صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بیومولکولی که کرونا را از بین می‌برد

۲۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۵:۰۱
کد خبر: ۶۵۶۳۰۹
محققان موفق به کشف یک زیست مولکول شدند که می‌تواند ویروس کرونا را غیر فعال کند.

- باشگاه خبرنگاران نوشت: با شیوع همه گیری ویروس کرونا در جهان، دانشمندان می‌کوشند به روشی قاطع و مطمئن برای مقابله این ویروس دست یابند. غول‌های داروسازی جهان با سرمایه گذاری‌های هنگفت در تلاش برای یافتن یک واکسن موثر برای کووید ۱۹ هستند. با این حال، محققان می‌کوشند به راهکاری برای جلوگیری از شیوع ویروس و ابتلای افراد دست یابند. به تازگی محققان آمریکایی به روشی خلاقانه در این زمینه دست یافته اند.

دانشمندان دانشگاه پیتسبورگ در ایالت پنسیلوانیای آمریکا در تحقیقات خود موفق به کشف یک بیومولکول (زیست مولکول) شدند که می‌تواند به صورت کامل و قاطع باعث غیرفعال شدن ویروس کرونا شود. زیست مولکول، مولکولی است که به وسیله یک ارگانیسم یا موجود زنده ساخته می‌شود.

محققان دانشکده علوم پزشکی دانشگاه پیتسبورگ در محیط آزمایشگاهی موفق شدند یک زیست مولکول را جداسازی کنند که می‌تواند باعث غیرفعال شدن کووید ۱۹ شود. این زیست مولکول که می‌تواند به عنوان آنتی بادی در مقابل ویروس عمل کند، ۱۰ برابر کوچکتر از یک آنتی بادی عادی است که در دارو‌ها و یا واکسن‌ها از آن استفاده می‌شود.

تحقیقات نشان داده است این زیست مولکول به صورت بسیار موثر و کارآمد توانسته منجر به پیشگیری و درمان موش‌ها و همستر‌های مبتلا به کووید ۱۹ در محیط آزمایشگاهی شود.

جان ملروز، مدیر این تحقیقات اعلام کرد: این زیست مولکول نه تنها می‌تواند بیماری کووید ۱۹ را درمان کند، بلکه می‌تواند به طور موثری مانع از ابتلا به این ویروس در افراد شود. آنتی بادی‌های بزرگتر از این زیست مولکول می‌تواند سایر بیماری‌های ویروسی را نیز درمان کند. همین امر منجر به ایجاد امیدواری در دانشمندان برای یافتن راهکاری موثر و بی خطر برای مقابله با کووید ۱۹ در انسان‌ها شده است.

از آنجا که دولت آمریکا هنوز موفق به مدیریت و کنترل ویروس کرونا در جامعه نشده است، با همکاری مجامع علمی این کشور می‌کوشد به راهکاری موثر برای مقابله با این ویروس دست یابد. هم اینک دو واکسن کرونا از سوی غول‌های داروسازی آمریکا در مرحله پایانی آزمایش انسانی خود قرار دارند.

پیش بینی می‌شود نسخه اولیه این واکسن‌ها اوایل سال ۲۰۲۱ میلادی به بازار عرضه شود. آمریکا با بیش از ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار مبتلا و ۱۹۵ هزار قربانی، در صدر کشور‌های جهان از جنبه مبتلایان و قربانیان ویروس کرونا قرار دارد.

 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *