صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

افزایش اتحاد گروه‌های فلسطینی در برابر توطئه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی

۲۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۶:۳۸
کد خبر: ۶۵۶۹۶۵
دسته بندی‌: سیاست
کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه مردم فلسطینی مقیم در خارج همچنان به آرمان فلسطین و گروه‌های مقاومت پایدار هستند، گفت: گروه‌های مبارز فلسطینی نیز دنبال ایجاد اتحاد و انسجام در برابر نقشه‌ها و طرح‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی هستند.
حسین آجورلو در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به دیدار اخیر اسماعیل هنیه با حسن نصرالله اظهارداشت: چندین اردوگاه فلسطینی نشین در لبنان از جمله عین الحلوه در شمال لبنان و نیز صدرا و شتیلا در جنوب بیروت قرار گرفته‌اند لذا بخش عمده‌ای ازفلسطینیان در لبنان به سر می‌برند و مسائل فلسطین را نمی‌توان جدای از لبنان دید.

وی با بیان اینکه هر کدام از جنبش‌های حماس، فتح و جهاد اسلامی در این اردوگاه ها، جایگاه ویژه‌ای دارند، افزود: با نگاهی به تاریخ فلسطین می‌توان دید، اوج حملات فداییان و مجاهدان فلسطینی در دهه‌های ۶۰ و ۷۰ از لبنان صورت می‌گرفت که بخشی ازآن باعث شد رژیم صهیونیستی جنوب لبنان را اشغال کند و در نتیجه گروه‌های مبارز فلسطینی در دهه ۸۰ از لبنان اخراج شوند.
 
 

کارشناس مسائل غرب آسیا عنوان کرد: از دهه ۸۰ به بعد، گروه‌ها و جنبش‌های مبارز فلسطینی در یک تفاهم نانوشته، از ورود به مسائل لبنان پرهیز می‌کردند؛ البته قطعنامه‌های بین المللی هم خروج نیرو‌های اسرائیلی از لبنان را منوط به این کرده بودندکه این منطقه به محلی برای مبارزات علیه این رژیم تبدیل نشود.

عضوهیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی عنوان کرد: سفر اخیر اسماعیل هنیه به لبنان را می‌توان آغاز یک فرآیند نامید چراکه فلسطینی‌های مقیم لبنان بدین وسیله جایگاهی را نه فقط در لبنان بلکه در محور مقاومت علیه رژیم صهیونیستی پیدا کردند.

آجورلو گفت: یکی دیگر از ابعاد سفر هنیه به لبنان را می‌توان اینگونه ارزیابی کرد که بعد از طرح معامله قرن و اعلام عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی و امارات؛ گروه‌های فلسطینی می‌خواهند روابطشان با متحدان قدیمی را تعمیق کنند و همچنین یک خط مقاومت محکم تری را در مقابل توطئه‌های آمریکا و رزیم صهیونیستی تشکیل دهند تا فلسطینی‌ها در انزوا فرو نروند.

وی با بیان اینکه بعداز سفر هنیه به لبنان و فعال کردن ارتباطات در عرصه سیاسی این همکاری‌هابه حوزه نظامی نیز کشیده می‌شود، توضیح داد: بعد از تحولات جهان عرب در سال ۲۰۱۱ فاصله‌ای بین حماس و حزب الله در سوریه ایجاد شده بود امادر پس این دیدار مشخص شد این دو گروه، دنبال این هستند تا مسائل موجود بین شان حل شود.

کارشناس مسائل غرب آسیا تصریح کرد: استقبالی که از هنیه در اردوگاه‌های مختلف لبنان شد، نشان داد مردم فلسطینی مقیم در خارج همچنان به آرمان فلسطین و گروه‌های مقاومت پایدار هستند. همچنین این پیام را به رژیم صهیونیستی و آمریکا داد که گروه‌های فلسطینی دنبال وحدت داخلی جهت ایجاد اتحاد و انسجام در برابر نقشه‌ها و طرح‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی هستند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *