صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ترفند‌های تهیه ترشی بامیه

۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۲:۵۰:۰۱
کد خبر: ۶۵۶۶۰۶
ترشی بامیه یکی از انواع ترشی‌های خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که به راحتی تهیه می‌شود.

- همشهری آنلاین نوشت: ترشی بامیه یکی از ترشی‌های خاص و خوشمزه است و استفاده از این ترشی تاثیر زیادی برای سلامت بدن از جمله تقویت مغز، درمان چاقی و سلامت قلب دارد. در ویدئو زیر طرز تهیه این ترشی خوشمزه و مقوی آموزش داده شده است.

مواد لازم

بامیه؛ یک کیلوگرم
سیر؛ یک بوته
فلفل تند؛ ۴ – ۵ عدد
نمک به میزان لازم
میخک؛ ۲ عدد
سرکه سفید به میزان لازم (از سرکه انگور یا سیب هم می‌توان استفاده کرد)
سبزی شامل ترخون و شوید؛ از هرکدام یک ساقه
آبجوش سرد شده؛ یک لیوان
شیشه ترشی به تعداد لازم

طرز تهیه ترشی بامیه

بامیه‌ها را پاک کنید و بدون این‌که ساقه را آن جدا کنید بشویید و بگذارید خشک شود. در مرحله بعد سیر‌ها را پوست بگیرید و بشویید و بگذارید تا خشک شود. بامیه را داخل یک شیشه تمیز بریزید و لابه‌لای آن فلفل، میخک، سبزی و سیر قرار دهید.

در نهایت نمک و سرکه را مخلوط کنید و بریزید تا روی مواد را بگیرد. روی شیشه را با یک پلاستیک پوشانده و درِ آن را محکم ببندید. ترشی بامیه را در یک محیط خنک و تاریک نگهداری کنید تا عمل آید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *