صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرح ملی یکپارچه سازی حساب تنها شامل مدارس دولتی می‌شود/ اتصال تمامی مراکز به این سامانه تا پایان مرداد

۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۸:۳۵
کد خبر: ۶۵۶۵۷
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان: معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش شهرستان‌های تهران با بیان این مطلب که طرح ملی یکپارچه سازی حساب مدارس تنها شامل حال مراکز آموزشی دولتی می شود، گفت: یکپارچه سازی حساب های مدارس یک ماه پیش در شهر ری آغاز شد و تا پایان مردادماه بیشتر مدارس استان تهران به این سیستم سامانه خواهند پیوست.

محسن بهارلو در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی میزان، هدف از یکپارچه‌سازی حساب مدارس را ساماندهی واریزهای اولیا برای تامین هزینه های تحصیل دانش آموزان دانست و اظهار کرد: وزارت آموزش و پرورش برای جلب اعتماد اولیا جهت دریافت وجوهات سامانه‌ای را تحت عنوان یکپارچه‌سازی مدارس راه اندازی کرده است که این اقدام نشان می دهد، برای پاسخگویی به اولیاء خود را مسئول می‌داند.

وی با بیان این مطلب که بخش تخصصی تحول در نظام آموزش و پرورش اولیا هستند، تصریح کرد: در سال‌های اخیر همیشه والدین دانش آموزان یار و یاور نظام آموزشی بودند.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش شهرستان‌های تهران با اشاره به اینکه سیستمی در حوزه مالی وزارت آموزش و پرورش راه اندازی شده است تا میزان وجوهات غیر دولتی را مدیریت کند، اذعان کرد: این سامانه به نوعی طراحی شده است که اولیا می توانند تمامی وجوهاتی که تحت عنوان بودجه‌های غیر دولتی وارد حساب مراکز آموزشی فرزندان خود کرده اند، پیگیری کنند. به عبارتی این حساب قابل پیگیری و رصد برای والدین دانش آموزان است.

بهارلو درباره مسئولیت مدیران برای دریافت وجوهات از اولیاء بیان کرد: با یکپارچه‌سازی حساب مدارس مدیران خود را موظف می دانند با حضور در جلسات انجمن و اولیاء و مربیان درباره نحوه هزینه کرد مبالغ دریافتی از  خانواده ها به آنها گزارش دهند. این اقدام موجب خواهد شد، اعتماد میان والدین بیشتر از قبل شده و همکاری همچنین مشارکت با مسئولان مدرسه به دلیل شفاف شدن اقدامات نیز بیشتر شود.

وی در ادامه افزود: در گذشته مدیران برای تامین نیازها و تجهیزات مدارس با رضایت اولیا مبلغی را به صورت نقد دریافت می‌کردند که این رقم بعد از دریافت به حساب مدارس واریز می‌شد. البته این اقدام با توجه به اینکه هر مدرسه باید حساب یا حساب هایی را برای دریافت یا هزینه کرد مبالغ دریافتی باز می کرد، این اقدام باعث چند حسابی شدن مدارس می‌شد. چنین موضوعی نظارت را برای ما سخت تر می کرد. براین اساس از این پس روش مذکور امکان کنترل و نظارت را بیش از گذشته فراهم خواهد آورد .

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش شهرستان‌های تهران خاطرنشان کرد: در حال حاضر با یکپارچه شدن حساب‌ها یک حساب پشتیبان برای مدارس راه اندازی شده است، تا تمامی وجوهات واریزی مدارس با کدهای مختلف وارد این حساب شود.

بهارلو با بیان این مطلب که دریافت وجوهات غیر دولتی شامل سرویس مدارس، انیفرم، کتاب، کلاس های فوق برنامه می‌شود، عنوان کرد: در حال حاضر یکپارچه سازی حساب های مدارس یک ماه پیش در شهر ری کیلیک خورده و تا پایان مردادماه بیشتر مدارس به این سیستم سامانه پیوند می‌خورند.

وی در خاتمه گفت: یکپارچه‌سازی حساب‌های مدارس تنها برای مدارس دولتی در نظر گرفته شده است و مدارس غیر دولتی شامل این نوع حساب‌ها نمی‌شوند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *