صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تحصیل بیش از ۱۴ هزار و ۷۰۰ دانش‌آموز در ۶۸۳ مدرسه سمپاد

۲۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۰:۰۱
کد خبر: ۶۵۶۲۹۴
رییس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان در دومین جلسه هیئت‌امنای سازمان از تحصیل بیش از ۱۴ هزار و ۷۰۰ دانش‌آموز در ۶۸۳ مدرسه سمپاد خبر داد.

- بنا به اعلام مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، پیش از ظهر امروز الهام یاوری در دومین جلسه هیئت‌امنای سازمان ملی استعداد‌های درخشان که با حضور وزیر آموزش‌وپرورش در ساختمان شهید رجایی برگزار شد، با ارائه گزارشی از فعالیت‌های این سازمان اظهار کرد: در حال حاضر تعداد ۱۱۴هزار و ۷۲۵نفر دانش‌آموز در ۶۸۳مدرسه سمپاد در سراسر کشور در حال تحصیل هستند. همچنین ۳۰درصد از دانش آموزان سمپاد در رشته‌های علوم انسانی تحصیل می‌کنند.

رییس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان از توسعه و تقویت رشته‌های مهارتی در مدارس سمپاد خبر داد و تصریح کرد: طرح آموزش مهارت‌های اجتماعی باهدف افزایش هوش هیجانی دانش آموزان در دستور کار مدارس سمپاد قرار دارد.

وی بابیان اینکه با همکاری باشگاه دانش‌پژوهان جوان، زمینه مشارکت دانش آموزان را در شش المپیاد جهانی زیست، فیزیک، شیمی، ریاضی، کامپیوتر و جغرافی فراهم کردیم، خاطرنشان کرد: علاوه بر مشارکت در المپیاد‌های بین‌المللی برگزاری جشنواره‌ها و المپیاد‌های ملی از دیگر فعالیت‌های این سازمان است.

وی به سه برنامه اصلی سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان، اشاره کرد و ادامه داد: اولین برنامه سازمان، تربیت نیروی انسانی برای رسیدن به اهداف گام دوم انقلاب اسلامی است، لذا برای تحقق اهداف، نیازمند نیروی انسانی متناسب هستیم.

یاوری ادامه داد: دوم نیاز به یک الگوی تعلیم و تربیت اسلامی داریم تا آن را به مدارس ارائه دهیم و سومین برنامه سازمان، انتقال نظرات دوسویه بین نخبگان و مردم است.

وی اضافه کرد: گسترش چتر خدمات سمپاد برای همه استعداد‌های درخشان با توجه به تنوع استعداد، تنوع روش‌های شناسایی، تنوع نیاز‌های حمایتی، تنوع حمایت‌های لازم، تنوع شرایط محیطی، تنوع روش‌های حمایتی و همچنین تربیت فراگیر برای همه دانش آموزان، ازجمله اولویت‌های سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان از اولویت‌های این سازمان است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *