صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کرونا در جهان؛ تکمیل ظرفیت بیمارستان‌های اراضی اشغالی، اختلال در آموزش ۱.۶ میلیارد دانش آموز

۲۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۶:۰۱
کد خبر: ۶۵۶۵۰۲
بحران شیوع کرونا همچنان قربانی می گیرد و در این میان کشورهای مدعی پیشتازی در عرصه پزشکی با چالش های بزرگ تری مواجه شده اند.
تاکنون بیش از ۲۹ میلیون و ۷۳۴ هزار نفر در سراسر جهان به بیماری «کرونا» مبتلا شده اند و بیش از ۹۳۹ هزار نفر جان خود را بر اثر این بیماری از دست دادند.
 
به گزارش «گاردین و جروزالم پست»، این در حالی است که سازمان بهداشت جهانی می‌گوید «جهان هنوز در ابتدای راه همه گیری است و هنوز به میانه راه نیز نرسیده است.»
 
- تکمیل ظرفیت بیمارستان‌های اراضی اشغالی: با افزایش شیوع کرونا در اراضی اشغالی، بیمارستان‌های رژیم صهیونیستی که با روند سقوط زیرساخت‌های بیمارستانی مواجه شده اند، اکنون از پر شدن ظرفیت پذیرش خود خبر می‌دهند.
 
یکی از بیمارستان‌های بزرگ در «نهاریا» اعلام کرد به دلیل پر شدن ظرفیت، امکان پذیرفتن بیماران کرونایی را ندارد.
 
در عین حال مرکز پزشکی Shaare Zedek نیز اعلام کرد، شمار زیادی از بیماران کرونایی این بیمارستان با دستگاه تنفسی نفس می‌کشند و در شرایط بحرانی قرار دارند.
 
- هشدار سازمان بهداشت جهانی: سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد جهان هنوز در مراحل ابتدایی بیماری همه گیر کرونا قرار دارد.
 
نماینده ویژه این سازمان ضمن اشاره به تبعات اقتصادی شیوع کرونا گفت «احتمالا تعداد افراد فقیر ۲ برابر شود، تعداد افراد مبتلا به سوءتغذیه ۲ برابر شود و میلیون‌ها شغل کوچک دچار ورشکستگی شوند.»
 
- ادعای جدید ترامپ در مورد کرونا: «دونالد ترامپ»، رییس جمهور آمریکا، در جدیدترین اظهارنظر خود در مورد کرونا، اعلام کرد این بیماری بدون واکسن از بین خواهد رفت.
 
وی همچنین از معرفی واکسن کرونا در ۳ یا ۴ هفته آینده خبر داد.
 
این ادعا با زمان اعلام معرفی این واکسن توسط مقام‌های بهداشتی آمریکا و شرکت Pfizer Inc در اوایل ماه جاری مطابقت دارد.
 
- عبور شمار مبتلایان به کرونا در هند از رقم ۵ میلیون نفر: در حالی که شمار مبتلایان به کرونا در هند از رقم ۵ میلیون گذشت، آمریکا همچنان با ثبت ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار مورد ابتلا به این بیماری در جایگاه نخست کرونازده‌ترین کشور‌های جهان قرار دارد.
 
- ثبت کمترین موارد ابتلا به کرونا در سوئد از ماه مارس تاکنون
 
- ثبت دومین روز بدون ابتلا به کرونا در نیوزیلند
 
- عدم حضور نیمی از دانش آموزان جهان در کلاس‌های درس: مدیر اجرایی یونیسف می‌گوید «۸۷۲ میلیون دانش آموز که بیش از نیمی از آنها قادر به ادامه تحصیل از راه دور نبوده اند، همچنان از حضور در کلاس درس بازمانده اند.»
 
براساس این گزارش ۱.۶ میلیارد دانش آموز در ۱۹۲ کشور جهان به دلیل کرونا با اختلال در آموزش مواجه شده اند.
 
- اعتراف وزیر بهداشت انگلیس به طولانی شدن حل بحران شیوع کرونا در این کشور
 
-کر استارمر همچنان در قرنطینه: رییس حزب «کارگر»، انگلیس همچنان در قرنطینه به سر می‌برد.
 
- ابتلای یک پنجم جمعیت آفریقای جنوبی به بیماری کرونا
 
- سه پرونده قضایی علیه دولت ویکتوریا: ایالت «ویکتوریا» استرالیا که اکنون تحت دومین قرنطینه کرونایی قرار گرفته است، با شکایات قضایی متعددی در مورد جبران خسارت ناشی از قرنطینه مواجه است.
 
- تاثیر محدودیت‌های کرونایی بر سلامت روانی مردم انگلیس: محققان انگلیسی می‌گویند «محدودیت‌های کرونایی سبب شده سطح اضطراب و افسردگی مردم این کشور از حد طبیعی بالاتر برود؛ این در حالی است که پیش بینی‌ها از تمدید محدودیت‌ها در ماه‌های آینده حکایت دارند؛ افزایش شمار ابتلا در فصول پاییز و زمیتان، می‌تواند مشکلات روانی و روحی مردم را مجددا بد کند.»
 
براساس یک بررسی انجام شده در این مورد، در دوران قرنطینه نخست، ۵۷ درصد افراد علائم اضطراب و ۶۴ درصد علائم افسردگی داشتند.
- تاکید کارگروه هواپیمایی تحت هدایت سازمان ملل به کاهش سفر‌های هوایی تا اواخر اکتبر برای مقابله با گسترش کرونا

- توقف واردات مواد غذایی از کارخانه‌ای در «کانزاس» آمریکا توسط چین به دلیل شیوع کرونا در میان کارکنان: چین به عنوان بزرگ‌ترین کشور واردکننده مواد غذایی و گوشت در جهان تاکنون واردات گوشت و مرغ از ۲ کارخانه آمریکایی را به دلیل ابتلای کارکانش به کرونا، متوقف کرد.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *