، نیرو‌های مسلح، گمرکات، ستاد مبارزه با قاچاق، در این شرایط روی قاچاق دارو و واکسن مراقبت بیشتری کنیم.

وی افزود: خبر‌هایی رسیده که برخی از قاچاقچیان دارو به کشور‌های همسایه می‌برند، چون ممکن است قیمت این دارو‌ها در این کشور‌ها بیشتر باشد در حالی که این کار ممنوع است و اگر دارویی بخواهد صادر شود باید رسمی انجام شود ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز دقت بیشتری کند و وزیر کشور این‌ها را ابلاغ کند و در این ایام این مبارزه را تشدید کنند.

رییس جمهور یادآور شد: مسئله گردشگری خارجی، در این جلسه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ابراز نگرانی کرد نسیت به برخی افراد که وارد قم و مشهد می‌شوند و این نگرانی دارد و اجازه ندهیم کسی از مرز‌های ما عبور کند و به هر دلیلی و اگر می‌خواهد وارد شود، یک پروتکل ویژه دارد که باید مراعات شود خدمات رسانی به مردم اگر از طریق الکترونیکی می‌شود از طریق حضوری انجام نشود از جمله عوارض بین راهی، همه در این زمینه کمک کنند و بقیه کار‌های ادارات نیز باید اینگونه باشد و جای حضوری را بگیرد.

انتهای پیام//


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *